Horoscop Urania zilnic: vineri, 10 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 10 aprilie 2015


Horoscop 10 aprilie 2015, Berbec:

Ziua de azi vă oferă posibilitatea de a vă ocupa de toate situaţiile complicate sau proiectele cu care aţi rămas în urmă; din fericire vă păstraţi calmul şi vă este foarte uşor să vă concentraţi asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Seara vine cu o surpriză neaşteptată.


Horoscop 10 aprilie 2015, Taur:

Primele ore ale dimineţii vor fi foarte frumoase pentru persoanele născute în semnul Taurului; partenerul de cuplu vă aduce o veste neaşteptată, care vă face să rămâneţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi. Orice s-ar întâmpla vineri, va fi imposibil să vă schimbaţi starea de spirit; sunteţi veseli şi sociabili cu toţi cei pe care îi întâlniţi.


Horoscop 10 aprilie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de liniştită, însă destul de aglomerată pentru nativii născuţi în semnul Gemenilor; din fericire, sunteţi concentraţi asupra sarcinilor voastre şi nu pierdeţi niciun moment fără a mai rezolva încă o problemă. Spre seară aveţi timp pentru a vă ocupa şi de relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 10 aprilie 2015, Rac:

Astăzi simţiţi nevoia să creaţi o legătură puternică cu persoanele din jurul vostru; în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, sunteţi foarte atenţi cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă oferă posibilitatea de a întâlni o persoană foarte interesantă.


Horoscop 10 aprilie 2015, Leu:

Ziua de vineri vă găseşte într-o dispoziţie foarte bună; este posibil să simţiţi nevoia de a explora locuri necunoscute şi de a vă depăşi zona de confort. Chiar şi aşa, încercaţi să păstraţi un echilibru între activităţile pe care le faceţi şi personalitatea voastră.


Horoscop 10 aprilie 2015, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii primiţi o veste foarte bună: o persoană foarte dragă vă oferă o sumă de bani, pe care o folosiţi pentru a vă achita datoriile, dar şi pentru a supravieţui în următoarea perioadă. Trebuie să aveţi răbdare, lucrurile se vor aranja foarte bine şi pentru voi în cel mai scurt timp posibil.


Horoscop 10 aprilie 2015, Balanţă:

Sunteţi foarte concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat astăzi; aşteptaţi cu nerăbdare Sărbătorile Pascale şi vreţi să nu rămâneţi cu absolut nimic în urmă în ceea ce priveşte viaţa profesională pentru a vă bucura din plin de timpul pe care urmează să îl petreceţi alături de cei dragi.


Horoscop 10 aprilie 2015, Scorpion:

Este posibil ca ziua de astăzi să scoată la iveală câteva îndoieli şi stări ciudate în ceea ce priveşte drumul profesional; vă recomand să aveţi încredere în voi şi să nu renunţaţi la ceea ce aţi realizat până acum doar din cauza fricii. În caz contrar, veţi regreta toată viaţa asta.


Horoscop 10 aprilie 2015, Săgetător:

O întâmplare nefericită vă va face să faceţi o alegere nu tocmai inspirată; vă puteţi răzgândi cât încă mai este timp, nu lăsaţi ca cei din jurul vostru să profite de voi din cauza unei decizii de moment. De asemenea, vă recomand să staţi departe de discuţii contradictorii deoarece acestea se pot transforma în certuri dureroase.


Horoscop 10 aprilie 2015, Capricorn:

Atmosfera de astăzi tinde să conducă la plictiseală; este un moment foarte bun pentru a profita de timpul liber şi a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele. De asemenea, viitorul vostru depinde de câteva decizii importante pe care vreţi să le luaţi cât mai curând.


Horoscop 10 aprilie 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă ocupaţi de problemele profesionale; vreţi ca de sărbători să vă relaxaţi aşa că faceţi tot posibilul să ajungeţi la zi cu sarcinile pe care le aveţi de rezolvat. Spre seară este posibil să faceţi o alegere neinspirată cu privire la relaţia cu o persoană foarte dragă.


Horoscop 10 aprilie 2015, Peşti:

Ziua de vineri vă găseşte foarte liniştiţi şi relaxaţi; nu aveţi foarte multe lucruri de făcut pe plan profesional, aşa că aveţi suficient timp la dispoziţie pentru a vă ocupa şi de celelalte aspecte ale vieţii voastre. Acesta este un moment excelent pentru a vă pune în ordine finanţele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS