Horoscop Urania săptămânal: 27 aprilie - 3 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 27 aprilie - 3 mai 2015


Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2015, Berbec:

Aspectele tensionate pe care le trasează astrele pe axa sănătății în jurul zilei de 28 aprilie pot semnala faptul că organismul vostru întâmpină probleme în asimilarea substanțelor nutritive, una dintre urmările acestei disfuncții fiind scăderea randamentului sistemului imunitar. Aşadar, dacă deveniţi letargici și bolnăvicioşi, consultaţi-vă medicul de familie. Mai departe, vă va ghida el/ea!


Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2015, Taur:

În intervalul 30 aprilie - 2 mai, configurațiile astrale disonante pe care le perfectează astrele pe axa sănătății voastre vă predispun la apariția durerilor de cap în regiunea cefei, dar și lombare. Acestea se pot datora fie stilului de viață sedentar, unei probleme neuronale sau chiar unei căzături din trecut, dar care nu a rămas fără urmări. Ţineţi-vă sub observație în aceste zile!


Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2015, Gemeni:

Din câte se pare, astrele îşi aduc aminte că dispuneţi de o axă a sănătății în horoscopul vostru general abia pe 3 mai. Vă recomand să nu vă faceţi planuri de a pleca departe în această zi, deoarece puteți avea parte de dezechilibre serioase la nivelul sistemului excretor. Astfel, riscaţi să vă alegeţi cu diaree sau constipație și crampe abdominale puternice care vă pot strica planurile de drumeție/călătorie.


Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2015, Rac:

Chiar dacă astrele nu vă vizitează propriu-zis casele sănătății săptămâna aceasta, vă pot cauza neplăceri de ordin medical într-o manieră indirectă. Prin urmare, dacă intervin modificări ale stării voastre de sănătate cândva în perioada 28-30 mai, înseamnă că vă macină o serie de incertitudini care nu rămân fără ecou în organismul vostru. Regăsiţi-vă senzația de stabilitate!


Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2015, Leu:

Anumite obiceiuri zilnice, interpretarea greșită a indicațiilor medicului sau autodiagnosticarea greșită urmată de o medicație administrată fără consimțământul doctorului vă pot agrava sănătatea în prima jumătate a săptămânii. Stilul vostru de viață se cere reevaluat și îmbunătățit în funcție de activitatea fizică efectuată pe zi, istoricul medical, dar și alți factori relevanți.


Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2015, Fecioară:

Astrele nu indică faptul că sănătatea s-ar număra printre cele care vă vor crea probleme săptămâna aceasta. Este posibil însă ca, la începutul săptămânii, să rămâneţi cu gândul la întâmplările petrecute weekend-ul trecut, întrebându-vă dacă nu ar fi fost mai înțelept să le fi abordat într-un alt mod. Ce-i bun, e bun făcut, dar este în măsura voastră să reacţionaţi altfel în viitor!


Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2015, Balanţă:

Dacă se întâmplă ca, în prima parte a acestei săptămâni, starea voastră de sănătate să se deterioreze, înseamnă că trebuie să vă impuneţi anumite limite clare. Poate că vă refuzaţi prea multe lucruri și nu mai găsiţi plăcerea în nimic sau din contră, vă permiți mult prea multe și nu vă abţineţi de la absolut nimic. O alimentație echilibrată și un stil de viață activ sunt ingredientele unei sănătăți de fier!


Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2015, Scorpion:

În intervalul 30 aprilie - 2 mai, astrele sunt prinse în aspecte tensionate pe axa sănătății voastre, motiv pentru care vă recomand să vă purtaţi ceva mai mult de grijă. Având în vedere că vă așteaptă câteva zile destul de solicitante în acest interval, planează riscul unei erupții pe bază de stres. Dacă apar schimbări la nivelul tegumentului, poate nu ar strica să vă vadă un medic specialist.


Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2015, Săgetător:

Începutul și sfârșitul de săptămână pot veni la pachet cu provocări în ceea ce privește sănătatea. Dacă în jurul zilei de 27 aprilie acestea pot apărea pe filiera modului în care înţelegeţi să vă trăiţi viața sau mai bine spus, a faptului că credeţi că nu ar trebui să vă refuzaţi nimic de vreme ce doar o viață avem, în weekend, pot reveni în peisaj afecțiuni nevindecate complet sau tratate superficial.


Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2015, Capricorn:

Cândva în prima parte a săptămânii puteți auzi că un cunoscut a slăbit într-un timp foarte scurt printr-o dietă-minune ori că introducerea unui anumit aliment în dieta voastră zilnică vă ține departe de o anume afecțiune sau alte asemenea vești care sună extrem de convingător. Poate nu ar trebui să le luaţi de bune cu o prea mare ușurință pentru că fiecare om este diferit și s-ar putea să vă facă rău.


Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2015, Vărsător:

Chiar dacă sănătatea voastră fizică nu se regăsește în colimatorul astrelor săptămâna aceasta, s-ar putea să resimţiţi influența aspectelor lor distonante în climatul vostru interior. În a doua parte a săptămânii, se poate lăsa cu schimburi de replici destul de acide, probabil ca urmare a faptului că unele persoane din jurul vostru încearcă prea mult să vă convingă de ceva anume. Nu puneţi la suflet!


Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2015, Peşti:

Din câte se pare, prima și ultima zi din săptămână se dovedesc ceva mai complicate în ceea ce privește sănătatea. Este adevărat că nu planează riscul de îmbolnăvire peste zilele următoare, dar merită ținut cont de faptul că în prima jumătate a săptămânii puteți avea tendința de a vă disipa energia în toate direcțiile, iar în weekend, să vă lăsaţi afectaţi de micile răutăți ale persoanelor din jur.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS