Horoscop Urania zilnic: miercuri, 22 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 22 aprilie 2015


Horoscop 22 aprilie 2015, Berbec:

Ziua de miercuri este una foarte uşoară pentru voi şi asta deoarece ştiţi cum să vă programaţi timpul astfel încât să terminaţi tot ce vă propuneţi până la finalul programului. Orele de seară vă vor aduce o stare de spirit foarte optimistă; este posibil să vă doriţi să faceţi o schimbare pe plan sentimental.


Horoscop 22 aprilie 2015, Taur:

Azi astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să vă ocupaţi de numeroase aspecte încă neclare în ceea ce priveşte viaţa voastră profesională; este posibil să luaţi o decizie importantă, care va veni cu câteva schimbări majore la care trebuie să vă adaptaţi.


Horoscop 22 aprilie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de azi vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; nu este nimic care să vă îngrijoreze sau să vă pună în alertă. După orele prânzului aveţi parte de o discuţie destul de intensă şi neplăcută pentru voi cu un membru al familiei sau o persoană dragă.


Horoscop 22 aprilie 2015, Rac:

Ziua de miercuri va fi una destul de complicată pentru Raci; este posibil ca viaţa profesională să se întâlnească cu cea personală, ceea ce vă va aduce mult stres. Spre seară, veţi lua o decizie importantă care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele cu membrii familiei.


Horoscop 22 aprilie 2015, Leu:

Sunteţi într-o perioadă destul de complicată, în care aveţi multe de învăţat pe plan profesional; toate schimbările din ultima perioadă par să fie mult mai importante decât credeaţi voi. O persoană foarte dragă vă dă un sfat important, care vă ajută să fiţi mai împăcaţi cu ceea ce se întâmplă în jurul vostru.


Horoscop 22 aprilie 2015, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă ocupaţi de problemele profesionale; sunteţi foarte atenţi la detalii, iar asta vă ajută foarte mult să câştigaţi atenţia şi respectul persoanelor cu care colaboraţi. Spre seară primiţi o veste foarte frumoasă din partea unui membru al familiei sau a unui prieten drag.


Horoscop 22 aprilie 2015, Balanţă:

Astăzi sunteţi foarte ocupaţi cu problemele profesionale încât este posibil să fiţi nevoiţi să vă amânaţi planurile pe care le aveaţi pregătite cu partenerul de cuplu. Sunteţi concentraţi asupra carierei, însă persoana iubită trece prin momente complicate şi are nevoie de ajutorul vostru; vă recomand să îi fiţi alături.


Horoscop 22 aprilie 2015, Scorpion:

Vă este foarte uşor să comunicaţi cu persoanele din jurul vostru; acesta este un moment foarte bun pentru a vă ocupa de problemele profesionale sau negocierile importante. Opiniile şi ideile voastre vor fi ascultate cu mare atenţie şi mulţi vă vor propune să le puneţi în aplicare.


Horoscop 22 aprilie 2015, Săgetător:

Este posibil ca ziua de miercuri să vină cu o schimbare majoră în ceea ce priveşte viaţa profesională; veţi primi o propunere de colaborare din partea unei persoane importante. Deşi cariera voastră pare să fie în plină ascensiune, vă gândiţi serios şi la oferta primită. Mare atenţie la alegerea pe care o faceţi.


Horoscop 22 aprilie 2015, Capricorn:

Astrele vă oferă posibilitatea ca astăzi să faceţi schimbări majore în viaţa sentimentală; în cazul în care sunteţi într-o relaţie, vă gândiţi serios la următorul pas. Nu luaţi o decizie majoră înainte de a avea o discuţie cu partenerul de cuplu. Dacă sunteţi singuri, spre seară aveţi posibilitatea de a întâlni pe cineva important.


Horoscop 22 aprilie 2015, Vărsător:

Astăzi aveţi parte de o zi cu adevărat frumoasă pe toate planurile. În ceea ce priveşte viaţa profesională, puteţi primi o ofertă de colaborare din partea unei persoane foarte importante. Pe plan sentimental, astrele vă ajută să vă rezolvaţi problemele cu partenerul de cuplu.


Horoscop 22 aprilie 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi nerăbdători, iar această grabă a voastră poate strica foarte multe; încercaţi să acordaţi mai multă atenţie persoanelor cu care intraţi în contact şi, de asemenea, să vă asiguraţi că vă cunoaşteţi sarcinile. Spre seară, partenerul de cuplu are nevoie de sfatul vostru cu privire la o problemă profesională.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS