Horoscop Urania săptămânal: 20-26 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 20-26 aprilie 2015


Horoscop 20-26 aprilie 2015, Berbec:

Este posibil să interpretaţi greșit mesajele celorlalți la începutul săptămânii și să vă lezaţi chiar dacă nu intenționau să vă spună nimic ofensiv. Cu siguranță, vă frământă ceva anume, dar nu le răstălmăciţi vorbele pentru a vă justifica starea. Acordaţi-vă câteva momente de solitudine pentru a vă aduna gândurile și a reflecta la ce se întâmplă acum cu voi. Aveţi nevoie și de așa ceva uneori!


Horoscop 20-26 aprilie 2015, Taur:

În mod normal, nu acordaţi o prea mare importanță bârfelor și zvonurilor, dar dacă se întâmplă să vină de la o persoană căreia i-aţi făcut numai bine, este normal să vă cadă prost. Este posibil să vă întâlniţi cu un astfel de moment în a doua parte a săptămânii și să reacţionaţi într-un fel care nu vă face cinste. Vă creaţi un deserviciu vouă înşivă dacă lăsaţi unele vorbe să vă afecteze atât de tare!


Horoscop 20-26 aprilie 2015, Gemeni:

Poate că nu sunteţi conştienţi de faptul că, pe fondul actualului context astral, v-aţi format un adevărat zid emoțional de apărare împotriva oricărei forme de dezamăgire exterioară. Probabil că, pentru o vreme, va funcționa acest mecanism de protecție, dar pierdeţi multe dacă vă poziţionaţi în spatele unui scut. Asumaţi-vă săptămâna aceasta curajul de a fi vulnerabili în fața celor dragi!


Horoscop 20-26 aprilie 2015, Rac:

Dacă începutul de săptămână stă sub semnul problemelor respiratorii, fie că vorbim de tuse seacă, strănut, nas înfundat sau care curge ori al disconfortului la nivelul membrelor, astrele vă îndeamnă să căutaţi cauzele acestor disfuncționalități dincolo de granițele medicinei alopate. Poate că a venit momentul să vă destăinuiţi cuiva. Este posibil ca, mai apoi, orice neplăcere să dispară!


Horoscop 20-26 aprilie 2015, Leu:

În exterior, proiectaţi imaginea unei persoane puternice, dar adevărul este că depindeţi într-o mare măsură de afecțiunea celorlalți și de validare exterioară, iar dacă printr-o circumstanță sau alta nu o primiţi weekend-ul acesta, nu vă este deloc totuna. Apropierea de voi înşivă poate fi un proces greoi, dar profitaţi de această ocazie pentru a face primul pas către aprecierea personală.


Horoscop 20-26 aprilie 2015, Fecioară:

Atât începutul, cât și sfârșitul de săptămână scot la iveală faptul că, pe de-o parte, v-aţi dori să vă regăsiţi mai des în centrul atenției, dar în același timp, vreţi să vă fie respectată intimitatea și limitele. Această contradicție interioară nu este tocmai ușor de suportat, dar dacă sunteţi dispuşi să faceţi ceva în această privință, începeţi prin a vă reconsidera deschiderea față de cei din jurul vostru.


Horoscop 20-26 aprilie 2015, Balanţă:

Organismul vostru trece printr-o sumedenie de transformări perioada aceasta și indiferent dacă țin de procesele legate de vârstă sau doar este ceva de sezon, cert este că sistemul vostru imunitar are nevoie de întăriri. Prin urmare, dacă vă simţiţi mereu obosiţi și tracasaţi, corpul vostru vă transmite că-i lipsește ceva. Un medic homeopat vă poate prescrie cura de imunizare care vi se potrivește!


Horoscop 20-26 aprilie 2015, Scorpion:

Atât afectiv, cât și fizic, se poate spune că treceţi printr-o perioadă în care sunteţi destul de fragili, stare care devine evidentă în apropierea weekend-ului. Acum nu este momentul potrivit pentru a înfrunta chestiunile care vă deranjează cu pieptul gol. Întâi de toate, trebuie să vă lămuriţi dacă chiar puteți face ceva în această privință sau mai bine v-aţi concentra pe schimbarea atitudinii.


Horoscop 20-26 aprilie 2015, Săgetător:

În ceea ce privește alimentația, s-ar putea să treceţi dintr-o extremă în cealaltă la începutul, respectiv sfârșitul acestei săptămâni. Există riscul să cedaţi mai ușor decât în mod normal tentațiilor culinare dacă urmaţi o dietă, fie ea autoimpusă ori recomandată de un medic. Înainte de a servi o porție suplimentară, gândiţi-vă dacă chiar vă este foame sau mâncaţi pe bază de stres.


Horoscop 20-26 aprilie 2015, Capricorn:

În jurul zilei de marți, astrele formează aspecte tensionate pe axa sănătății din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că nativii/ele acestui semn care s-au confruntat cu disconfort, dar mai ales afecțiuni ale sistemului respirator și locomotor cândva în trecut, ar trebui să acorde o mai mare importanță modificărilor apărute în organism. În acest fel, se evită orice recidivă!


Horoscop 20-26 aprilie 2015, Vărsător:

Weekend-ul vine nu doar cu timp liber, ci și cu presiune suplimentară din partea astrelor pe axa sănătății voastre. Așadar, dacă observaţi că starea voastră de spirit se schimbă brusc, vă scade nivelul de energie și randamentul, atât acasă, cât și la muncă, întrebaţi-vă care este motivul acestei modificări de tonus. Poate că sursa nu este infecțioasă ori patologică, ci pur emoțională.


Horoscop 20-26 aprilie 2015, Peşti:

Astrele vă recomandă să nu vă înhămaţi la mai mult decât puteți duce săptămâna aceasta. Prin urmare, dacă se întâmplă, la începutul, respectiv sfârșitului săptămânii, să nu apucaţi să vă terminaţi treburile de pe ordinea de zi, nu vă grăbiţi să trageţi concluzia că aţi ajuns la saturație. Probabil ceea ce v-aţi propus voi să realizaţi într-o singură zi nu se poate duce la bun sfârșit în doar 24 de ore.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS