Horoscop Urania zilnic: marţi, 21 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 21 aprilie 2015


Horoscop 21 aprilie 2015, Berbec:

Ziua de marţi nu începe tocmai bine pentru Berbeci; partenerii de afaceri sau superiorii vin la voi cu o veste destul de neplăcută. Este posibil ca un proiect pe care vreţi să îl începeţi să fie anulat din cauza unor probleme ce nu ţin de voi. Din păcate, trebuie să vă resemnaţi şi să mergeţi mai departe.


Horoscop 21 aprilie 2015, Taur:

Ideile voastre prind contur, iar acest lucru vă face să fiţi mai veseli decât de obicei. Hotărâţi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională, iar acesta pare să fie cel mai bun moment. Astrele sunt de partea voastră şi vă oferă posibilitatea de a deschide numeroase uşi pline de oportunităţi.


Horoscop 21 aprilie 2015, Gemeni:

Viaţa trebuie trăită şi se pare că voi aţi uitat acest lucru. Încercaţi ca măcar pentru câteva clipe să ieşiţi din rutină şi să încercaţi şi lucruri noi. Depăşiţi zona de confort; chiar dacă la început va fi neplăcut, veţi reuşi să aveţi o altă perspectivă a lucrurilor şi veţi ajunge să evoluaţi pe plan profesional.


Horoscop 21 aprilie 2015, Rac:

Astăzi încercaţi să daţi tot ce aveţi mai bun din voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; acesta este un moment excelent pentru a face schimbări importante sau a accepta propuneri de colaborare. Spre seară este posibil să primiţi o veste neplăcută cu privire la starea de sănătate a unui membru al familiei.


Horoscop 21 aprilie 2015, Leu:

V-aţi săturat de această rutină şi hotărâţi că este timpul să schimbaţi ceva în viaţa profesională; astrele par să vă asculte gândurile deoarece în scurt timp veţi întâlni o persoană care vă va întoarce pe dos toată cariera. Este posibil să primiţi o propunere interesantă în ceea ce priveşte o colaborare de lungă durată.


Horoscop 21 aprilie 2015, Fecioară:

Din cauza unei probleme legate de proiectul la care lucraţi, este posibil ca partenerii de afaceri şi superiorii să rupă anumite legături cu voi. Trebuie să încercaţi să vă coordonaţi echipa astfel încât toată lumea să fie fericită. Seara vine cu o surpriză din partea persoanei iubite.


Horoscop 21 aprilie 2015, Balanţă:

Ziua de marţi începe destul de aglomerată pentru Balanţe; chiar şi aşa, nu reuşiţi să vă concentraţi pe deplin asupra vieţii profesionale şi este posibil să o daţi în bară cu anumite decizii pe care le luaţi pe ultima sută de metri. Cel mai bine ar fi să vă ocupaţi de problemele obişnuite, care nu necesită prea multă atenţie.


Horoscop 21 aprilie 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei primiţi o veste neaşteptată, care vă va face să luaţi o decizie urgentă. Consecinţele nu vor fi cele la care vă aşteptaţi şi de aceea vă gândiţi serios să vă retrageţi cât încă mai aveţi ocazia. Persoanele dragi din jurul vostru vă oferă ajutor în această situaţie.


Horoscop 21 aprilie 2015, Săgetător:

Astăzi reuşiţi să vă ocupaţi de o problemă personală din trecut, care scoate la iveală câteva amintiri pe care vă doreaţi să le îngropaţi sub manta trecutului. Din păcate, acesta este un hop pe care trebuie să îl depăşiţi pentru a merge mai departe. Spre seară, aveţi parte de o surpriză din partea persoanei iubite.


Horoscop 21 aprilie 2015, Capricorn:

Întorsătură de 180 de grade pentru Capricorni; este posibil să fiţi contactaţi de o persoană foarte importantă, care vă va face o propunere pe care nu aveţi cum să o refuzaţi. Nu staţi foarte mult pe gânduri deoarece este posibil să rataţi această şansă uriaşă. Deciziile trebuie să fie rapide, însă bine gândite.


Horoscop 21 aprilie 2015, Vărsător:

Astăzi reuşiţi să vă puneţi în ordine câteva planuri pe care le tot gândiţi cu privire la un proiect pe care vreţi să îl începeţi; trebuie doar să aveţi încredere în voi şi să vă doriţi să mergeţi pe acest drum. După orele prânzului, o persoană din trecut vă aduce o veste neaşteptată.


Horoscop 21 aprilie 2015, Peşti:

Încă de la primele ore ale dimineţii intraţi într-o mică dispută cu un coleg de muncă cu privire la modul în care vreţi să rezolvaţi o problemă. Trebuie să vă păstraţi cumpătul şi să încercaţi să daţi dovadă de profesionalism şi diplomaţie în această situaţie. Seara vine cu multă voie bună şi stare de bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS