Horoscop Urania zilnic: joi, 30 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 30 aprilie 2015


Horoscop 30 aprilie 2015, Berbec:

Ziua de joi vine la pachet cu numeroase oportunităţi foarte bune pentru viitorul vostru profesional. Trebuie să fiţi foarte atenţi şi să încercaţi să profitaţi de orice situaţie care vă poate aduce beneficii financiare. Nu staţi pe gânduri, imediat ce aţi primit o ofertă, profitaţi de ea şi apucaţi-vă imediat de treabă.


Horoscop 30 aprilie 2015, Taur:

Ziua de azi vă aduce numeroase surprize din partea persoanelor dragi; după o perioadă mai aglomerată, acum este momentul să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de tot ce aţi realizat până acum. În cursul zilei de astăzi interacţionaţi foarte bine cu oamenii şi aveţi posibilitatea de a încheia noi parteneriate.


Horoscop 30 aprilie 2015, Gemeni:

O discuţie cu şefii poate veni la pachet cu o ofertă de promovare sau chiar colaborare cu unii dintre ei; acest lucru nu va fi văzut foarte bine de colegii de muncă. Mulţi vor încerca să vă pună beţe în roate în rezolvarea problemelor; trebuie să vă încărcaţi cu multă răbdare pentru a face faţă acestei zile complicate.


Horoscop 30 aprilie 2015, Rac:

Ziua de astăzi începe cum nici nu se poate mai bine, cu o veste bună din partea unei persoane dragi. Sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul, iar această stare de bine vă ajută să luaţi decizii bune în ceea ce priveşte viitorul vostru profesional. Spre seară vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 30 aprilie 2015, Leu:

Astăzi trebuie să acordaţi o atenţie deosebită vieţii financiare; nu este un moment bun pentru a face cumpărături majore. Este indicat să acordaţi o atenţie deosebită situaţiei materiale. O discuţie cu o persoană dragă vă poate ajuta să luaţi o decizie importantă, care va readuce armonia în viaţa voastră.


Horoscop 30 aprilie 2015, Fecioară:

Ziua de joi vă găseşte într-o stare romantică; acesta este un moment bun pentru a vă ocupa de relaţia cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să întâlniţi o persoană deosebită. Trebuie doar să aveţi puţină răbdare.


Horoscop 30 aprilie 2015, Balanţă:

Ziua de 30.04.2015 va fi una foarte dificilă pentru voi; vă recomand să vă organizaţi bine timpul pentru a vă ocupa de toate problemele şi sarcinile primite. De asemenea, trebuie să aveţi răbdare cu proiectele la care lucraţi, drumul este anevoios, însă beneficiile nu vor întârzia să apară.


Horoscop 30 aprilie 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; o schimbare neaşteptată în cadrul companiei vă poate influenţa foarte mult cariera. Trebuie să vă asiguraţi că aveţi un plan solid de acţiune pentru următoarea perioadă. Spre seară, astrele vin cu o surpriză pe plan sentimental.


Horoscop 30 aprilie 2015, Săgetător:

Astăzi sunteţi cu capul în nori şi vă este foarte greu să vă concentraţi; din fericire, aveţi parte de o perioadă destul de liniştită în ceea ce priveşte viaţa profesională şi nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la proiectele de care vă ocupaţi. După orele prânzului, este posibil să apară o mică schimbare pe plan sentimental.


Horoscop 30 aprilie 2015, Capricorn:

Astăzi nu este un moment bun pentru a intra în contact cu persoanele din jurul vostru; sunteţi agitaţi şi vă pierdeţi răbdarea foarte repede. Încercaţi să anulaţi şedinţele sau întâlnirile pe care le aveaţi programate pentru astăzi. În cazul în care nu este posibil, amânaţi-le până după orele prânzului, când veţi fi mai liniştiţi.


Horoscop 30 aprilie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi poate aduce o schimbare majoră în ceea ce priveşte viaţa sentimentală; o discuţie mai serioasă cu partenerul de cuplu se poate transforma într-o ceartă dureroasă dacă nu ştiţi cum să vă exprimaţi sentimentele. Trebuie să ştiţi că este necesar să faceţi compromisuri dacă vreţi ca relaţia voastră să aibă vreun viitor.


Horoscop 30 aprilie 2015, Peşti:

Prima parte a zilei de joi vă găseşte pe drumuri; este posibil să fiţi nevoiţi să rezolvaţi câteva probleme pentru compania la care lucraţi. După orele prânzului, programul vostru se eliberează şi puteţi petrece momente frumoase alături de cei dragi. Seara va fi una liniştită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS