Horoscop Urania săptămânal: 6-12 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 6-12 aprilie 2015


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Berbec:

În jurul zilei de 11 aprilie, puteți avea şansa de a participa la o activitate pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu colegii de muncă care nu numai că vă ajută să vă cunoaşteţi mai bine colegii de serviciu, dar vă oferă și oportunitatea de a vă relaxa activ. Dintre toate tipurile de activități menite să vă reîncarce bateriile, odihna prin sport vi se potrivește mănuşă, iar acum puteți combina utilul cu plăcutul!


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Taur:

Evenimentele prefigurate în jurul zilei de 11 aprilie s-ar putea să vă scoată din minţi, ceea ce nu este deloc un lucru obișnuit pentru persoanele atât de calme ca și voi. Este posibil ca întâmplările în sine să nu fie dramatice, dar se pare că grămada de răsturnări de situație din ultima perioadă a cerut vârf, iar acum trebuie să vă adaptaţi.


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Gemeni:

Aveţi grijă de sănătatea voastră în intervalul 6-7 aprilie 2015. Nativelor acestui semn le este recomandat să-și programeze o consultaţie la medic, poate chiar și un set de analize, în timp ce domnilor născuți sub această zodie le este recomandată o vizită la urolog. Nu lăsaţi acest context astral să vă prindă nepregătiţi!


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Rac:

La mijlocul săptămânii, încercaţi să nu staţi nemişcaţi pe scaunul de la birou toată ziua. Luaţi pauze scurte pentru a ieși la aer, a vă dezmorți picioarele și a sta la o poveste cu colegii. Altfel, riscaţi să înţepeniţi sau să vă alegeţi cu crampe musculare dacă nu faceţi puțină mișcare. Dacă nu vă permite programul de lucru, faceţi o plimbare la pas alergător prin parc după program.


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Leu:

Ziua de 11 aprilie s-ar putea să nu vă prindă în cea mai bună formă a voastră. Poate că v-aţi ales cu o oboseală psihică cruntă în urma săptămânii de muncă, motiv pentru care vă recomand să vă programaţi un weekend liniştit care să nu vă obosească. Bine ar fi totuși să nu vă închideţi în casă pentru că aveţi nevoie să vă încărcaţi cu energia unor oameni veseli. Înconjuraţi-vă cu prieteni buni!


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Fecioară:

În ziua de 12 aprilie, Luna vizitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că duminică veţi primi un binemeritat imbold de energie. Așadar, încercaţi să vă feriţi de orice fel de suplimente care vă pot agita puternic. Orice aţi alege să faceţi în această zi, asiguraţi-vă că faceţi sport și vă ţineţi mintea ocupată!


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Balanţă:

Dacă se întâmplă să nu vă simţiţi prea bine în intervalul 10-12 aprilie, ba chiar vă gândiţi că aţi căzut pradă vreunui virus, apelaţi la remedii naturiste și ascultaţi de sfaturile bunicilor. Mai mult ca sigur, știu ce-ar trebui să luaţi într-o asemenea situație fără să apelaţi la pastile. Odihna și eliberarea de stres vor contribui și ele la vindecarea voastră!


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Scorpion:

În perioada 10-12 aprilie, se găsește cineva sau ceva în imediata voastră apropiere care să vă enerveze și să vă aducă la capătul răbdărilor. Dacă ar putea să vă afecteze fizic într-un fel sau altul, încercaţi să păstraţi distanța. Poate că nu aveţi ce face în această privință și nu puteți evita această sursă continuă de stres, dar depinde numai de voi dacă lăsaţi sau nu garda jos în fața acestui element perturbator.


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Săgetător:

Din câte se pare, organismul vostru nu funcţionează bine la începutul acestei săptămâni. Indiferent dacă simţiţi că v-aţi pricopsit cu vreo boală sau doar nu staţi prea bine cu moralul, cert este că vi se recomandă să nu cereţi prea multe de la voi înşivă în zilele de 6 şi 7 aprilie. Ar fi ideal să lucraţi tot timpul câte ceva, căci altfel vă puteți afunda și mai adânc în gândurile voastre. Este important să vă menţineţi zâmbetul pe buze în aceste zile!


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Capricorn:

Ideile preconcepute despre ce viață ar trebui să trăiţi, cum ar trebui să arătaţi și în ce fel ar trebui să fie societatea în care trăiţi vă pot produce multă suferinţă în ziua de 11 aprilie. Este adevărat că uneori cedaţi mâniei controlului, dar de fiecare dată când vă încăpăţânaţi să credeţi că ceva anume nu ar putea să vi se întâmple tocmai vouă, se termină prost. Încercaţi să vă păstraţi moralul ridicat!


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Vărsător:

În mod obişnuit, dispuneţi de resurse infinite de toleranță și acceptare în ceea ce-i privește pe ceilalți, dar există momente în care ajungeţi la capătul răbdării. Vă întâlniţi cu una dintre aceste ocazii cândva în preajma weekend-ului când s-ar putea să spuneţi lucruri pe care să le regretaţi mai târziu. Evitaţi să le permiteţi grijilor să vorbească pentru voi în ziua de 11 aprilie.


Horoscop 6-12 aprilie 2015, Peşti:

Luna zăboveşte în casa sănătății emoționale din horoscopul vostru general în ziua de 12 aprilie, tranzit care poate mări gradul de tensiune nervoasă. Meditația vă poate ajuta să vă liniştiţi pe interior, să vă găsiţi locul și să vă puteți bucura de ultima zi din această săptămână. Altfel, vă puteți alege cu o noapte albă din pricina unei acute insomnii ori vă extenuaţi într-atât de tare, încât nu vă treziţi la timp luni!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS