Horoscop Urania zilnic: duminică, 10 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 10 mai 2015


Horoscop 10 mai 2015, Berbec:

Ziua de duminică pare să fie una foarte liniştită pentru Berbeci; nu aveţi parte de evenimente foarte importante, iar asta vă oferă posibilitatea de a vă relaxa şi de a vă bucura de puţin timp doar pentru voi. Spre seară este posibil să întâlniţi o persoană din trecut.


Horoscop 10 mai 2015, Taur:

Este posibil ca şefii să vă atragă atenţia cu privire la modul în care vă ocupaţi de un proiect; trebuie să fiţi mai atenţi şi să încercaţi să vă concentraţi mai mult. După orele prânzului primiţi o veste foarte frumoasă de la partenerul de cuplu sau o persoană din familie.


Horoscop 10 mai 2015, Gemeni:

Ziua de 10.05.2015 este una decisivă pentru viitorul vostru; trebuie să luaţi o decizie importantă, însă încă sunteţi nehotărâţi. O discuţie cu o persoană de încredere vă va ajuta să înţelegeţi ce vă doriţi şi încotro vreţi să mergeţi. Seara va fi una frumoasă.


Horoscop 10 mai 2015, Rac:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una frumoasă pentru Raci; dimineaţa vă ocupaţi de câteva probleme profesionale pe care nu aţi reuşit să le rezolvaţi în timpul săptămânii, iar apoi aveţi restul zilei liber. Aveţi timp să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de compania partenerului de cuplu.


Horoscop 10 mai 2015, Leu:

Este foarte important ca astăzi să fiţi atenţi la deciziile pe care vrei să le luaţi; este posibil să fiţi foarte entuziasmaţi şi să faceţi câteva alegeri neaşteptate. De aceea vă recomand să vorbiţi cu o persoană de încredere înainte de va schimba complet viitorul.


Horoscop 10 mai 2015, Fecioară:

Ziua de duminică pare să vă găsească foarte veseli şi sentimentali. Acesta este un moment foarte bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei sentimentale; vă recomand să petreceţi mai mult timp în compania partenerului de cuplu. Dacă sunteţi singuri, astrele vă pregătesc o surpriză.


Horoscop 10 mai 2015, Balanţă:

Astăzi sunteţi puşi în faţa unei probleme destul de complicate; trebuie să faceţi o alegere foarte importantă cât mai repede cu putinţă, însă sunteţi nesiguri şi nu ştiţi pe ce drum să mergeţi mai departe. Încercaţi să discutaţi cu o persoană de încredere, este posibil să primiţi un sfat foarte bun.


Horoscop 10 mai 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este atent planificată; din păcate sunteţi nevoiţi să vă amânaţi toate planurile din cauza unei situaţii neaşteptate. Primiţi o veste frumoasă de la o persoană foarte dragă, iar asta vă dă peste cap toată ziua. Seara se anunţă a fi una liniştită şi relaxantă.


Horoscop 10 mai 2015, Săgetător:

Profitaţi de această zi pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania persoanelor din viaţa voastră. Este posibil ca spre seară să fiţi nevoiţi să participaţi la un eveniment important. Aveţi posibilitatea de a întâlni oameni noi şi chiar de a vă face prieteni.


Horoscop 10 mai 2015, Capricorn:

Prima parte a zilei este una liniştită, aşa că profitaţi de ea pentru a vă relaxa. După orele prânzului este posibil să apară câteva probleme neaşteptate, de care nu ştiţi cum să vă ocupaţi. Este important să nu vă pierdeţi calmul şi să nu luaţi nicio decizie importantă decât după ce aţi analizat cu mare atenţie situaţia.


Horoscop 10 mai 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi poate aduce o problemă neaşteptată pe plan sentimental; este posibil să aveţi parte de o mică ceartă cu partenerul de cuplu, care se poate transforma într-o dispută dureroasă dacă nu ştiţi când să îi puneţi punct. Nu faceţi reproşuri pe care mai apoi le veţi regreta.


Horoscop 10 mai 2015, Peşti:

Este cazul să ieşiţi din zona de confort şi să exploraţi împrejurimile; încercaţi să aveţi mai multă încredere în voi şi, cel mai important, nu vă fie teamă să încercaţi lucruri noi. Învăţaţi să riscaţi atunci când trebuie să faceţi o alegere pe plan profesional. Persoanele din jurul vostru vă oferă sprijinul necesar.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS