Horoscop Urania zilnic: marţi, 31 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 31 martie 2015


Horoscop 31 martie 2015, Berbec:

Astăzi veţi acorda mai multă atenţie relaţiilor cu cei dragi. Indiferent ce alegeţi să faceţi, este o zi dedicată activităţilor în familie. Deşi nu prea vă încântă unele discuţii sau nu vreţi să fie necesară aprobarea cuiva pentru a face unele lucruri, se pare că ziua de azi va fi mult mai bună decât vă aşteptaţi.


Horoscop 31 martie 2015, Taur:

Aveţi nevoie de aprobarea unui superior pentru a vă implica în anumite proiecte sau pentru a face unele tranzacţii. Cu toate acestea, ziua de marţi nu este deloc rea pentru voi. Veţi avea posibilitatea să cunoaşteţi persoane noi şi să vi se propună să luaţi parte la diverse activităţi. În plus, sunt şanse să câştigaţi mai mulţi bani.


Horoscop 31 martie 2015, Gemeni:

Aţi putea petrece o zi minunată în compania rudelor, dar discuţiile purtate cu acestea vă vor enerva şi vă vor împinge să recurgeţi la câteva gesturi care nu vă caracterizează. Încercaţi să nu vă implicaţi în problemele tuturor persoanelor din jur şi evitaţi să abordaţi subiecte care nu îşi au rostul.


Horoscop 31 martie 2015, Rac:

În mediul profesional pot apărea unele probleme sau conflicte cu superiorii. Veţi fi nevoiţi să găsiţi noi soluţii la situaţiile cu care vă confruntaţi sau să luaţi o decizie radicală. Deşi situaţia în care vă aflaţi pare foarte complicată, astrele vă vor ajuta să găsiţi soluţia cea mai bună pentru a trece cu bine peste ziua de azi.


Horoscop 31 martie 2015, Leu:

Astăzi afacerile pot să cunoască o creştere calitativă, iar voi vă puteţi bucura de succesul pe care îl veţi avea în mediul profesional. Colaborările merg din ce în ce mai bine, iar voi nu aveţi niciun motiv de îngrijorare. Vor exista totuşi câteva bârfe în rândul colegilor de muncă, dar nu trebuie să le daţi atenţie.


Horoscop 31 martie 2015, Fecioară:

Pe parcursul acestei zile veţi fi nevoiţi să găsiţi soluţii pentru a ieşi cu bine dintr-o situaţie delicată. Vă veţi lovi de o serie de probleme la locul de muncă, iar afacerile nu par să cunoască o creştere calitativă. Cu toate acestea, nu trebuie să vă alarmaţi. Astrele vă vor ajuta să luaţi cele mai bune decizii şi vor face în aşa fel încât să aveţi parte de puţin noroc.


Horoscop 31 martie 2015, Balanţă:

Sunt posibile scurte călătorii sau deplasări în interes de serviciu. Se anunţă o zi palpitantă pentru persoanele născute în zodia Balanţă, motiv pentru care trebuie să profitaţi la maximum de fiecare moment. Deşi cu sănătatea nu staţi excelent, nu trebuie să vă îngrijoraţi. Vă veţi putea concentra asupra activităţilor pe care le aveţi de desfăşurat.


Horoscop 31 martie 2015, Scorpion:

Sunteţi nevoiţi să vă asumaţi responsabilităţi sau proiecte care-i includ şi pe ceilalţi. A sosit momentul să fiţi mai responsabili şi să vă asumaţi unele decizii, motiv pentru care va fi necesar să fiţi foarte atenţi ce discutaţi cu superiorii. Spre finalul zilei este posibil să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de ceva timp şi care vă va încânta.


Horoscop 31 martie 2015, Săgetător:

V-aţi cam săturat să munciţi pe brânci şi să nu aveţi niciun rezultat. Cu toate că vă gândiţi să încetiniţi ritmul de muncă sau să renunţaţi la unele proiecte, astrele vă sfătuiesc să nu luaţi decizii pripite. Poate că rezultatele se lasă aşteptate, dar în mod sigur veţi reuşi să ajungeţi în punctul pe care vi-l doriţi.


Horoscop 31 martie 2015, Capricorn:

Astăzi este posibil să rataţi unele ocazii importante sau să vă implicaţi în discuţii care nu duc nicăieri. Deşi unele persoane nu sunt de acord cu deciziile pe care le luaţi, nu trebuie să le daţi atenţie, mai ales dacă nu sunt afectate de activităţile pe care le desfăşuraţi. Până la finalul serii este posibil să primiţi şi câteva veşti bune.


Horoscop 31 martie 2015, Vărsător:

Vă simţiţi slăbiţi şi nu aţi vrea să faceţi nimic astăzi. Nu este deloc o zi bună pentru voi, motiv pentru care ar fi indicat să vă feriţi să luaţi decizii importante sau să vă implicaţi în activităţi care doar vă vor extenua. Totuşi, este bine să ştiţi că recompensa se arată doar celor activi, ceea ce înseamnă că aţi putea să rezolvaţi acele probleme care nu pot fi amânate.


Horoscop 31 martie 2015, Peşti:

Este bine să fiţi de acord şi cu celelalte persoane din familie, mai ales dacă este vorba de o decizie care vă afectează pe toţi. Deşi aveţi tendinţa să fiţi prea orgolioşi, astăzi astrele vă sfătuiesc să vă schimbaţi atitudinea şi să gândiţi în perspectivă. Aveţi grijă şi câţi bani cheltuiţi, este posibil să vă faceţi datorii inutile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS