Horoscop Urania zilnic: luni, 27 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 27 aprilie 2015


Horoscop 27 aprilie 2015, Berbec:

Prima parte a zilei va fi petrecută singuri; acesta este un moment excelent pentru a vă relaxa şi a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele. Este posibil să vă îndreptaţi atenţia asupra deciziilor pe care vreţi să le luaţi şi să faceţi câteva schimbări pe plan personal. Seara va fi petrecută într-o companie plăcută.


Horoscop 27 aprilie 2015, Taur:

Primele ore ale zilei de luni vor fi pentru meditaţie şi relaxare; aveţi o stare de spirit uşor negativă şi trebuie să faceţi ceva în acest sens. După orele prânzului partenerul de cuplu vă va surprinde cu un cadou frumos, neaşteptat. Este vorba despre un lucru pe care voiaţi să vi-l achiziţionaţi de foarte mult timp, însă nu aţi avut suficienţi bani.


Horoscop 27 aprilie 2015, Gemeni:

Vă recomand ca astăzi să uitaţi de griji şi de probleme şi să încercaţi să vă relaxaţi. Urmează zile grele de muncă, aşa că profitaţi de această zi frumoasă de luni pentru a vă bucura de lucrurile mărunte care vă aduc zâmbetul pe buze. Plimbările şi activităţile în aer liber sunt indicate pentru voi.


Horoscop 27 aprilie 2015, Rac:

Este posibil ca partenerul de cuplu să treacă printr-un moment dificil şi are nevoie de toată susţinerea din lume. Trebuie să îi fiţi alături, să îl ajutaţi cu sfaturi şi să încercaţi să îl înveseliţi. După orele prânzului, vă recomand să încercaţi să vă relaxaţi în natură; aceasta vă va aduce energie pentru o săptămână complicată.


Horoscop 27 aprilie 2015, Leu:

Între voi şi partenerul de cuplu se creează o prăpastie şi acum este un moment foarte bun pentru a discuta despre problemele pe care le aveţi. Încercaţi să aveţi răbdare şi să spuneţi tot ce aveţi pe suflet; de asemenea, vă recomand să nu mai daţi crezare tuturor zvonurilor şi să nu lăsaţi pe nimeni să vă influenţeze deciziile.


Horoscop 27 aprilie 2015, Fecioară:

Ziua de luni vă duce cu gândul la vacanţă; chiar dacă nu vă permiteţi să plecaţi într-o călătorie, o mică excursie în natură vă ajută să vă încărcaţi cu energie şi să vă relaxaţi. Spre seară este posibil să aveţi parte de o surpriză neaşteptată din partea partenerului de cuplu; o discuţie cu el vă poate schimba radical viitorul.


Horoscop 27 aprilie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei este una foarte relaxantă pentru voi; aveţi timp să vă bucuraţi de clipe frumoase şi liniştite. După orele prânzului lucrurile încep să se agite, iar voi trebuie să ţineţi pasul cu ele. O întâlnire cu o persoană dragă vă poate face să vă schimbaţi planurile pentru viitor.


Horoscop 27 aprilie 2015, Scorpion:

Ziua de 27.04.2015 ar trebui să fie dedicată relaxării; încercaţi să lăsaţi deoparte grijile şi problemele şi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Trebuie să vă acordaţi mai multă atenţie şi să vă oferiţi posibilitatea de a vă distra şi a vă bucura de viaţă. Urmează zile de foc, profitaţi de această zi.


Horoscop 27 aprilie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; vreţi să vedeţi ce surprize v-a mai pregătit această zi minunată. Rămâneţi la fel de optimişti şi veseli întreaga zi, indiferent de micile probleme cu care vă confruntaţi. Spre seară primiţi o veste de la o persoană cu care nu aţi mai vorbit de mult timp.


Horoscop 27 aprilie 2015, Capricorn:

Astăzi este o zi dedicată relaxării; este posibil să petreceţi timpul alături de partenerul de cuplu sau de membrii familiei. Aveţi parte de momente frumoase, pline de emoţie şi zâmbete. După orele prânzului primiţi o invitaţie la un eveniment important şi trebuie să participaţi. Aveţi şansa să întâlniţi o persoană importantă.


Horoscop 27 aprilie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi vă găseşte cu zâmbetul pe buze şi foarte liniştiţi; acesta este un moment bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu. Aveţi ocazia să discutaţi despre viitor şi să stabiliţi care sunt următorii paşi în viaţa voastră. Seara vă aduce o surpriză neaşteptată.


Horoscop 27 aprilie 2015, Peşti:

Partenerul de cuplu are nevoie de ajutorul vostru cu privire la o problemă personală; trebuie să îi fiţi alături şi să îl ajutaţi cu sfaturi. După orele prânzului, un membru al familiei vă aduce o veste bună, care vă schimbă radical starea de dispoziţie. Seara se încheie cum nu se poate mai bine, în compania celor dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS