Horoscop Urania zilnic: duminică, 29 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 29 martie 2015


Horoscop 29 martie 2015, Berbec:

Vă îndreptaţi atenţia asupra proiectelor de care vreţi să vă ocupaţi şi bine faceţi; sunteţi foarte creativi şi vă este uşor să găsiţi soluţii şi să veniţi cu idei foarte bune pentru rezolvarea sarcinilor pe care le aveţi. Spre seară, vă relaxaţi în compania persoanelor dragi.


Horoscop 29 martie 2015, Taur:

După o zi destul de obositoare, profitaţi de aceste momente libere pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania celor dragi. Nu vă faceţi planuri, ci încercaţi să staţi liniştiţi şi să vă lăsaţi purtaţi de sentimente. Spre seară este posibil ca partenerul de cuplu să vă facă un cadou foarte frumos.


Horoscop 29 martie 2015, Gemeni:

Ziua de duminică este una foarte bună pentru a gândi strategii şi a face planuri pentru proiectele de care vă ocupaţi. Orele dimineţii vă vor furniza resursele de care aveţi nevoie pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Vă recomand să vă petreceţi seara în compania persoanelor dragi.


Horoscop 29 martie 2015, Rac:

Partenerul de cuplu trece printr-o perioadă mai dificilă; se simte nesigur şi are nevoie de toată atenţia voastră. Faceţi tot posibilul să îl ajutaţi să depăşească aceste momente complicate şi îi sunteţi alături necondiţionat. Activităţile în aer liber sunt cele mai indicate.


Horoscop 29 martie 2015, Leu:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a vă relaxa; aveţi mult timp liber şi de aceea profitaţi de el pentru a face câteva schimbări în locuinţă. Este posibil să vă doriţi să mergeţi la cumpărături pentru a achiziţiona câteva decoraţiuni. Vă recomand să nu depăşiţi bugetul, urmează o perioadă cu multe cheltuieli pentru voi.


Horoscop 29 martie 2015, Fecioară:

După o săptămână mai aglomerată decât de obicei, profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă relaxa. Nu vă faceţi planuri, ci doar vă bucuraţi de faptul că nu sunteţi presaţi de timp şi nici nu trebuie să daţi socoteală nimănui. Spre seară este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment.


Horoscop 29 martie 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; aveţi parte de un început de zi minunat. După orele prânzului primiţi un telefon sau sunteţi vizitaţi de o persoană foarte dragă, de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp. Aveţi multe de recuperat aşa că seara va fi una lungă.


Horoscop 29 martie 2015, Scorpion:

Prima parte a zilei este una foarte relaxantă; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi reuşiţi să vă puneţi ordine în gânduri. Este posibil ca o întâlnire cu o persoană din trecut să vă convingă să luaţi o decizie importantă. Mare atenţie deoarece este posibil să regretaţi această hotărâre.


Horoscop 29 martie 2015, Săgetător:

Este posibil ca cei din jurul vostru să încerce să vă convingă să faceţi anumite schimbări nu tocmai bune pentru viitorul vostru. Cel mai bine este să încercaţi să vă detaşaţi de toţi cei care vă influenţează; deciziile trebuie să fie doar ale voastre.


Horoscop 29 martie 2015, Capricorn:

Nu trebuie să fiţi mulţumiţi cu ceea ce vedeţi la suprafaţă; relaţiile cu cei din jurul vostru trebuie să fie unele reale, nu doar de aparenţă. Încercaţi să vă faceţi ordine în gânduri şi în suflet. O persoană foarte dragă sau un membru al familiei vă va ajuta cu un sfat bun.


Horoscop 29 martie 2015, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte visători; este posibil să vă simţiţi prinşi într-o rutină plictisitoare şi să vă doriţi să faceţi câteva schimbări pe plan personal. Vă recomand ca înainte de a lua vreo decizie importantă să vorbiţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 29 martie 2015, Peşti:

Ziua de 29.03.2015 vă găseşte cu zâmbetul pe buze; imaginaţia voastră este foarte dezvoltată. Puteţi prezice detaliile viitorului îndepărtat sau puteţi ghici cursul evenimentelor curente. Acum este un moment foarte bun pentru a lua decizii importante sau a face schimbări pe plan profesional.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS