Horoscop Urania zilnic: joi, 28 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 28 mai 2015


Horoscop 28 mai 2015, Berbec:

Azi sunteţi destul de productivi în ceea ce priveşte viaţa profesională; dispuneţi de entuziasmul necesar, aşa că interesul în căutarea unor soluţii eficiente pentru problemele pe care le aveţi vine de la sine. Aveţi răbdare şi veţi vedea că totul va fi în favoarea voastră.


Horoscop 28 mai 2015, Taur:

Intuiţia sporită vă va ajuta să faceţi alegerea potrivită în ceea ce priveşte o colaborare foarte bună pentru viitorul vostru. De asemenea, responsabilitatea şi hotărârea vă vor asigura succesul garantat. Sărbătoriţi aceste reuşite alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 28 mai 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei vă îndreptaţi atenţia asupra problemelor profesionale; din fericire sunteţi bine dispuşi şi asta vă ajută să găsiţi şi mai uşor soluţii foarte bune pentru situaţiile complicate. După orele prânzului deveniţi mult mai liniştiţi şi relaxaţi.


Horoscop 28 mai 2015, Rac:

Astăzi primiţi de la o persoană dragă un cadou mult aşteptat; este vorba despre un obiect pe care vi-l doriţi de foarte mult timp, însă aţi tot amânat achiziţionarea acestuia din motive pur financiare. Seara vă găseşte în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 28 mai 2015, Leu:

Astăzi vă puteţi simţi neglijaţi în ceea ce priveşte viaţa emoţională; pot exista unele conflicte cu persoana iubită, probleme de care trebuie să vă ocupaţi înainte de a fi prea târziu. O discuţie sinceră vă poate ajuta să înţelegeţi ce se întâmplă şi ce decizie trebuie să luaţi.


Horoscop 28 mai 2015, Fecioară:

În cursul zilei de joi primiţi o sumă de bani majoră; poate fi vorba de un împrumut mai vechi, de care aţi uitat, sau chiar de un bonus substanţial primit pe un proiect care tocmai s-a încheiat. Hotărâţi să faceţi o investiţie majoră, însă nu vă grăbiţi.


Horoscop 28 mai 2015, Balanţă:

Se pare că astrele sunt generoase cu voi astăzi; reuşiţi să vă ocupaţi fără nicio problemă de situaţiile dificile cu care vă confruntaţi la locul de muncă. După orele prânzului, o persoană foarte dragă vă face o surpriză neaşteptată.


Horoscop 28 mai 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei sunteţi foarte optimişti şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi pe plan profesional. Spre seară este posibil să existe câteva situaţii neplăcute în relaţia cu persoanele dragi; o discuţie contradictorie se poate transforma într-o ceartă dureroasă dacă nu ştiţi când să vă opriţi.


Horoscop 28 mai 2015, Săgetător:

Din cauza unor probleme financiare pot apărea câteva certuri şi neînţelegeri între voi şi partenerul de cuplu; este indicat să rezolvaţi această problemă cu răbdare şi mult calm. Spre seară o persoană dragă vă oferă un sfat important.


Horoscop 28 mai 2015, Capricorn:

Astăzi aveţi o zi destul de dificilă; vă doriţi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională şi vă aşteptaţi ca persoanele dragi vouă să vă sprijine pe acest nou drum. Din păcate, lucrurile stau complet diferit. Cei apropiaţi nu vor fi foarte fericiţi cu iniţiativele voastre.


Horoscop 28 mai 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; din păcate evoluţia unui proiect este îngreunată de câteva obstacole majore. Un coleg de muncă vă poate da o mână de ajutor, însă voi sunteţi cei care trebuie să rezolve aceste probleme.


Horoscop 28 mai 2015, Peşti:

Viaţa profesională este într-o continuă schimbare; aţi evoluat destul de mult în carieră, iar responsabilităţile sunt mai mari şi sarcinile mai numeroase. Nu sunteţi mulţumiţi de partea financiară, însă acest lucru se va schimba în curând; trebuie doar să aveţi răbdare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS