Horoscop Urania zilnic: duminică, 19 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 19 aprilie 2015


Horoscop 19 aprilie 2015, Berbec:

A sosit timpul să vă asumaţi unele responsabilităţi, în special în familie. Poate că nu este o zi foarte bună pentru Berbeci, dar astrele vor avea grijă să luaţi deciziile cele mai bune şi să aveţi noroc în anumite situaţii. Spre seară este posibil să cheltuiţi ceva mai mulţi bani şi să vă confruntaţi cu datorii nedorite.


Horoscop 19 aprilie 2015, Taur:

Aţi ajuns la o limită a bugetului şi ar fi cazul să nu mai faceţi cheltuieli inutile. Este o zi bună pentru a vă implica în noi colaborări sau pentru a lua legătura cu câteva persoane care vă pot ajuta să câştigaţi mai mulţi bani. Un sprijin important ar putea veni din partea părinţilor sau din partea persoanei iubite.


Horoscop 19 aprilie 2015, Gemeni:

De dimineaţă vă ocupaţi de treburile casnice sau de achitarea unor facturi mai vechi, însă aceste lucruri nu ar trebui să vă ocupe prea mult timp. Spre după-amiază veţi avea posibilitatea să cunoaşteţi persoane noi şi să vă implicaţi în activităţi care vă vor ajuta să câştigaţi notorietate.


Horoscop 19 aprilie 2015, Rac:

Pe parcursul acestei zile aveţi de rezolvat o serie de probleme şi va fi necesar să fiţi în cea mai bună formă fizică şi mentală. Nimic nu ar trebui să vă împiedice să vă atingeţi obiectivele. În plus, persoana iubită vă va fi alături şi vă va susţine la fiecare pas. Spre finalul zilei sunt şanse să primiţi şi un răspuns pe care îl aşteptaţi de ceva timp.


Horoscop 19 aprilie 2015, Leu:

Astăzi aveţi foarte multe lucruri de făcut şi veţi fi destul de agitaţi. Cei din jur vor încerca să vă ajute, dar voi nu veţi avea răbdarea necesară să le daţi atenţie. Nu trebuie să vă faceţi griji la orice pas şi în niciun caz nu este indicat să vă feriţi să luaţi unele decizii. Luaţi-vă inima în dinţi şi încercaţi să faceţi ce este mai bine pentru voi.


Horoscop 19 aprilie 2015, Fecioară:

Descoperiţi că vă exprimaţi foarte uşor de faţă cu anumite persoane şi veţi încerca să faceţi o impresie cât mai bună. Cu toate acestea, se pare că nu toate lucrurile vă vor merge bine, motiv pentru care astrele vă sfătuiesc să fiţi mai atenţi la detalii. O persoană imatură v-ar putea crea câteva probleme la locul de muncă.


Horoscop 19 aprilie 2015, Balanţă:

Astăzi vă lipseşte cheful de muncă, motiv pentru care veţi face foarte multe greşeli şi sunt şanse să intraţi în vizorul superiorilor. Poate că este timpul să urmaţi sfaturile colegilor şi să fiţi mai atenţi la detalii. Totuşi, dacă continuaţi în acelaşi stil, să nu vă mire faptul că veţi pierde nişte bani sau că scăpaţi situaţia de sub control.


Horoscop 19 aprilie 2015, Scorpion:

Încercaţi să nu faceţi cheltuieli pe care nu le puteţi acoperi, mai ales dacă nu sunt necesare. Nu este o zi bună pentru a vă face datorii. La birou va fi necesar să fiţi mai atenţi la detalii şi să încercaţi să colaboraţi şi cu acele persoane a căror prezenţă nu vă încântă în mod special. Veţi avea de câştigat.


Horoscop 19 aprilie 2015, Săgetător:

Ar fi cazul să acordaţi mai multă atenţie aspectului exterior şi să vă schimbaţi atitudinea faţă de anumite persoane. Este o zi în care pot apărea foarte multe oportunităţi, motiv pentru care trebuie să fiţi foarte atenţi la detalii. Cât despre starea de sănătate, astrele vă sfătuiesc să aveţi grijă la alimentaţie.


Horoscop 19 aprilie 2015, Capricorn:

Relaţiile cu prietenii evoluează bine, iar voi aveţi foarte multe motive să zâmbiţi şi să vă bucuraţi de viaţă. Este o zi foarte bună pentru persoanele născute în zodia Capricorn, pe toate planurile. În plus, dacă plănuiţi să plecaţi într-o călătorie în afara ţării, astăzi sunt şanse să găsiţi câteva oferte care vă vor atrage.


Horoscop 19 aprilie 2015, Vărsător:

Primiţi veşti bune de la părinţi sau de la colegii de muncă. Astăzi este recomandat să puneţi accent pe relaţiile cu cei din jur şi să vă implicaţi doar în acele activităţi de pe urma cărora aveţi ceva de câştigat. Banii nu vor fi o problemă pentru voi, motiv pentru care puteţi să vă faceţi şi câteva mofturi.


Horoscop 19 aprilie 2015, Peşti:

Vi se recomandă prudenţă atunci când interacţionaţi cu persoane pe care nu le cunoaşteţi foarte bine. Este bine să aveţi grijă ce vorbiţi şi să fiţi mai atenţi la detalii. Problemele personale ar trebui lăsate la uşă. Totodată, este bine să ştiţi că o persoană matură vă poate ajuta în cazul în care veţi simţi nevoia să vorbiţi cu cineva despre ce vă frământă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS