Horoscop Urania zilnic: marţi, 12 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 12 mai 2015


Horoscop 12 mai 2015, Berbec:

Astăzi sunteţi destul de nervoşi şi chiar irascibili; vă pierdeţi calmul uşor şi vă este greu să vă concentraţi asupra problemelor profesionale. Vă recomand să amânaţi întâlnirile şi negocierile importante pentru următoarea zi sau măcar să vă ocupaţi de ele după orele prânzului, când veţi fi mai liniştiţi.


Horoscop 12 mai 2015, Taur:

Marţi se anunţă a fi o zi plină pentru voi, însă asta vă mulţumeşte şi vă dă putere de muncă. Sunteţi foarte fericiţi de alegerile pe care le-aţi făcut şi nu vă opriţi din drumul vostru. Vreţi cu nerăbdare să vedeţi rezultate cât mai repede cu putinţă. Seara se anunţă a fi foarte frumoasă.


Horoscop 12 mai 2015, Gemeni:

Astăzi primiţi un proiect de care trebuie să vă ocupaţi alături de mai multe persoane de la locul de muncă. Pentru a înţelege cum funcţionează munca în echipă, vă doriţi ca mai întâi să cunoaşteţi aceşti colegi; veţi avea multe discuţii interesante.


Horoscop 12 mai 2015, Rac:

Astăzi se anunţă a fi o zi destul de simplă, fără foarte multă muncă pe plan profesional. Vă descurcaţi de minune cu proiectele şi sarcinile pe care le primiţi. Spre seară este posibil să aveţi o vizită surpriză din partea unei persoane din trecut, care vă poate oferi o sumă de bani.


Horoscop 12 mai 2015, Leu:

Vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; este posibil să participaţi la o discuţie interesantă cu şefii şi colegii de muncă şi sunteţi nevoiţi să vă impuneţi punctul de vedere. De asemenea, încercaţi să vă ocupaţi şi de proiectele personale, acestea nu vor avansa singure dacă nu le acordaţi atenţie.


Horoscop 12 mai 2015, Fecioară:

Ziua începe cum nu se poate mai bine pentru Fecioare; şefii vă oferă un proiect important, de care trebuie să vă ocupaţi de unii singuri. Va fi o perioadă mai aglomerată şi sarcinile voastre vor fi mult mai multe şi mai dificile decât de obicei, însă beneficiile vor fi pe măsura muncii voastre.


Horoscop 12 mai 2015, Balanţă:

Astăzi sunteţi destul de nervoşi şi vă este greu să colaboraţi cu colegii de muncă. O persoană necunoscută vă poate face o ofertă în ceea ce priveşte un proiect profesional. Asiguraţi-vă că analizaţi bine această situaţie înainte de a lua o decizie finală; trebuie să faceţi multe compromisuri.


Horoscop 12 mai 2015, Scorpion:

Din cauză că vă este gândul numai la problemele personale, vă este foarte dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor primite la locul de muncă. Cel mai bine este să încercaţi să vă rezolvaţi situaţiile dificile deoarece doar aşa veţi avea şi rezultate pe plan profesional.


Horoscop 12 mai 2015, Săgetător:

Sunteţi la capătul puterii în ceea ce priveşte relaţia cu colegii de muncă; din fericire, o persoană importantă din viaţa voastră vă oferă un sfat foarte bun, pe care reuşiţi să îl puneţi în aplicare şi care vă va schimba în mod radical viitorul. Aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 12 mai 2015, Capricorn:

Este posibil ca astăzi să vă întâlniţi cu un colaborator pentru a discuta despre o negociere pentru compania la care lucraţi. Această persoană are alte planuri pentru voi, aşa că vă va face o propunere interesantă în ceea ce priveşte viitorul vostru profesional. Nu luaţi o decizie pe moment, trebuie să vă gândiţi la această ofertă.


Horoscop 12 mai 2015, Vărsător:

Ziua de marţi nu începe tocmai bine pentru Vărsători; astrele nu vă ajută să vă rezolvaţi problemele, aşa că trebuie să depuneţi un efort mult mai mare decât de obicei pentru a face ordine în viaţa voastră. Pe plan profesional, lucrurile nu se vor aranja aşa cum vă doriţi. Nu mai staţi după alte persoane, luaţi deciziile în funcţie de ceea ce vă doriţi.


Horoscop 12 mai 2015, Peşti:

Ziua de 12.05.2015 dă startul unei perioade foarte aglomerate pentru Peşti; trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare pentru a face faţă discuţiilor interminabile cu colaboratorii. Din fericire partenerul de cuplu vă este alături şi vă ajută în momentele dificile, în care simţiţi că vreţi să renunţaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS