Horoscop Urania săptămânal: 13-19 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 13-19 aprilie 2015


Horoscop 13-19 aprilie 2015, Berbec:

Luna Nouă din 18 aprilie ocupă casa aspectului fizic din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că acest eveniment astral vă îndeamnă să schimbaţi ceva la înfățișarea voastră. Cu siguranță aveţi în minte o tunsoare pe care nu aţi încercat-o niciodată sau un stil vestimentar pe care nu aţi avut curajul să îl adoptaţi până acum, iar acum aveţi parte de ocazia perfectă pentru a le pune în aplicare. Fiţi curajoşi!


Horoscop 13-19 aprilie 2015, Taur:

Luna Nouă din 18 aprilie „cade” în casa sănătății voastre emoționale, motiv pentru care vă recomand să găsiţi o metodă viabilă și constantă prin care să eliminaţi tensiunea și stresul pe care, de obicei, tindeţi să le internalizați. Indiferent dacă optaţi pentru cursuri de karate, box sau vă rezumaţi la exerciții de management al furiei, cert este că se cere să vă concentraţi pe acest aspect!


Horoscop 13-19 aprilie 2015, Gemeni:

În jurul zilei de 19 aprilie, Luna intră în casa sănătății voastre emoționale și, deși în mod normal nu sunteţi persoane încăpățânate și dispuneţi de resursele necesare pentru a vă plia oricărei situații, la sfârșitul săptămânii, alegeţi să persistaţi într-o stare sau o conjunctură care nu vă face deloc bine. Cu cât conştientizaţi mai repede acest lucru, cu atât o depăşiţi mai ușor. Trebuie doar să fiţi dispuşi!


Horoscop 13-19 aprilie 2015, Rac:

Nu este nimic rău în a vă baza pe ajutorul divin, dar dacă în jurul zilelor de 15 şi 16 aprilie starea voastră de sănătate se deteriorează vizibil și nu faceţi nimic în această privință, convinşi că situația se va remedia de la sine, înseamnă că nu aţi înțeles cum stă treaba cu gândirea pozitivă și vindecarea.


Horoscop 13-19 aprilie 2015, Leu:

Luna Nouă din 18 aprilie se perfectează în casa filozofiei voastre de viață, provocarea acestui eveniment astral fiind aceea de a vă construi un nou sistem de referință prin prisma căruia să priviţi lumea și oamenii din jurul vostru. Printre proaspetele voastre principii și valori ar trebui să se numere curajul de a fi diferiţi și celebrarea propriilor individualități cu fiecare ocazie. Daţi-i bice!


Horoscop 13-19 aprilie 2015, Fecioară:

Luna Nouă din 18 aprilie se formează pe casa transformărilor din horoscopul vostru general, motiv pentru care ar trebui să vă aşteptaţi la tot felul de situații de criză, răsturnări de situație și schimbări de macaz în raport cu ceilalți, dar în special cu partenerul de viaţă. Această lunație vă propune să vă treacă, asemenea unui personaj de basm, prin foc și spadă pentru a vă apropia de potențialul vostru!


Horoscop 13-19 aprilie 2015, Balanţă:

S-ar putea ca în intervalul 15-16 aprilie să vă pricopsiţi cu niște simptome ciudate cu care nu v-aţi mai întâlnit până acum, suficient de deranjante încât să nu vă puteți concentra pe ceea ce aveţi de făcut. Dacă acestea dau semne că nu mai trec, vă recomand să consultaţi un medic. Din câte se pare, este posibil să vă fi expus unui factor alergen care vă pune în dificultate sistemul imunitar.


Horoscop 13-19 aprilie 2015, Scorpion:

Luna Nouă din 18 aprilie „cade” pe casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu clar că riscul de inflamații crește simțitor săptămâna aceasta. Există posibilitatea ca, mai ales în situațiile stresante, să vă alegeţi cu dureri de cap sau tensiune crescută, dar atâta timp cât faceţi eforturi să vă menţineţi nervii sub control, sunteţi în afara oricărui pericol. Încercaţi să vă odihniţi!


Horoscop 13-19 aprilie 2015, Săgetător:

Luna Nouă din 18 aprilie vă exacerbează nevoia de adrenalină, motiv pentru care se recomandă să nu vă propuneţi în acest weekend activități extreme sau care implică un grad ridicat de risc. Până și cele mai inofensive preocupări de timp liber vă pot aduce cu un picior în groapă în zilele care preced, respectiv se succed acestui eveniment astral, deci încercaţi să fiţi moderaţi și responsabili!


Horoscop 13-19 aprilie 2015, Capricorn:

Casa a IV-a în care „cade” Luna Nouă din 18 aprilie simbolizează, printre altele și fundația personalității voastre, iar provocarea acestei lunații pentru voi este aceea de a lăsa în urmă rănile emoționale provocate de familie sau dobândite cândva în trecut și a face primul pas către maturizarea voastră interioară. Poate că vă vor spori suferinţa uneori, dar nu vă lăsaţi la mâna lor!


Horoscop 13-19 aprilie 2015, Vărsător:

Luna Nouă din 18 aprilie vă ascute limba într-atât de tare, încât puteți ajunge să spuneţi lucruri pe care să le regretați mai târziu și din pricina cărora să vă faceţi mustrări de conștiință. Aparent, „ce-i în guşă-i și-n căpușă” zilele acestea, fapt care îi poate deranja pe unii din imediata voastră apropiere. Dacă ţineţi la echilibrul vostru interior, aveţi mare grijă să nu scăpaţi porumbelul zilele acestea!


Horoscop 13-19 aprilie 2015, Peşti:

Casa a II-a pe care o aduce în atenția voastră Luna Nouă din 18 aprilie nu simbolizează doar valorile voastre materiale, ci și cele spirituale, iar cu ocazia acestei lunații, vi se cere să puneţi mai mult preț pe punctele voastre forte și pe atuurile voastre. Abia atunci când învăţaţi să vă valorificaţi corect, reuşiţi să vă simţiţi cu adevărat împăcaţi cu voi înşivă. Nu încape loc de modestie zilele acestea!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS