Horoscop Urania zilnic: marţi, 26 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 26 mai 2015


Horoscop 26 mai 2015, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi puşi pe treabă; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale deoarece vă aşteaptă numeroase sarcini de care trebuie să vă ocupaţi şi nu vreţi să rămâneţi în urmă cu sarcinile primite. Aveţi şansa să primiţi o ofertă de colaborare din partea unui coleg de muncă.


Horoscop 26 mai 2015, Taur:

Sunteţi foarte entuziasmaţi şi vă faceţi multe planuri pentru viitor; din fericire, se pare că visele voastre vor deveni realitate în cele din urmă. Totuşi, încercaţi să rămâneţi cu picioarele pe pământ şi să vă ocupaţi de proiectele voastre cu atâta dorinţă ca şi până acum. Nu lăsaţi ca cei din jurul vostru să vă influenţeze.


Horoscop 26 mai 2015, Gemeni:

Ziua de marţi nu aduce trei ceasuri rele, ci din contră - se pare că aceasta este cea mai bună zi a săptămânii pentru Gemeni în ceea ce priveşte viaţa profesională. Vă descurcaţi de minune în rezolvarea problemelor şi reuşiţi să treceţi cu multă uşurinţă peste obstacolele pe care le întâlniţi în drumul către succes.


Horoscop 26 mai 2015, Rac:

Dacă săptămâna a început cu multe proiecte şi sarcini de rezolvat, iată că ziua de marţi este tocmai bună pentru o scurtă pauză de la viaţa profesională. Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra planului sentimental; relaţia cu partenerul de cuplu este mai importantă pentru voi.


Horoscop 26 mai 2015, Leu:

Ziua vă găseşte cu zâmbetul pe buze; sunteţi pregătiţi pentru tot ce vă rezervă astrele şi hotărâţi să rămâneţi la fel de optimişti întreaga zi. În ceea ce priveşte proiectele personale, este posibil ca astăzi să primiţi o veste bună de la un colaborator; visele voastre încep să prindă contur.


Horoscop 26 mai 2015, Fecioară:

Astăzi sunteţi pregătiţi pentru toate încercările la care astrele vă supun. Vă păstraţi calmul şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, iar asta vă ajută să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Un partener de afaceri sau superior vă va remarca şi vă va face o propunere de colaborare foarte interesantă.


Horoscop 26 mai 2015, Balanţă:

Aveţi foarte multe lucruri de pus la punct însă, din păcate, superiorii au pregătit alte sarcini pentru voi. Veţi fi nevoiţi să mergeţi într-o călătorie de afaceri şi de aceea va trebui să vă amânaţi planurile. Seara va fi una relaxantă; este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 26 mai 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi pe activităţile profesionale; vă descurcaţi de minune la proiectele de grup, dar şi la discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri. După orele prânzului trebuie să vă ocupaţi de o problemă de familie, care nu mai poate fi amânată.


Horoscop 26 mai 2015, Săgetător:

După o perioadă destul de aglomerată, iată că munca voastră începe să prindă contur; astăzi vedeţi primele rezultate ale proiectelor de care vă ocupaţi. De asemenea, este posibil ca astrele să vă scoată în cale o persoană importantă, care vă va ajuta foarte mult în viitorul apropiat.


Horoscop 26 mai 2015, Capricorn:

Dimineaţa sunteţi foarte optimişti şi pregătiţi pentru această zi de marţi; spre norocul vostru, reuşiţi să primiţi un proiect important, care vă va ajuta foarte mult în carieră. Veţi avea mai multe sarcini de rezolvat, însă beneficiile financiare vor fi pe măsura efortului depus.


Horoscop 26 mai 2015, Vărsător:

În ultima perioadă aţi fost destul de ocupaţi cu schimbările din viaţa profesională şi v-aţi neglijat relaţia cu partenerul de cuplu. Este foarte important să învăţaţi să vă stabiliţi priorităţile în viaţă şi, în acelaşi timp, să acordaţi atenţie şi persoanelor importante din viaţa voastră.


Horoscop 26 mai 2015, Peşti:

Treceţi printr-o perioadă mai complicată, în care sunteţi nemulţumiţi de viaţa profesională; aţi intrat în rutină şi simţiţi nevoia unei schimbări. Consideraţi că nu sunteţi apreciaţi în cadrul companiei în care lucraţi şi vă doriţi mai mult decât superiorii vă pot oferi. Aveţi încredere în voi şi veţi lua deciziile corecte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS