Horoscop Urania zilnic: duminică, 26 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 26 aprilie 2015


Horoscop 26 aprilie 2015, Berbec:

Azi vă treziţi cu o poftă incredibilă de a vă depăşi limitele şi de a ieşi din zona de confort; acesta este un moment excelent pentru a încerca lucruri noi pe plan personal şi de a vă bucura de micile plăceri ale vieţii. Distraţi-vă, însă nu luaţi decizii importante deoarece este posibil să le regretaţi.


Horoscop 26 aprilie 2015, Taur:

Ziua de duminică este una foarte liniştită pentru Tauri; aveţi posibilitatea de a vă face ordine în gânduri şi de a gândi câteva planuri foarte bune pentru viitorul apropiat. După orele prânzului, vă ocupaţi de câteva proiecte personale, pe care vă doriţi foarte mult să le puneţi în aplicare în cel mai scurt timp posibil.


Horoscop 26 aprilie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei vă bucuraţi de linişte şi momente relaxante; acesta este un moment foarte bun pentru a petrece clipe frumoase în compania persoanei iubite. După orele prânzului, primiţi o invitaţie la un eveniment important şi trebuie să participaţi. Aveţi posibilitatea de a vă face noi prieteni.


Horoscop 26 aprilie 2015, Rac:

Din păcate şi astăzi trebuie să vă ocupaţi de problemele profesionale. Din fericire, rezultatul muncii voastre va fi apreciat de şefi; puteţi primi chiar şi un bonus substanţial, care vă va ajuta să rezolvaţi câteva probleme financiare. Spre seară aveţi parte de o discuţie interesantă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 26 aprilie 2015, Leu:

Ziua de duminică este excelentă pentru a vă ocupa de planurile pentru proiectele pe care le aveţi în desfăşurare sau vreţi să le începeţi. Sunteţi foarte atenţi la detalii, iar asta vă ajută enorm să vă dezvoltaţi ideile. Spre seară, o discuţie cu o persoană foarte dragă vă ajută să luaţi o decizie importantă pentru viitorul vostru.


Horoscop 26 aprilie 2015, Fecioară:

Weekendul începe cum nu se poate mai bine; aveţi posibilitatea de a vă relaxa şi a uita de griji şi de probleme. Din fericire, ziua de astăzi este destinată relaxării. Plimbările în aer liber vă ajută să vă limpeziţi mintea şi să vă încărcaţi bateriile. Seara vă aduce o surpriză din partea unei persoane dragi.


Horoscop 26 aprilie 2015, Balanţă:

Este posibil ca astăzi să simţiţi nevoia de a avea parte de o discuţie importantă cu partenerul de cuplu în ceea ce priveşte viitorul vostru. Trebuie să aveţi răbdare şi să învăţaţi să faceţi compromisuri dacă vreţi ca această relaţie să funcţioneze. Restul zilei va fi petrecut în aer liber, fără griji şi probleme.


Horoscop 26 aprilie 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei rezolvaţi mici probleme profesionale, care au nevoie urgentă de atenţia voastră. După orele prânzului, sunteţi foarte bine dispuşi şi reuşiţi să vă bucuraţi de liniştea de care aveţi nevoie. Este posibil să simţiţi nevoia de a petrece câteva momente singuri pentru a vă pune gândurile în ordine.


Horoscop 26 aprilie 2015, Săgetător:

Ziua de duminică vă găseşte relaxaţi şi concentraţi pe gândurile voastre; aveţi posibilitatea de a lua o decizie importantă, care vă va schimba în mod radical viaţa profesională. Pentru a vedea rezultate, este important să aveţi răbdare şi să rămâneţi perseverenţi în muncă.


Horoscop 26 aprilie 2015, Capricorn:

Este posibil ca astăzi să simţiţi nevoia să vă închideţi în voi şi să nu lăsaţi frâu liber sentimentelor; nu faceţi asta deoarece puteţi răni persoane foarte dragi dintr-o decizie luată pe fugă. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în oamenii din jurul vostru şi să le acordaţi posibilitatea de a se apropia de voi.


Horoscop 26 aprilie 2015, Vărsător:

Ziua de 26.04.2015 vă găseşte foarte veseli şi cu o poftă uriaşă de a explora necunoscutul. O excursie în aer liber vă va ajuta să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de vremea frumoasă de afară. Spre seară, petreceţi timp frumos în compania persoanelor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 26 aprilie 2015, Peşti:

Este posibil ca ziua de astăzi să vine cu o mică problemă pentru Peşti; o discuţie cu un membru al familiei se poate transforma într-o adevărată dispută dacă nu ştiţi cum să aplanaţi conflictul şi să depăşiţi această situaţie. Mare atenţie la ceea ce spuneţi, vorbele pot răni foarte uşor persoanele dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS