Horoscop Urania zilnic: joi, 26 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 26 martie 2015


Horoscop 26 martie 2015, Berbec:

Chiar dacă sunteţi foarte concentraţi asupra vieţii profesionale, vă recomand să evitaţi pe cât posibil întâlnirile de afaceri sau negocierile importante. Nu este un moment bun pentru a vă ocupa de astfel de situaţii deoarece este posibil să vă lăsaţi duşi de val şi să faceţi greşeli majore.


Horoscop 26 martie 2015, Taur:

Este posibil ca persoana iubită să aibă nevoie de ajutorul vostru astăzi; o problemă neaşteptată se iveşte în cea de-a doua jumătate a zilei, aşa că trebuie să îi acordaţi o atenţie deosebită. Din fericire, seara se anunţă a fi una foarte liniştită. Aveţi timp să vă evaluaţi planurile pentru următoarea perioadă.


Horoscop 26 martie 2015, Gemeni:

Astăzi nu este un moment tocmai bun pentru a vă ocupa de orice tip de problemă; este posibil să faceţi greşeli sau chiar să luaţi decizii nepotrivite, pe care le veţi regreta după o scurtă perioadă de timp. Vă recomand să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite.


Horoscop 26 martie 2015, Rac:

Sunteţi foarte ocupaţi cu proiectele astăzi; este posibil să aveţi parte de o perioadă aglomerată, în care trebuie să acordaţi o atenţie deosebită partenerilor cu care colaboraţi. Din păcate, spre seară trebuie să vă ocupaţi de o problemă personală. O persoană dragă are nevoie de ajutorul vostru.


Horoscop 26 martie 2015, Leu:

În prima parte a zilei de joi vă ocupaţi de câteva probleme personale; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru a pune la punct unele detalii legale. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale. Colegii de muncă au nevoie de ajutorul vostru pentru rezolvarea unei situaţii importante.


Horoscop 26 martie 2015, Fecioară:

Astăzi nu este o perioadă tocmai bună pentru a vă ocupa de probleme din trecut; evitaţi să aveţi parte de întâlniri importante sau discuţii mult prea serioase. Este posibil să nu vă păstraţi cumpătul din cauza stresului şi să intraţi în diverse polemici. Cel mai bine este să vă ocupaţi doar de sarcinile voastre.


Horoscop 26 martie 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă ocupaţi de rezolvarea proiectelor la care lucraţi. Trebuie să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi, cel mai important, să păstraţi o relaţie foarte apropiată cu colegii de muncă. Aceştia vă vor ajuta cu sfaturi bune şi multe idei practice, pe care să le puneţi în aplicare.


Horoscop 26 martie 2015, Scorpion:

Sunteţi foarte ocupaţi cu treburile profesionale şi nici nu ştiţi cum trece ziua de joi; trebuie să fiţi cu ochii în patru şi să încercaţi să deţineţi controlul asupra activităţilor de care vă ocupaţi. Nu luaţi decizii importante deoarece compromisurile vor fi prea mari pentru a vedea rezultatele pe care vi le doriţi.


Horoscop 26 martie 2015, Săgetător:

Astăzi astrele se joacă puţin cu voi; este posibil să întâlniţi multe situaţii dificile şi trebuie să învăţaţi să vă păstraţi controlul şi să daţi dovadă de profesionalism. Vă recomand să vă realizaţi un plan solid de acţiune pentru orice problemă sau întâmplare neaşteptată.


Horoscop 26 martie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de sarcinile obişnuite de la locul de muncă; după orele prânzului, este posibil să primiţi câteva proiecte importante. Sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile, iar partenerul de cuplu nu va fi tocmai mulţumit de acest lucru; o discuţie sinceră cu el vă va ajuta să rezolvaţi situaţia.


Horoscop 26 martie 2015, Vărsător:

Astăzi sunteţi destul de agitaţi şi simţiţi că nu reuşiţi să vă stăpâniţi pornirile; acest lucru poate justifica unele neînţelegeri pe care le aveţi cu colegii de muncă şi persoanele apropiate. Cel mai bine este să faceţi pe cât posibil să staţi departe de discuţiile complicate.


Horoscop 26 martie 2015, Peşti:

Aveţi aşteptări foarte mari de la persoanele dragi din jurul vostru; comportamentul vostru mult prea sever îi determină să menţină distanţa faţă de voi. Cel mai bine este să vă coborâţi standardele sau, cel puţin, să încercaţi să fiţi mai maleabili. Nu toţi gândesc şi acţionează ca voi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS