Horoscop Urania zilnic: luni, 20 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 20 aprilie 2015


Horoscop 20 aprilie 2015, Berbec:

Este posibil ca amintirile să vă năpădească azi, iar vina poate ieşi la suprafaţă. Vă veţi simţi oarecum trişti şi vă veţi dori să faceţi o schimbare cu privire la o decizie importantă pe care aţi luat-o în trecut. Vă luaţi inima în dinţi şi hotărâţi să cereţi iertare unei persoane pe care aţi rănit-o în urmă cu ceva timp.


Horoscop 20 aprilie 2015, Taur:

Ziua de luni este foarte bună pentru a vă relaxa; chiar şi aşa, nu reuşiţi să staţi deloc locului şi încercaţi pe cât posibil să îmbinaţi utilul cu plăcutul. De aceea este posibil să vreţi să rezolvaţi şi câteva probleme profesionale. Deciziile pe care le luaţi astăzi vor aduce schimbări majore în viaţa voastră.


Horoscop 20 aprilie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi vă găseşte într-o stare romantică; de aceea este indicat să petreceţi timp în compania partenerului de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă pregătesc o surpriză. Aveţi ocazia de a întâlni o persoană interesantă, care vă va cuceri de la primele priviri.


Horoscop 20 aprilie 2015, Rac:

Ziua de luni este dedicată vieţii personale; vă faceţi timp pentru a petrece clipe frumoase alături de persoanele dragi. După orele prânzului, partenerul de cuplu are nevoie de ajutorul vostru cu privire la o problemă profesională. Sunteţi mai mult decât fericiţi să îl ajutaţi.


Horoscop 20 aprilie 2015, Leu:

Dacă ziua de ieri a fost mai aglomerată pentru voi, iată că astrele v-au rezervat această zi strict pentru relaxare. Aveţi timp suficient pentru a vă bucura de compania celor dragi, dar şi pentru a petrece câteva clipe singuri, încercând să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele.


Horoscop 20 aprilie 2015, Fecioară:

Chiar dacă este prima zi a săptămânii, faceţi tot posibilul pentru a vă ocupa de problemele profesionale; sunteţi într-o perioadă de tranziţie în ceea ce priveşte cariera voastră şi de aceea vreţi să daţi ce este mai bun din voi acum. Deciziile pe care urmează să le luaţi vor fi cruciale pentru viitorul vostru.


Horoscop 20 aprilie 2015, Balanţă:

Ziua de astăzi vă aduce o veste frumoasă de departe; din acest motiv veţi fi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul. După orele prânzului este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a revedea o persoană foarte dragă sau doar pentru a rezolva o problemă personală.


Horoscop 20 aprilie 2015, Scorpion:

Problemele personale par să fie din ce în ce mai complicate, iar voi nu reuşiţi să le găsiţi rezolvare. Se pare că astăzi este ziua voastră norocoasă deoarece astrele vă vor scoate în faţă o persoană importantă, care vă va ajuta foarte mult în următoarea perioadă.


Horoscop 20 aprilie 2015, Săgetător:

Astăzi aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană nouă; acest om vă va aduce numeroase beneficii în viitorul apropiat. Încă nu ştiu dacă este vorba despre o relaţie pur profesională sau una sentimentală. Aşteptaţi ca timpul să îşi joace cartea şi veţi afla în curând adevărul.


Horoscop 20 aprilie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una foarte frumoasă pentru Capricorni; vă recomand să vă petreceţi timpul liber în mijlocul naturii deoarece aşa veţi reuşi să vă încărcaţi cu energie şi voie bună pentru următoarele zile. Spre seară este posibil să aveţi parte de invitaţi neaşteptaţi.


Horoscop 20 aprilie 2015, Vărsător:

În prima parte a dimineţii vă ocupaţi de câteva situaţii profesionale puţin complicate; nu sunteţi foarte concentraţi asupra treburilor voastre, însă reuşiţi să le rezolvaţi fără nicio problemă. După orele prânzului, reuşiţi să scăpaţi de griji şi să vă bucuraţi de puţină linişte.


Horoscop 20 aprilie 2015, Peşti:

Ziua de luni vine cu multă voie bună pentru Peşti; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte veseli şi intenţionaţi şi să vă menţineţi această stare de spirit până spre seară. O persoană mai în vârstă vă va da un sfat foarte bun, pe care vă gândiţi să îl puneţi în aplicare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS