Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 4 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 4 aprilie 2015


Horoscop 4 aprilie 2015, Berbec:

Ziua de sâmbătă nu este deloc bună pentru a vă ocupa de problemele profesionale; sunteţi cu capul în nori şi destul de irascibili şi vă este foarte greu să vă concentraţi. Nu este recomandat să faceţi schimbări majore deoarece sunteţi influenţaţi de cei din jurul vostru.


Horoscop 4 aprilie 2015, Taur:

Astăzi sunteţi persoane care tac şi fac; vă concentraţi cu mare atenţie asupra problemelor voastre şi nu renunţaţi până când nu găsiţi cele mai bune soluţii pentru a le rezolva. În ceea ce priveşte planul personal, este posibil să gândiţi un proiect amplu, care vă va aduce multe beneficii.


Horoscop 4 aprilie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi vă scoate peri albi; aveţi parte de numeroase probleme care au nevoie de rezolvare imediată. Din păcate, sunteţi singuri în toată această situaţie şi de aceea trebuie să vă concentraţi şi să daţi tot ce aveţi mai bun din voi. Aveţi noroc că seara va fi foarte liniştită.


Horoscop 4 aprilie 2015, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte energici şi puşi pe treabă. Din fericire pentru voi, ziua de astăzi vine cu multe lucruri interesante; aveţi parte de provocări la tot pasul, iar asta vă ţine în priză. Sunteţi concentraţi asupra problemelor pe care le aveţi de rezolvat.


Horoscop 4 aprilie 2015, Leu:

Nu staţi foarte bine în ceea ce priveşte aspectul financiar, însă nici nu faceţi multe lucruri în această privinţă; rămâneţi calmi şi aşteptaţi ca situaţia să se remedieze de la sine. Din fericire pentru voi, astrele sunt foarte darnice; este posibil ca spre seară să primiţi o sumă de bani importantă.


Horoscop 4 aprilie 2015, Fecioară:

Ziua de sâmbătă vine cu numeroase schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil să primiţi un proiect important sau o ofertă de colaborare din partea unui coleg de muncă. Nu luaţi o decizie decât în momentul în care sunteţi complet siguri că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 4 aprilie 2015, Balanţă:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva probleme personale; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a rezolva situaţiile cu care vă confruntaţi. După orele prânzului, un coleg de muncă vă cere ajutorul cu privire la un proiect important.


Horoscop 4 aprilie 2015, Scorpion:

Mare atenţie, situaţiile de astăzi vă pot determina să luaţi decizii necontrolate; nu este un moment bun pentru a face schimbări deoarece sunteţi destul de irascibili şi nu gândiţi pe termen lung consecinţele. Cel mai bine este să încercaţi să vă liniştiţi şi să lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea.


Horoscop 4 aprilie 2015, Săgetător:

Astăzi ar trebui să vă concentraţi mai mult pe relaţia pe care o aveţi cu persoanele apropiate; este un moment bun pentru a le acorda atenţie şi a petrece timp alături de ele. De asemenea, seara se anunţă a fi una foarte frumoasă. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni pe cineva.


Horoscop 4 aprilie 2015, Capricorn:

Ziua de 04.04.2015 se anunţă a fi una foarte obositoare pentru Capricorni; chiar dacă sunteţi concentraţi asupra problemelor pe care le aveţi de rezolvat, vor apărea câteva obstacole în drumul vostru. Trebuie să faceţi câteva schimbări în planurile pe care le-aţi pregătit pentru următoarea perioadă.


Horoscop 4 aprilie 2015, Vărsător:

În prima parte a zilei de sâmbătă vă ocupaţi de câteva probleme personale; sunteţi nevoiţi să contactaţi anumite persoane pentru a le cere ajutorul. Nu este o perioadă tocmai bună pentru a începe un nou drum sau chiar a face schimbări în relaţiile pe care le aveţi cu cei apropiaţi.


Horoscop 4 aprilie 2015, Peşti:

Un eveniment neplăcut vă dă peste cap toate planurile pe care le aveaţi pregătite pentru astăzi; trebuie să faceţi un drum mai lung pentru a vă ocupa de o problemă foarte importantă. Vă simţiţi destul de obosiţi şi nu prea reuşiţi să vă concentraţi; o persoană apropiată vă poate veni în ajutor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS