Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 11 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 11 aprilie 2015


Horoscop 11 aprilie 2015, Berbec:

Aveţi parte de o zi destul de aglomerată şi, chiar dacă încercaţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi, este posibil să nu reuşiţi; nu vă faceţi probleme, şefii vă vor înţelege în această situaţie. Spre seară trebuie să faceţi câteva cumpărături pentru următoarea perioadă.


Horoscop 11 aprilie 2015, Taur:

În prima parte a zilei de azi sunteţi ocupaţi cu treburi mărunte, însă foarte importante pentru voi. Vreţi să lăsaţi totul în ordine şi să vă rezolvaţi toate sarcinile pe care le aveaţi pregătite. După orele prânzului este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi un drum mai lung pentru a revedea persoanele dragi.


Horoscop 11 aprilie 2015, Gemeni:

Sunteţi fericiţi că vin Sărbătorile Pascale şi că vă puteţi relaxa; din păcate pentru voi, ziua de sâmbătă va fi una aglomerată deoarece trebuie să vă ocupaţi de toate problemele nerezolvate. Vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să reuşiţi să terminaţi la timp şi să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program.


Horoscop 11 aprilie 2015, Rac:

Ziua de sâmbătă vă găseşte foarte liniştiţi şi veseli; este posibil ca o persoană foarte dragă să aibă nevoie de ajutorul vostru cu privire la rezolvarea unei probleme urgente. Trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare şi să încercaţi să daţi dovadă de profesionalism.


Horoscop 11 aprilie 2015, Leu:

În prima parte a zilei nu vă mai vedeţi capul de probleme; sunteţi concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat deoarece nu vă doriţi să staţi niciun minut peste program. Următoarea perioadă este foarte strict plănuită, aşa că trebuie să fiţi cu totul în completă ordine.


Horoscop 11 aprilie 2015, Fecioară:

Începeţi ziua cu multă voie bună şi o stare de fericire; sunteţi pregătiţi pentru tot ce vă rezerva astrele şi nu vă este dificil să vă ocupaţi de treburile pe care le aveţi de rezolvat. Spre seară vă simţiţi destul de extenuaţi, însă zâmbetul refuză să dispară de pe buzele voastre. Aveţi multe motive pentru care să fiţi veseli.


Horoscop 11 aprilie 2015, Balanţă:

Foarte multe surprize frumoase vă aşteaptă în următoarea perioadă, aşa că trebuie să fiţi pregătiţi pentru tot. Conjunctura astrală poate aduce câteva schimbări neaşteptate pe plan sentimental. Veţi fi luaţi prin surprindere, însă toate aceste modificări sunt pentru binele relaţiei voastre.


Horoscop 11 aprilie 2015, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii încercaţi să vă păstraţi calmul; aveţi o stare ciudată de agitaţie şi nu ştiţi ce a pricinuit asta. Încercaţi să vă ocupaţi timpul cu activităţi care să vă liniştească şi să vă ajute să vă luaţi gândul de la problemele pe care le aveţi. Seara vine cu un anunţ neaşteptat din partea unei persoane dragi.


Horoscop 11 aprilie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva probleme profesionale care nu pot fi amânate; daţi dovadă de profesionalism şi responsabilitate, iar aceste aspecte vă ajută să creşteţi mult în ochii superiorilor. După orele prânzului aveţi timp pentru a face planuri pentru următoarea perioadă.


Horoscop 11 aprilie 2015, Capricorn:

O întâmplare neaşteptată de astăzi vă poate da peste cap planurile pe care le aveaţi pregătite; chiar şi aşa, trebuie să încercaţi să rămâneţi liniştiţi deoarece rezolvarea acestei probleme nu depinde de voi. Staţi în banca voastră şi aşteptaţi ca persoanele îndreptăţite să se ocupe de situaţie.


Horoscop 11 aprilie 2015, Vărsător:

În prima parte a zilei puneţi la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil să fiţi nevoiţi să mai rezolvaţi câteva probleme apărute din senin, însă reuşiţi să vă ocupaţi de acestea cât aţi clipi. După orele prânzului veţi face un drum scurt pentru a revedea persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 11 aprilie 2015, Peşti:

Astrele vă surprind cu garda jos; de foarte mult timp nu aţi mai fost atât de relaxaţi şi liniştiţi. Problemele profesionale au fost rezolvate, acum rămâne doar să vă bucuraţi de timpul frumos pe care urmează să îl petreceţi cu persoana iubită, familie şi prietenii dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS