Horoscop Urania zilnic: joi, 9 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 9 aprilie 2015


Horoscop 9 aprilie 2015, Berbec:

Ziua de joi este una foarte bună pentru a face schimbări în ceea ce priveşte viaţa personală; sunteţi foarte sinceri cu propriile persoane şi ştiţi ce vă doriţi de la viaţă. Din fericire, persoanele din jurul vostru vă oferă susţinere şi asta vă uşurează sarcinile.


Horoscop 9 aprilie 2015, Taur:

Lucrurile încep să se aranjeze frumos pentru persoanele născute în semnul Taurului; încet, însă foarte bine. Cel mai important lucru pe care îl puteţi face acum este să aveţi răbdare şi să nu renunţaţi la ceea ce vă doriţi. Puteţi face schimbări majore în viaţa profesională, trebuie doar să ştiţi când să acţionaţi.


Horoscop 9 aprilie 2015, Gemeni:

Sunteţi prinşi într-o rutină destul de stresantă şi simţiţi că este timpul pentru o schimbare; din fericire, iată că astrele sunt de partea voastră şi vă oferă numeroase oportunităţi de a face modificările necesare. Spre seară puteţi primi o propunere foarte interesantă de colaborare din partea unui coleg sau partener de afaceri.


Horoscop 9 aprilie 2015, Rac:

Ziua de joi este una destul de aglomerată, aşa că trebuie să vă pregătiţi din timp pentru a termina toate sarcinile pe care le primiţi. Vă este dificil să rămâneţi concentraţi asupra proiectelor voastre cu toate schimbările care au loc. Spre seară aveţi timp să vă relaxaţi în compania prietenilor.


Horoscop 9 aprilie 2015, Leu:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de problemele profesionale; sunteţi foarte concentraţi asupra sarcinilor voastre şi nici nu ştiţi cum trece timpul. Seara vine cu veşti foarte frumoase pentru persoanele născute în semnul Leului; partenerul de cuplu sau o persoană foarte dragă vă surprinde cu un cadou extrem de frumos.


Horoscop 9 aprilie 2015, Fecioară:

Partenerii de afaceri vă propun câteva oferte de nerefuzat; totuşi, sunteţi foarte atenţi şi încercaţi să analizaţi la rece această situaţie înainte de a lua o decizie finală. Vreţi să puneţi în balanţă avantajele şi compromisurile pe care trebuie să le faceţi şi să vedeţi dacă această schimbare chiar merită.


Horoscop 9 aprilie 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii primiţi o veste neaşteptată care vă va face să vă schimbaţi radical starea de spirit. Din această cauză nu veţi mai reuşi să vă ocupaţi aşa cum trebuie de sarcinile pe care le aveţi. Din fericire, un coleg de muncă vă vine în ajutor.


Horoscop 9 aprilie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi poate veni cu o schimbare majoră pe plan personal; o discuţie sinceră cu cineva important din viaţa voastră poate lua o întorsătură complet neaşteptată. Nu sunteţi interesaţi să fiţi înconjuraţi de oameni răi şi egoişti, aşa că este posibil să încercaţi să vă îndepărtaţi de acea persoană.


Horoscop 9 aprilie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii voi sunteţi cu zâmbetul pe buze; vă este foarte simplu să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi deoarece rămâneţi concentraţi asupra treburilor voastre şi nu sunteţi distraşi deloc de ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Astăzi vreţi să staţi departe de oameni şi să vă rezolvaţi problemele.


Horoscop 9 aprilie 2015, Capricorn:

Dimineaţa nu promite nimic interesant şi din această cauză este posibil să vă pierdeţi energia spre orele prânzului; pentru a vă ocupa de sarcinile pe care le primiţi veţi avea nevoie de ajutorul unui coleg de muncă. Spre seară primiţi o vizită neaşteptată.


Horoscop 9 aprilie 2015, Vărsător:

Vă doriţi foarte mult să se încheie această săptămână şi să respiraţi uşuraţi; însă, din păcate, astăzi este abia joi, aşa că trebuie să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să continuaţi cu rezolvarea sarcinilor pe care le primiţi. Seara va fi una relaxantă pentru voi.


Horoscop 9 aprilie 2015, Peşti:

După o perioadă mai aglomerată la locul de muncă, astăzi aveţi posibilitatea de a respira uşuraţi; este posibil ca o discuţie mai serioasă cu colegii de muncă să pună capăt disputelor şi urii dintre voi. Decideţi să lăsaţi totul în urmă şi să vă concentraţi asupra proiectelor comune pe care le aveţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS