Horoscop Urania zilnic: miercuri, 1 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 1 aprilie 2015


Horoscop 1 aprilie 2015, Berbec:

Poate că nu ar fi indicat să vă implicaţi în afaceri despre care nu ştiţi mare lucru şi nici să vă întindeţi la vorbă cu unele persoane. Nu este o zi foarte bună pentru Berbeci, motiv pentru care astrele vă sfătuiesc să vă rezumaţi strict la activităţile pe care trebuie să le desfăşuraţi. Până spre finalul zilei este posibil să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de ceva timp.


Horoscop 1 aprilie 2015, Taur:

Nu luaţi în seamă toate răutăţile celor din jur şi nu puneţi la suflet toate bârfele pe care le auziţi. Deşi nu începeţi ziua într-o stare foarte bună, sunt şanse să primiţi câteva veşti care vă vor încânta şi care vă vor determina să luaţi unele decizii de viitor. În plus, sunt şanse să câştigaţi şi câţiva bani în plus, lucru care vă va încânta.


Horoscop 1 aprilie 2015, Gemeni:

Nu aveţi o condiţie fizică foarte bună, iar acest lucru se vede. Deşi nu vreţi să ieşiţi din casă, astăzi va fi necesar să faceţi mai multe drumuri în interes de muncă. Poate că un coleg se va oferi să vă ajute, dar nu trebuie să lăsaţi totul în seama lui. O atitudine încrezătoare vă va ajuta să treceţi cu bine şi peste această zi.


Horoscop 1 aprilie 2015, Rac:

Astăzi nu vă simţiţi în apele voastre, motiv pentru care nu veţi simţi nevoia să vă implicaţi în activităţi noi şi nici să discutaţi cu persoanele din jur. Indicat ar fi să vă găsiţi câteva hobby-uri care vă ajută să vă relaxaţi. În plus, stresul din ultima perioadă v-a afectat vizibil starea de spirit, motiv pentru care este cazul să faceţi câteva schimbări.


Horoscop 1 aprilie 2015, Leu:

Vă loviţi de foarte multe probleme din cauza neseriozităţii unor colaboratori. Cu toate că vă începeţi ziua destul de bine, se pare că la locul de muncă lucrurile se complică, motiv pentru care veţi avea tendinţa să vă certaţi cu unele persoane. Nu vă pierdeţi timpul cu explicaţii inutile, încercaţi să rezolvaţi singuri anumite probleme.


Horoscop 1 aprilie 2015, Fecioară:

Este bine să nu le acordaţi unor persoane libertate de decizie, mai ales acolo unde este vorba de bani. Cu toate că nu este o zi foarte bună pentru voi, nu trebuie să vă demoralizaţi şi nici să treceţi cu vederea anumite detalii. Poate că este timpul să faceţi câteva schimbări, puteţi începe cu locul de muncă.


Horoscop 1 aprilie 2015, Balanţă:

Astăzi va fi necesar să plătiţi o datorie mai veche sau să achitaţi câteva facturi pe care le-aţi tot amânat. Toate aceste cheltuieli nu vă vor afecta economiile sau planurile de vacanţă. Dacă vreţi să faceţi o călătorie în afara ţării, discutaţi cu partenerul de viaţă şi încercaţi să ajungeţi la o concluzie comună.


Horoscop 1 aprilie 2015, Scorpion:

Pe parcursul zilei de miercuri veţi primi câteva veşti care vă vor încânta. Posibil să fie vorba despre un loc nou de muncă sau despre o colaborare care vă va aduce mai mulţi bani. Încercaţi să fiţi discreţi şi nu vă grăbiţi să luaţi o decizie. În plus, ar fi recomandat să păstraţi anumite informaţii doar pentru voi.


Horoscop 1 aprilie 2015, Săgetător:

Vă doriţi să vă implicaţi într-un proiect nou şi să câştigaţi mai mulţi bani, dar se pare că planurile voastre nu se potrivesc cu cele ale superiorilor. Este nevoie de mai mult timp pentru unele decizii, motiv pentru care astrele vă sfătuiesc să încercaţi să nu atrageţi prea mult atenţia asupra voastră şi să dovediţi că puteţi da dovadă de profesionalism.


Horoscop 1 aprilie 2015, Capricorn:

Dacă vreţi să faceţi unele modificări în casă, este nevoie să ţineţi cont şi de situaţia financiară. Este nevoie de mai mult timp pentru anumite lucruri, motiv pentru care nu ar fi rău să vă sfătuiţi şi cu celelalte persoane din familie. O veste pe care o veţi primi spre seară vă va încânta şi vă va face să vă amintiţi câteva lucruri din trecut.


Horoscop 1 aprilie 2015, Vărsător:

Astăzi vă veţi bucura de compania prietenilor. Relaţiile pe care le aveţi în momentul de faţă vă satisfac toate cerinţele, iar voi aveţi o stare foarte bună. Nimic nu pare să vă meargă rău, motiv pentru care veţi zâmbi foarte mult şi veţi lua parte la numeroase discuţii. Până la finalul zilei sunt şanse să primiţi şi câteva veşti pe care le aşteptaţi de ceva timp.


Horoscop 1 aprilie 2015, Peşti:

Nu este nimic rău dacă nu puteţi termina toată treaba la timp. Nu trebuie să vă faceţi griji inutile şi nici să începeţi să căutaţi vinovaţi pentru situaţia în care vă aflaţi. Deşi nu este o zi foarte bună pentru voi, recomandat ar fi să rezolvaţi fiecare problemă pas cu pas şi să încercaţi să nu vă mai încărcaţi mintea cu alte preocupări.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS