Horoscop Urania zilnic: luni, 9 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 9 martie 2015


Horoscop 9 martie 2015, Berbec:

Din cauza problemelor profesionale de care aţi fost nevoiţi să vă ocupaţi în ultima perioadă, aţi lăsat pe plan secund viaţa personală. Ziua de luni este un moment excelent pentru a relua legătura cu cei dragi şi a vă bucura de momente frumoase alături de membrii familiei.


Horoscop 9 martie 2015, Taur:

Chiar dacă nu este aşa cum aţi plănuit-o, ziua de astăzi este excelentă pentru starea voastră de spirit; aveţi timp suficient pentru a vă relaxa şi a vă bucura de liniştea de care aveţi nevoie. Este un moment excelent pentru a vă face ordine în gânduri sau chiar a face planuri pentru viaţa profesională.


Horoscop 9 martie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei de luni este bună pentru a vă odihni; încercaţi să lăsaţi deoparte stresul şi oboseala şi bucuraţi-vă de o dimineaţă de luni leneşă. După orele prânzului, este posibil să faceţi un drum mai lung să vedeţi o persoană foarte dragă. Seara este una liniştită.


Horoscop 9 martie 2015, Rac:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile pe care vi le-aţi făcut; o problemă dificilă la locul de muncă vă dă peste cap întreaga zi şi sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi cât mai repede de ea. Din fericire, partenerul de cuplu înţelege şi vă oferă spaţiu pentru a rezolva situaţia.


Horoscop 9 martie 2015, Leu:

Ziua de 09/03/2015 vine cu mult timp liber pentru voi; după o perioadă mai aglomerată, astăzi vă permiteţi să lăsaţi deoparte toate problemele din viaţa profesională şi să vă relaxaţi. Nu este o zi cu multe planuri, vreţi doar să fiţi liniştiţi şi să vă bucuraţi de clipe frumoase alături de cei dragi.


Horoscop 9 martie 2015, Fecioară:

Prima parte a zilei este pentru relaxare; aveţi suficient timp liber pentru a lenevi şi a vă odihni. Este un moment excelent pentru a vă analiza sentimentele şi a pune în ordine relaţia cu cei din jurul vostru. Spre seară, întâlniţi o persoană nouă care vă va atrage imediat în mrejele sale.


Horoscop 9 martie 2015, Balanţă:

Chiar dacă simţiţi că aveţi energie, sunteţi cu capul în nori şi destul de agitaţi, ceea ce înseamnă că nu acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Nu luaţi decizii importante astăzi deoarece este posibil să le regretaţi mai târziu. Cel mai bine este să vă bucuraţi de timpul petrecut alături de cei dragi.


Horoscop 9 martie 2015, Scorpion:

Acordaţi o atenţie deosebită problemelor, iar acum asta nu este un lucru foarte bun; degeaba faceţi planuri şi gândiţi strategii, nu veţi reuşi să rezolvaţi absolut nimic. Vă recomand să aşteptaţi ca timpul să îşi joace cartea, iar apoi lucrurile vor reveni la normal fără ca voi să faceţi absolut nimic.


Horoscop 9 martie 2015, Săgetător:

Astăzi, mai mult ca oricând, vă este teamă să fiţi singuri pentru prea mult timp. Simţiţi nevoia să aveţi alături persoanele dragi, alături de care să petreceţi clipe frumoase. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită neaşteptată de la cineva din trecut.


Horoscop 9 martie 2015, Capricorn:

O veste neaşteptată va schimba complet planurile de astăzi; decideţi că este timpul să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele şi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Este posibil să faceţi câteva schimbări în relaţia pe care o aveţi cu cei din jurul vostru.


Horoscop 9 martie 2015, Vărsător:

Deciziile pe care urmează să le luaţi vă vor schimba în mod radical viaţa; de aceea hotărâţi să nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru şi să vă bazaţi doar pe intuiţie. Aveţi încredere în voi deoarece voi ştiţi cel mai bine ce vă doriţi şi ce vreţi să faceţi în continuare.


Horoscop 9 martie 2015, Peşti:

Simţiţi nevoia să ieşiţi din rutină şi să faceţi câteva schimbări în viaţa personală; din păcate, aţi ales cea mai nepotrivită perioadă. Multe situaţii neaşteptate vă pot pune beţe în roate pe acest drum; de aceea vă recomand să mai aveţi puţină răbdare. Până atunci, bucuraţi-vă de timpul liber şi relaxaţi-vă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS