Horoscop Urania zilnic: luni, 30 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 30 martie 2015


Horoscop 30 martie 2015, Berbec:

Chiar dacă unele lucruri nu vă reuşesc astăzi, nu este cazul să renunţaţi. Proiectele la care lucraţi în momentul de faţă pot avea succes, trebuie doar să ştiţi la cine să apelaţi. Unele persoane vă pot da o mână de ajutor sau vă pot oferi câteva sfaturi esenţiale. Aşadar, renunţaţi la griji şi concentraţi-vă atenţia asupra lucrurilor importante.


Horoscop 30 martie 2015, Taur:

Astăzi puteţi avea senzaţia că toată lumea este împotriva voastră sau că veţi avea parte numai de ghinioane. Deşi nu se anunţă o zi foarte bună pentru Tauri, nu trebuie să vă faceţi griji. Astrele v-au pregătit câteva surprize! În plus, trebuie să ştiţi că a sosit momentul să vă relaxaţi şi să-i lăsaţi pe alţii să rezolve unele probleme în locul vostru.


Horoscop 30 martie 2015, Gemeni:

Poate că lucrurile comune încep să pară de nerecunoscut sau aveţi senzaţia că unele persoane nu vă doresc binele. La birou situaţia este cam tensionată şi va fi necesar să evitaţi anumite persoane, altfel sunt şanse să declanşaţi un conflict. Spre finalul zilei sunt şanse să primiţi o veste care vă va face să vă simţiţi ceva mai bine.


Horoscop 30 martie 2015, Rac:

Sunteţi prea implicaţi în problemele celorlalţi şi uitaţi de responsabilităţi. Încercaţi să nu vă enervaţi la fiecare pas şi evitaţi subiectele care nu îşi au rostul. Este o zi bună pentru a începe să puneţi accent pe lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru voi. În plus, este cazul să nu le mai faceţi tuturor pe plac.


Horoscop 30 martie 2015, Leu:

Atitudinea voastră în anumite situaţii este remarcabilă, lucru care vă va ajuta să câştigaţi notorietate. Atrageţi foarte multe persoane de partea voastră şi aveţi toate şansele să încheiaţi o colaborare de succes. În plus, un alt lucru este sigur pe ziua de azi: veţi avea mari şanse să câştigaţi bani sau să faceţi investiţii care vă vor mări considerabil veniturile.


Horoscop 30 martie 2015, Fecioară:

Puteţi fi persoane foarte convingătoare, în special atunci când aveţi anumite interese. Ziua de azi v-a rezervat o serie de surprize şi sunt şanse să primiţi câteva răspunsuri favorabile. Dacă ceva nu vă convine, nu trebuie să vă fie teamă să faceţi o schimbare. În plus, astrele acţionează în favoarea voastră.


Horoscop 30 martie 2015, Balanţă:

Primiţi veşti importante din partea unui cunoscut şi va fi necesar să luaţi câteva decizii. Poate că este timpul să vă schimbaţi şi locul de muncă sau să vă implicaţi în activităţi diverse. Este o zi bună pentru nativii născuţi în semnul Balanţei, ceea ce înseamnă că nu veţi avea niciun motiv de îngrijorare şi toate planurile vă vor merge ca unse.


Horoscop 30 martie 2015, Scorpion:

Cu puţin efort şi atenţie, astăzi veţi reuşi să vă atingeţi toate obiectivele. Astrele v-au pregătit o serie de surprize. Totodată, o persoană din familie se va oferi să rezolve unele probleme în locul vostru sau să achite câteva facturi mai vechi. Aşadar, este o zi bună pentru Scorpioni, iar voi veţi avea multe motive să zâmbiţi.


Horoscop 30 martie 2015, Săgetător:

Trebuie să analizaţi mai bine situaţia în care vă aflaţi şi să nu vă grăbiţi să trageţi concluzii. Chiar dacă cei din jur nu sunt de partea voastră, nu trebuie să vă îngrijoraţi. Cu puţin efort, veţi reuşi să rezolvaţi şi câteva probleme care vă macină de ceva timp. Până spre finalul zilei este posibil să primiţi şi o veste care vă va încânta.


Horoscop 30 martie 2015, Capricorn:

Este o zi a întâlnirilor şi a prieteniei. Vă veţi întâlni cu numeroase persoane şi veţi avea posibilitatea să vă faceţi noi relaţii. În plus, dacă sunteţi în căutarea iubirii, astăzi aveţi şanse să o găsiţi. O persoană minunată vă va atrage atenţia în mod special, iar conversaţia va decurge de la sine. Aşadar, zâmbiţi!


Horoscop 30 martie 2015, Vărsător:

Este o zi optimă pentru a lega noi prietenii sau pentru a rezolva orice problemă de comunicare. Cu toate că nu sunteţi în cea mai bună formă, cei din jur vor dori să îşi petreacă timpul cu voi şi să vă propună diverse activităţi. Până la finalul zilei există posibilitatea să primiţi şi un răspuns pe care îl aşteptaţi de ceva timp.


Horoscop 30 martie 2015, Peşti:

Trebuie să ştiţi că lucrurile pot fi ţinute sub control, în special la locul de muncă. Chiar dacă vă veţi lovi de refuzul unor colegi sau de câteva probleme tehnice, nu trebuie să vă îngrijoraţi. Este o zi în care veţi reuşi să faceţi o impresie bună în faţa superiorilor şi să vă asumaţi noi proiecte care vă vor ajuta să câştigaţi mai mulţi bani.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS