Horoscop Urania zilnic: miercuri, 27 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 27 mai 2015


Horoscop 27 mai 2015, Berbec:

Profitaţi de energia acestei zile şi demaraţi acel proiect la care lucraţi de ceva vreme. Nu trebuie să fiţi sceptici şi nici să staţi prea mult pe gânduri, un coleg de muncă vă va ajuta să vedeţi partea bună a lucrurilor. Este o zi potrivită pentru orice schimbare pe plan profesional, aşa că nu ezitaţi să vă bucuraţi din plin de ea!


Horoscop 27 mai 2015, Taur:

Sunteţi atraşi de jocurile de noroc, iar pe parcursul acestei zile veţi simţi nevoia să riscaţi. Spre norocul vostru, astrele sunt de partea voastră şi vă vor ghida spre calea cea bună. Profitaţi de energia pe care o aveţi şi implicaţi-vă în activităţi constructive, de preferat în aer liber, cu prietenii. În mod sigur vă va prinde foarte bine.


Horoscop 27 mai 2015, Gemeni:

Vă atrage orice situaţie riscantă şi faceţi tot posibilul să ieşiţi cât mai mult în evidenţă, în special la birou. Vă place să primiţi foarte multe complimente, însă ar fi indicat să vă gândiţi mai bine înainte de a atrage prea mult atenţia asupra voastră. Este posibil ca şefii să nu fie prea încântaţi de felul în care vă manifestaţi.


Horoscop 27 mai 2015, Rac:

Un prieten apropiat va depinde de voi astăzi, iar acest lucru nu va fi chiar pe placul vostru. Aveţi un program foarte încărcat şi pur şi simplu nu vreţi să vă încurce nimeni cu nimic. Chiar dacă aveţi o personalitate mai rigidă, încercaţi să priviţi lucrurile şi din punctul de vedere al acelei persoane. Acordaţi-i puţin timp şi încercaţi să-i daţi câteva sfaturi.


Horoscop 27 mai 2015, Leu:

O investiţie mai veche ar putea să vă aducă câştiguri substanţiale, însă ar fi indicat să nu vă grăbiţi să scoateţi banii din bancă. Deşi tentaţia va fi destul de mare, mai întâi va fi necesar să vă puneţi la punct cu mai multe lucruri. Faceţi-vă puţină ordine în viaţă, în special pe plan sentimental, apoi vă veţi putea gândi ce să faceţi cu banii.


Horoscop 27 mai 2015, Fecioară:

Sunteţi foarte ambiţioşi şi ştiţi foarte bine ce vreţi să faceţi mai departe. Chiar dacă socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, voi nu cedaţi. Orice impediment care vă va ieşi în cale nu va fi decât o altă provocare peste care veţi trece fără să clipiţi. Astăzi aveţi o viziune foarte clară asupra vieţii.


Horoscop 27 mai 2015, Balanţă:

Sunt şanse ca o veche iubire să prindă din nou viaţă, ceea ce vă va pune în dificultate. Dacă sunteţi implicaţi într-o relaţie în momentul de faţă, trebuie să decideţi ce vreţi să faceţi mai departe. Incertitudinea nu va duce la nimic bun, iar dacă staţi prea mult pe gânduri veţi avea de pierdut.


Horoscop 27 mai 2015, Scorpion:

Astăzi va fi o zi importantă pentru nativii zodiei Scorpion. Schimbările ce vor surveni în sfera profesională vă vor pune pe gânduri şi vă vor împinge să luaţi câteva decizii radicale. Chiar dacă vă lipseşte încrederea de sine, ar trebui să învăţaţi să vedeţi şi partea plină a paharului. Câteva persoane din anturaj vă vor oferi anumite sfaturi, ar fi bine să ţineţi cont de ele.


Horoscop 27 mai 2015, Săgetător:

Sunteţi foarte curioşi în privinţa unei persoane şi toate acţiunile voastre duc în direcţia ei. Cu toate că vă este dificil să fiţi subtili, astăzi ar fi cazul să păstraţi puţin distanţa. O schimbare în comportament nu ar strica, mai ales dacă observaţi că nu vi se răspunde cu aceeaşi monedă. Pe plan profesional este posibil să apară o schimbare.


Horoscop 27 mai 2015, Capricorn:

Atitudinea celor din jur vă deranjează şi simţiţi nevoia să luaţi o pauză de la orice activitate. Chiar dacă aveţi agenda încărcată, nu trebuie să vă fie teamă că nu veţi termina totul la timp, mai ales dacă nu aveţi nicio obligaţie faţă de nimeni. În ceea ce priveşte situaţia financiară, va trebui să găsiţi o modalitate de a face câteva economii.


Horoscop 27 mai 2015, Vărsător:

Nu vă mulţumiţi cu puţin şi acest lucru este mai mult decât evident. Persoanele din jur sunt sătule de pretenţiile voastre şi va fi necesar să faceţi o schimbare în comportament. Evitaţi să vă mai victimizaţi şi să spuneţi că doar vouă vă merg lucrurile prost. Priviţi mai atent în jur şi încercaţi să vă bucuraţi de fiecare moment al acestei zile.


Horoscop 27 mai 2015, Peşti:

Simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări în carieră, dar planurile nu ies întotdeauna aşa cum vă doriţi. Oricât de neplăcut ar fi, trebuie să depuneţi mai mult efort pentru a obţine succesul pe plan profesional. Câteva persoane influente v-ar putea ajuta, trebuie doar să le cereţi sfaturi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS