Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 18 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 18 aprilie 2015


Horoscop 18 aprilie 2015, Berbec:

Este bine să ştiţi că doar persoanele care îşi dau toată silinţa obţin rezultatele cele mai bune. Deşi nu este o zi foarte bună pentru Berbeci, astrele vă recomandă să fiţi prudenţi în discuţiile cu ceilalţi colegi de muncă şi să nu încercaţi să faceţi o impresie prea bună în faţa lor. Sunt şanse să întâmpinaţi şi unele probleme în afaceri.


Horoscop 18 aprilie 2015, Taur:

Este momentul să luaţi atitudine şi să spuneţi ce vă deranjează. Dacă nu vă plac gesturile pe care le fac cei din jur, nu ezitaţi să le spuneţi. În plus, în mediul profesional, este bine să vă impuneţi, în acest fel veţi avea de câştigat. Spre finalul zilei vă veţi lovi de unele probleme cauzate de neseriozitatea unor colaboratori.


Horoscop 18 aprilie 2015, Gemeni:

Astăzi sunt şanse să comunicaţi foarte mult cu cei din jur sau să călătoriţi. Apare posibilitatea rezolvării unor probleme mai vechi sau achitării unor datorii care reprezentau un factor de stres pentru voi. Se recomandă însă prudenţă la locul de muncă, în special în acele situaţii în care trebuie să luaţi decizii importante sau este necesar să discutaţi cu anumiţi colaboratori.


Horoscop 18 aprilie 2015, Rac:

Pe parcursul acestei zile aveţi posibilitatea să vă puneţi în practică ideile şi să începeţi o afacere nouă. Este o zi relativ bună pentru voi, în care veţi reuşi să luaţi legătura cu câţiva colaboratori mai vechi sau veţi primi nişte răspunsuri pe care le aşteptaţi de ceva timp. Nu vă bazaţi însă pe noroc şi încercaţi să vă impuneţi în faţa anumitor persoane.


Horoscop 18 aprilie 2015, Leu:

Optimismul de care daţi dovadă vă va ajuta să ieşiţi în evidenţă şi să faceţi o impresie bună în faţa altor persoane. Este o zi excelentă pentru a începe noi colaborări sau pentru a rezolva problemele mai vechi. Nu vă bazaţi însă pe noroc în anumite situaţii şi încercaţi să luaţi decizii care vă avantajează.


Horoscop 18 aprilie 2015, Fecioară:

Sunteţi prea stresaţi pentru a lua o decizie importantă, motiv pentru care astrele vă sfătuiesc să staţi departe de acele situaţii care nu sunt în avantajul vostru. În plus, aflaţi că unele persoane vă vorbesc pe la spate, motiv pentru care veţi fi tentaţi să reacţionaţi într-un mod agresiv. Încercaţi să vă relaxaţi şi să uitaţi de griji, măcar azi.


Horoscop 18 aprilie 2015, Balanţă:

Pe parcursul acestei zile este bine să vă puneţi la punct cu programul şi să rezolvaţi acele probleme care nu pot fi amânate. Se prevăd vizite neanunţate sau evenimente neaşteptate şi nu ar fi rău să vă terminaţi treaba înainte de a vă trezi cu alte probleme pe cap.


Horoscop 18 aprilie 2015, Scorpion:

Cu banii nu staţi prea bine, dar nu trebuie să vă îngrijoraţi. Pe parcursul acestei zile sunt şanse să primiţi veşti importante, probabil legate de un nou loc de muncă. În plus, cei din jur vă vor ajuta să depăşiţi orice problemă şi se vor oferi să vă acorde şi un împrumut până vă puneţi pe picioare.


Horoscop 18 aprilie 2015, Săgetător:

Aveţi tendinţa să vă implicaţi în afaceri care nu prea vă avantajează sau care vă obosesc. Nu este o zi foarte bună pentru persoanele născute în zodia Săgetător, însă nu toate lucrurile vor fi împotriva voastră. Sunt şanse să vă implicaţi în câteva afaceri care vă avantajează şi de pe urma cărora veţi câştiga mai mulţi bani.


Horoscop 18 aprilie 2015, Capricorn:

Astăzi nu ar fi rău dacă v-aţi apuca de treabă şi dacă aţi începe să scăpaţi de datoriile mai vechi. Este o zi relativ bună pentru voi, aveţi suficientă energie pentru a vă pune la punct cu unele lucruri şi nu ar fi rău nici dacă aţi apela la sfaturile sau la ajutorul unor persoane de încredere.


Horoscop 18 aprilie 2015, Vărsător:

Nu vă oferiţi să plătiţi pentru alţii sau să le rezolvaţi problemele. Nu este de datoria voastră să aveţi grijă de ei. În plus, unele persoane doar vor profita de voi. Spre finalul zilei se pare că veţi avea parte de promisiuni deşarte, motiv pentru care nu veţi avea o stare foarte bună şi veţi simţi nevoia să staţi mai retraşi.


Horoscop 18 aprilie 2015, Peşti:

Dacă simţiţi că ceva nu este în regulă, ar fi bine să amânaţi acele lucruri importante. O discuţie cu o persoană matură vă poate ajuta să vedeţi cu alţi ochi situaţia în care vă aflaţi şi vă poate determina să luaţi câteva decizii care vă vor prinde bine. Spre după-amiază vi se propune o investiţie pe termen lung.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS