Horoscop Urania zilnic: duminică, 12 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 12 aprilie 2015


Horoscop 12 aprilie 2015, Berbec:

Astăzi dispuneţi de foarte multă energie şi vă implicaţi în numeroase activităţi. Este o zi foarte bună pentru Berbeci, din toate punctele de vedere. Puteţi încerca să dezvoltaţi şi o nouă afacere sau să luaţi legătura cu câteva persoane care v-ar putea ajuta să avansaţi în carieră. În orice caz, orice decizie pe care o veţi lua vă va ajuta să câştigaţi notorietate.


Horoscop 12 aprilie 2015, Taur:

Puteţi încerca să luaţi legătura cu o persoană care se află la distanţă sau care este plecată în străinătate. Este o zi bună pentru a vă întări relaţiile cu cei dragi şi pentru a pune accent pe comunicare. Banii nu vor fi o problemă pentru voi, motiv pentru care nu ar strica să vă satisfaceţi câteva mofturi.


Horoscop 12 aprilie 2015, Gemeni:

Vă puteţi preocupa mai mult de sănătate, mai ales dacă nu aveţi foarte mult de lucru. Este o zi în care trebuie să aveţi grijă la alimentaţie şi să vă hidrataţi suficient. Totodată, exerciţiile fizice vă pot ajuta să fiţi în cea mai bună formă. Dacă aveţi în plan unele schimbări, este bine să le faceţi de azi.


Horoscop 12 aprilie 2015, Rac:

Este bine să nu daţi atenţie tuturor bârfelor pe care le auziţi, mai ales la locul de muncă. Nu este o zi foarte bună pentru Raci şi nu este indicat să vă implicaţi în activităţi care nu vă privesc. Sunt şanse să aflaţi şi câteva veşti neplăcute legate de o persoană mai în vârstă din familie.


Horoscop 12 aprilie 2015, Leu:

În cazul în care vă confruntaţi cu câteva probleme legale trebuie să ştiţi că astăzi astrele acţionează în favoarea voastră. Este bine să evitaţi să semnaţi unele documente sau să umblaţi cu acte importante. Totodată, o persoană mai în vârstă vă va oferi câteva sfaturi care vă vor ajuta să luaţi deciziile cele mai bune.


Horoscop 12 aprilie 2015, Fecioară:

Deşi realizările pe care le urmăriţi nu se lasă aşteptate, vă daţi brusc seama că trebuie să vă ocupaţi şi de alte probleme. Este o zi foarte încărcată pentru voi, iar nervii vă vor fi întinşi la maximum. Aveţi grijă ce vorbiţi cu unele persoane, nu toată lumea vă vrea binele, iar unele informaţii trebuie să le ţineţi doar pentru voi.


Horoscop 12 aprilie 2015, Balanţă:

Astăzi nu vă interesează banii sau cariera, ci viaţa privată. Se pare că apar unele probleme în zona de cuplu şi va fi necesar să luaţi câteva decizii. Chiar dacă sunteţi nemulţumiţi de felul în care se comportă persoana iubită, nu trebuie să deveniţi agresivi şi nici să spuneţi anumite lucruri pe care, mai târziu, le veţi regreta.


Horoscop 12 aprilie 2015, Scorpion:

Aţi vrea să rezolvaţi unele probleme în familie, dar nu este o zi prea bună pentru Scorpioni. Se pare veţi întâmpina tot felul de dificultăţi, iar cei din jur nu vor fi dispuşi să vă ajute. Până spre finalul serii există totuşi posibilitatea să primiţi câteva veşti care vă vor face să vă simţiţi mai bine.


Horoscop 12 aprilie 2015, Săgetător:

Este o zi foarte importantă pentru Săgetători. Veţi intra în legătură cu numeroase persoane şi veţi avea posibilitatea să vă implicaţi în proiecte noi. Banii nu reprezintă o problemă pentru voi, dar nu v-ar deranja să câştigaţi mai mulţi. Spre seară veţi simţi nevoia să vă distraţi în compania prietenilor.


Horoscop 12 aprilie 2015, Capricorn:

Nu ezitaţi să ieşiţi în oraş şi să cunoaşteţi oameni noi. Este o zi excelentă pentru a vă face noi relaţii şi pentru a începe proiecte care vă vor ajuta să câştigaţi mai mulţi bani. Farmecul vostru natural vă va ajuta să vă faceţi plăcuţi în orice situaţie, ceea ce înseamnă că trebuie să profitaţi la maximum de calităţile pe care le aveţi.


Horoscop 12 aprilie 2015, Vărsător:

Este momentul să spuneţi stop acelor persoane care nu fac altceva decât să vă enerveze. Nu aveţi nevoie de compania lor, mai ales dacă doar vă încarcă cu energie negativă. Este o zi bună pentru un nou început. Dacă vă gândiţi să vă schimbaţi locul de muncă, nu este o idee rea. Oportunităţile sunt nenumărate.


Horoscop 12 aprilie 2015, Peşti:

Aveţi o mulţime de planuri şi proiecte de afaceri şi nu ştiţi ce să faceţi mai repede. Vreţi să câştigaţi cât mai mulţi bani, dar nu aveţi răbdare deloc. Aveţi grijă, toată agitaţia asta nu vă va prinde deloc bine. Vă lipseşte curajul să acţionaţi şi nu vă bazaţi deloc pe intuiţie. O persoană matură vă poate ajuta să reveniţi cu picioarele pe pământ.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS