Horoscop Urania zilnic: miercuri, 29 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 29 aprilie 2015


Horoscop 29 aprilie 2015, Berbec:

Ziua de miercuri se anunţă a fi una plină pentru Berbeci; este posibil ca pe lângă sarcinile pe care le aveţi de rezolvat să mai primiţi şi alte câteva task-uri dificile de care este musai să vă ocupaţi. Seara vă va aduce liniştea de care aveţi nevoie, însă până atunci trebuie să treceţi cu brio peste probele de foc la care sunteţi supuşi.


Horoscop 29 aprilie 2015, Taur:

Sunteţi dispuşi să fiţi la zi cu proiectele voastre şi de aceea profitaţi de ziua de azi pentru a vă rezolva problemele; este posibil să vă confruntaţi cu câteva situaţii neaşteptate, însă dacă rămâneţi calmi veţi reuşi să le depăşiţi fără nicio problemă. Spre seară vă faceţi planuri pentru următoarele zile.


Horoscop 29 aprilie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi este una dificilă pentru Gemeni; este posibil să intervină câteva probleme neaşteptate, care vă vor da planurile peste cap. Sunteţi nevoiţi să renunţaţi la anumite idei şi să încercaţi să luaţi câteva decizii rapide pentru a scăpa de aceste situaţii dificile. Din fericire, primiţi susţinere din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 29 aprilie 2015, Rac:

Ziua de miercuri va fi una destul de relaxantă pentru Raci; în primele ore ale dimineţii vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale. După orele prânzului este posibil să faceţi mai multe drumuri în oraş pentru a găsi un cadou frumos pentru partenerul de cuplu. Seara va fi foarte frumoasă, petrecută în compania persoanelor dragi.


Horoscop 29 aprilie 2015, Leu:

Astăzi primiţi o veste frumoasă pe plan profesional; un coleg de muncă vă va ajuta în viitoarele proiecte, iar asta vă va uşura foarte mult munca. Această surpriză este binevenită şi reuşeşte să vă înveselească după o perioadă mai complicată. Spre seară, faceţi planuri alături de cei dragi pentru următoarele zile.


Horoscop 29 aprilie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei sunteţi foarte optimişti şi vă este uşor să vă rezolvaţi sarcinile profesionale; reuşiţi să vă ocupaţi de o problemă complicată, care v-a dat numeroase bătăi de cap în ultima perioadă. După orele prânzului, o persoană dragă vine la voi pentru un sfat cu privire la o situaţie care vă depăşeşte.


Horoscop 29 aprilie 2015, Balanţă:

Schimbările de la locul de muncă vă determină să luaţi nişte decizii importante într-un timp foarte scurt. Nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru deoarece este vorba despre viitorul vostru. Încercaţi să analizaţi cu mare atenţie situaţia înainte de a face o alegere. Un coleg de muncă vă poate oferi un sfat bun, care să vă ajute în această privinţă.


Horoscop 29 aprilie 2015, Scorpion:

Aveţi foarte multe pe cap, însă vă este extrem de dificil să ţineţi pasul cu problemele. Sunteţi destul de obosiţi şi nu reuşiţi să vă concentraţi. Încercaţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă, veţi găsi câţiva dispuşi să vă ajute. Veţi observa că ideile vor veni foarte repede atunci când lucraţi alături de persoane competente, care vă motivează.


Horoscop 29 aprilie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei nu vă va aduce deloc inspiraţie pentru proiectele de care vă ocupaţi; de aceea vă recomand să vă limitaţi la sarcinile obişnuite, care nu au nevoie de prea multă atenţie. După orele prânzului este posibil să participaţi la o şedinţă cu partenerii de afaceri; sunteţi nevoiţi să vă susţineţi punctul de vedere cu privire la o problemă complicată.


Horoscop 29 aprilie 2015, Capricorn:

Astăzi faceţi o mică pauză de la viaţa profesională şi încercaţi să vă ocupaţi de problemele personale. Acesta este un moment bun pentru a lăsa în urma conflictele şi a relua legătura cu persoane din trecut. Sunteţi dispuşi să vă asumaţi responsabilitatea pentru greşelile pe care le-aţi făcut până acum.


Horoscop 29 aprilie 2015, Vărsător:

Încercaţi să vă concentraţi doar asupra sarcinilor obişnuite; vă este greu să vă concentraţi şi să găsiţi inspiraţie pentru problemele complicate. Nu vă recomand să începeţi proiecte serioase, să intraţi în discuţii dificile sau să faceţi promisiuni pe care nu le puteţi respecta.


Horoscop 29 aprilie 2015, Peşti:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de agitaţi şi nu reuşiţi să vă găsiţi locul; nu este un moment bun pentru şedinţe cu şefii sau negocieri importante. Dacă nu este posibil să le amânaţi, încercaţi să le reprogramaţi după orele prânzului, când veţi fi mai liniştiţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS