Horoscop Urania zilnic: marţi, 3 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 3 martie 2015


Horoscop 3 martie 2015, Berbec:

Marţi trebuie să luaţi o decizie importantă cu privire la viitorul vostru profesional. Încercaţi să rămâneţi liniştiţi şi să analizaţi această situaţie la rece; de asemenea, nu ascultaţi de sfatul celor din jurul vostru, sunt multe persoane care vor să vă pună beţe în roate. Faceţi ce vă dictează inima.


Horoscop 3 martie 2015, Taur:

Prima parte a zilei se va desfăşura obişnuit, voi ocupându-vă de sarcinile pe care le primiţi în fiecare zi. După orele prânzului, primiţi o ofertă de colaborare pentru un proiect foarte important. Vă este teamă să porniţi pe acest drum, însă vă asigur că beneficiile vor fi uriaşe.


Horoscop 3 martie 2015, Gemeni:

Începutul zilei vă găseşte stăpâni pe voi şi foarte ordonaţi; este o perioadă excelentă pentru a vă ocupa de problemele pe care le aveţi şi a vă rezolva conflictele cu cei din jurul vostru. Cel mai probabil vă veţi îndrepta atenţia asupra vieţii financiare; găsiţi o soluţie foarte bună pentru situaţia complicată în care vă aflaţi.


Horoscop 3 martie 2015, Rac:

După un weekend foarte aglomerat, vă aşteptaţi ca această zi să fie mai liniştită. Ce-i drept, în prima parte a zilei nu veţi avea foarte multe probleme de rezolvat, însă imediat după prânz, lucrurile se schimbă, iar voi nu vă mai vedeţi capul de câte sarcini primiţi. Organizaţi-vă bine timpul.


Horoscop 3 martie 2015, Leu:

Ziua de astăzi începe cu o propunere interesantă cu privire la o colaborare pe termen lung cu un partener de afaceri. Sună foarte tentant, însă sunteţi nevoiţi să faceţi compromisuri mult prea mari şi nu sunteţi siguri că sunteţi pregătiţi pentru asta. Partenerul de cuplu vă poate ajuta cu un sfat foarte bun.


Horoscop 3 martie 2015, Fecioară:

Pentru astăzi aveaţi pregătite mai multe proiecte de care să vă ocupaţi, însă din păcate trebuie să le lăsaţi baltă deoarece superiorii au nevoie de voi. Este posibil să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de câteva probleme legale. Spre seară, aveţi timp să vă liniştiţi.


Horoscop 3 martie 2015, Balanţă:

Proiectele profesionale sunt tot mai multe, iar voi trebuie să încercaţi să vă planificaţi cu grijă timpul pentru a nu vă neglija şi viaţa personală. Partenerul de cuplu are câteva probleme şi este posibil să se simtă şi mai neglijat în această perioadă. O discuţie serioasă vă poate ajuta să îl faceţi să înţeleagă ce se întâmplă.


Horoscop 3 martie 2015, Scorpion:

Dacă sunteţi într-o relaţie, ziua de astăzi va fi una specială pentru voi şi persoana iubită. O surpriză neaşteptată va schimba în bine viitorul vostru ca parteneri. În cazul în care sunteţi singuri, astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 3 martie 2015, Săgetător:

Nu sunteţi deloc organizaţi şi nici timpul nu este de partea voastră; începeţi ziua cu stângul şi nu reuşiţi să vă concentraţi asupra proiectelor pe care trebuie să le rezolvaţi. Este indicat ca astăzi să încercaţi să vă ocupaţi doar de sarcinile simple, care nu necesită multă atenţie. De asemenea, nu vă grăbiţi în decizii.


Horoscop 3 martie 2015, Capricorn:

Începutul zilei este unul cu multe schimbări pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil să primiţi un proiect amplu de care trebuie să vă ocupaţi de unii singuri, care vă va aduce numeroase beneficii în carieră şi pe plan financiar. Spre seară, primiţi o veste de la o persoană foarte dragă.


Horoscop 3 martie 2015, Vărsător:

Astăzi sunteţi hotărâţi să rezolvaţi problemele mai vechi care nu vă dau pace; indiferent de situaţie reuşiţi să vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de maturitate, iar asta vă ajută să creşteţi mult în ochii superiorilor. Pe plan personal, lucrurile par să devină tot mai serioase între voi şi partenerul de cuplu.


Horoscop 3 martie 2015, Peşti:

Propunerile pe care le-aţi primit recent cu privire la colaborările profesionale sunt foarte interesante, însă vă este teamă să nu faceţi vreun pas greşit. Încercaţi să analizaţi cu mare atenţie situaţia înainte de a lua o decizie finală. De asemenea, o persoană mai în vârstă vă poate ajuta cu un sfat important.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS