Horoscop Urania zilnic: luni, 1 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 1 iunie 2015


Horoscop 1 iunie 2015, Berbec:

Astrele nu sunt de partea voastră azi; aveţi o stare de oboseală şi vă este dificil să comunicaţi cu persoanele din jurul vostru. Încercaţi să evitaţi întâlnirile importante sau discuţiile care vă pot face să vă simţiţi depresivi. Cel mai bine este să vă petreceţi ziua de astăzi singuri.


Horoscop 1 iunie 2015, Taur:

În timp ce multe lucruri se schimbă în jurul vostru, voi faceţi tot posibilul pentru a ţine pasul cu aceste modificări. Vă ocupaţi de multe proiecte şi sunteţi foarte dornici să vedeţi evoluţie în ceea ce priveşte planul profesional. Beneficiile financiare vor fi pe măsura muncii depuse şi nu vor întârzia să apară.


Horoscop 1 iunie 2015, Gemeni:

Nu este recomandat să începeţi noi proiecte sau să vă faceţi planuri cu privire la viaţa profesională. Cu toate acestea, astrele vă ajută să finalizaţi proiectele actuale şi să vă concentraţi pe munca de rutină. Spre seară primiţi o veste bună.


Horoscop 1 iunie 2015, Rac:

În prima parte a zilei rezolvaţi câteva probleme profesionale; trebuie să fiţi foarte atenţi la sarcinile de care vă ocupaţi deoarece o simplă greşeală poate fi crucială. După orele prânzului pregătiţi o surpriză pentru partenerul de cuplu; este vorba despre o mică vacanţă.


Horoscop 1 iunie 2015, Leu:

Ziua de luni se anunţă a fi una destul de complicată, cu numeroase schimbări la care trebuie să vă adaptaţi într-un timp foarte scurt. Colegii de muncă sunt invidioşi pe evoluţia voastră şi vă vor pune beţe în roate. Încercaţi să treceţi cu vederea şi să rămâneţi concentraţi pe treburile voastre.


Horoscop 1 iunie 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi nu este bună pentru viaţa profesională, aşa că vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu. Este posibil să luaţi o decizie importantă, care va schimba radical viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să întâlniţi o persoană importantă.


Horoscop 1 iunie 2015, Balanţă:

Voi sunteţi cu gândul la viaţa profesională; încercaţi să faceţi un plan sigur pentru a evolua, însă este destul de dificil. Chiar dacă nu este un moment bun pentru noi proiecte, vă puteţi ocupa fără nicio problemă de sarcinile obişnuite de la locul de muncă.


Horoscop 1 iunie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una chiar frumoasă dacă nu vă încăpăţânaţi să vă ocupaţi de viaţa profesională; cel mai bine este să încercaţi să dedicaţi aceste momente persoanelor din jurul vostru. Vă este uşor să comunicaţi cu cei dragi şi chiar să vă faceţi noi cunoştinţe sau prieteni.


Horoscop 1 iunie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei va fi una foarte agitată; o persoană foarte dragă vouă trece printr-un moment dificil, iar voi trebuie să îi fiţi alături. După orele prânzului aveţi timp să vă ocupaţi şi de câteva probleme personale. Dacă aveţi răbdare lucrurile se vor aranja fix aşa cum vă doriţi voi.


Horoscop 1 iunie 2015, Capricorn:

Pentru voi contează foarte mult să vedeţi evoluţie pe plan profesional; faceţi tot posibilul să fiţi apreciaţi în cadrul companiei şi să vi se ofere beneficiile financiare pe care voi consideraţi că le meritaţi. Urmează o schimbare importantă, aşa că trebuie să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi să aveţi multă răbdare.


Horoscop 1 iunie 2015, Vărsător:

Vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; acesta nu este un moment tocmai potrivit pentru a vă asuma riscuri şi a merge pe drumuri noi, de aceea vă recomand să rămâneţi la sarcinile obişnuite. În scurt timp, veţi primi o ofertă de colaborare interesantă.


Horoscop 1 iunie 2015, Peşti:

Ziua de luni poate fi una destul de dificilă pentru nativii Peşti; este posibil să vă simţiţi supăraţi deoarece vă este dificil să ţineţi pasul cu schimbările care apar pe plan profesional. Pe plan sentimental, lucrurile evoluează foarte bine în relaţia cu partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS