Horoscop Urania zilnic: duminică, 8 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 8 martie 2015


Horoscop 8 martie 2015, Berbec:

Primele ore ale dimineţii vă aduc multă linişte şi o stare de bine cum de foarte mult timp nu aţi mai avut. Acesta este un moment excelent pentru a vă ocupa de viaţa voastră personală; faceţi-vă curaj şi rezolvaţi problemele care sunt de rezolvat. Voi sunteţi singurii care pot face schimbările necesare.


Horoscop 8 martie 2015, Taur:

În prima parte a zilei de duminică reuşiţi să vă odihniţi aşa cum trebuie; după o perioadă mai aglomerată, profitaţi de aceste momente pentru a vă relaxa şi a petrece clipe frumoase alături de persoana dragă. După orele prânzului este posibil să vă întâlniţi cu prieteni apropiaţi.


Horoscop 8 martie 2015, Gemeni:

Astrele sunt de partea voastră şi vă oferă un sentiment plăcut de linişte; este timpul să vă revizuiţi perspectivele asupra vieţii sentimentale. În cazul în care trebuie să faceţi schimbări pentru a fi fericiţi, aceasta este cea mai bună perioadă. Gândiţi cu inima şi nu vă mai lăsaţi influenţaţi de ce spun cei din jurul vostru.


Horoscop 8 martie 2015, Rac:

Partenerul de cuplu are nevoie de ajutorul vostru cu privire la o situaţie dificilă la locul de muncă. Trebuie să îi ascultaţi problemele şi să îi oferiţi sfaturile de care are nevoie. Încercaţi să găsiţi soluţii şi să îi oferiţi sprijinul necesar pentru a trece peste această perioadă complicată.


Horoscop 8 martie 2015, Leu:

În prima parte a zilei de 8 martie vă ocupaţi de câteva aspecte profesionale urgente, care nu pot fi amânate. Sunteţi foarte liniştiţi şi asta vă ajută să vă concentraţi şi să găsiţi cele mai bune soluţii. Spre seară, o discuţie cu partenerul de cuplu vă poate face să vă recunoaşteţi greşelile din trecut.


Horoscop 8 martie 2015, Fecioară:

Astăzi trebuie să luaţi o decizie cu privire la un proiect sau o ofertă de colaborare; vă este dificil să vă hotărâţi deoarece beneficiile sunt foarte mari, însă trebuie să faceţi destul de multe compromisuri. Un coleg de muncă sau chiar o persoană apropiată vă poate ajuta cu un sfat important.


Horoscop 8 martie 2015, Balanţă:

Ziua începe cum nu se poate mai bine pentru nativii născuţi în semnul Balanţei; la primele ore ale dimineţii primiţi o veste frumoasă de la partenerul de cuplu. Întreaga zi sunteţi cu zâmbetul pe buze şi nimeni nu vă poate schimba această stare de spirit. Seara vă relaxaţi în compania prietenilor.


Horoscop 8 martie 2015, Scorpion:

Astăzi vreţi doar să vă relaxaţi însă, din păcate, cei din jurul vostru au alte planuri pentru voi. Primiţi o invitaţie la un eveniment şi sunteţi nevoiţi să mergeţi. Chiar dacă nu aveţi niciun chef pentru a socializa, întâlniţi multe persoane noi şi chiar reuşiţi să vă distraţi.


Horoscop 8 martie 2015, Săgetător:

Ziua de 8 martie este foarte bună pentru viaţa sentimentală. Petreceţi momente frumoase în compania partenerului de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, astăzi aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă, de care vă veţi îndrăgosti la prima vedere. Optimismul şi stilul vostru aparte vă vor ajuta să o cuceriţi.


Horoscop 8 martie 2015, Capricorn:

O surpriză plăcută vă aşteaptă duminică; bucuria poate veni de la o persoană de la care nici nu vă aşteptaţi. Orele prânzului sunt favorabile pentru a face schimbări în viaţa profesională; dacă aveţi planuri pentru viitoarele proiecte, acesta este cel mai bun moment pentru a le pune în aplicare.


Horoscop 8 martie 2015, Vărsător:

Ziua de 08/03/2015 este foarte bună pentru a revizui anumite aspecte ale vieţii voastre personale; pentru a face asta aveţi nevoie de linişte. Simţiţi nevoia să fiţi singuri, să vă puneţi ordine în gânduri. Este posibil să simţiţi nevoia de a face câteva schimbări în relaţia de cuplu însă, înainte de asta, vă sfătuiesc să aveţi o discuţie cu persoana iubită.


Horoscop 8 martie 2015, Peşti:

Noutăţile de pe plan profesional vin în cel mai bun moment; aţi avut o perioadă mai complicată în ceea ce priveşte planul financiar, iar aceste schimbări vă vor ajuta să vă rezolvaţi problemele. Este foarte important să păstraţi un raport bun între cheltuieli şi veniturile pe care le aveţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS