Horoscop Urania zilnic: marţi, 28 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 28 aprilie 2015


Horoscop 28 aprilie 2015, Berbec:

Astrele sunt de partea voastră azi şi vă ajută în toate situaţiile importante; sunteţi foarte încăpăţânaţi şi nu renunţaţi până când nu reuşiţi ceea ce vă propuneţi. De asemenea, aveţi posibilitatea de a încheia un parteneriat cu o persoană foarte importantă, care vă va ajuta mult în carieră.


Horoscop 28 aprilie 2015, Taur:

Dacă până acum încercaţi să vă ocupaţi de anumite proiecte personale fără a vă neglija viaţa profesională, iată că aceste planuri încep să se intersecteze; va fi o perioadă mai ciudată pentru voi, însă vă veţi adapta foarte uşor la schimbări, iar beneficiile nu vor întârzia să apară.


Horoscop 28 aprilie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de marţi sunteţi foarte veseli şi se pare că sunteţi hotărâţi ca nimeni şi nimic să nu vă schimbe această stare de dispoziţie; optimismul vă va ajuta să vedeţi altfel problemele şi chiar să vă rezolvaţi sarcinile cu multă uşurinţă. Seara vine cu o veste bună de departe.


Horoscop 28 aprilie 2015, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze fără niciun motiv major; sunteţi mulţumiţi de modul în care lucrurile s-au aranjat în viaţa voastră, mai ales în ceea ce priveşte planul sentimental. Vă place liniştea şi este posibil ca spre seară să vă doriţi să petreceţi puţin timp de unii singuri.


Horoscop 28 aprilie 2015, Leu:

Iată ca partenerii de afaceri şi şefii sunt foarte mulţumiţi de progresul vostru în cadrul companiei; aceştia au hotărât să vă răsplătească cu un bonus substanţial pentru munca depusă în ultima perioadă sau poate chiar şi cu o promovare. Sarcinile vor fi mai dificile, însă beneficiile pe măsura efortului depus.


Horoscop 28 aprilie 2015, Fecioară:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; sunteţi foarte concentraţi asupra sarcinilor voastre şi faceţi tot posibilul să găsiţi cele mai bune soluţii pentru problemele care vă apar în cale. Este posibil să reuşiţi încheierea unui parteneriat cu o persoană importantă; asta vă va aduce o mărire de salariu în următoarea perioadă.


Horoscop 28 aprilie 2015, Balanţă:

Chiar dacă aveţi foarte multe proiecte de care trebuie să vă ocupaţi, încercaţi să vă mai şi odihniţi. Această perioadă este crucială pentru cariera voastră, însă trebuie să găsiţi o modalitate de a vă ocupa şi de viaţa sentimentală; partenerul de cuplu are nevoie de atenţia voastră în aceste momente.


Horoscop 28 aprilie 2015, Scorpion:

Planurile pentru astăzi vă sunt date peste cap din cauza unei situaţii neaşteptate; este posibil să plecaţi de urgenţă într-o călătorie de afaceri sau să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a rezolva câteva probleme legale pentru companie. Seara va fi relaxantă.


Horoscop 28 aprilie 2015, Săgetător:

Deciziile pe care le luaţi astăzi pot fi cruciale pentru viitorul vostru; aveţi posibilitatea de a face o schimbare majoră în ceea ce priveşte viaţa profesională, trebuie doar să ştiţi să profitaţi de oportunitatea care apare. Fiţi cu ochii în patru şi aşteptaţi ca astrele să îşi joace partea.


Horoscop 28 aprilie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei de marţi vă ocupaţi de problemele profesionale; aveţi multă răbdare şi, din fericire, reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi fără a rămâne peste program. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu o discuţie importantă, în care luaţi o decizie majoră pentru viitorul vostru.


Horoscop 28 aprilie 2015, Vărsător:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite; nu este un moment bun pentru a ieşi din anonimat sau a face schimbări majore în viaţa voastră. Astrele nu sunt tocmai de partea voastră şi vă pot îngreuna foarte mult situaţia dacă hotărâţi să vă abateţi de la regulile voastre.


Horoscop 28 aprilie 2015, Peşti:

După o perioadă mai aglomerată şi destul de ciudată pentru voi, iată că urmează încă o serie de schimbări la care trebuie să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă; există posibilitatea de a fi transferaţi într-un alt departament sau să primiţi un proiect de care trebuie să vă ocupaţi alături de o echipă numeroasă de colegi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS