Horoscop Urania zilnic: vineri, 27 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 27 martie 2015


Horoscop 27 martie 2015, Berbec:

Ziua de vineri va fi una destul de aglomerată pentru nativii născuţi în semnul Berbecului; încă de la primele ore ale dimineţii vă faceţi programul pentru a vă asigura că reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi. Cu cât sunteţi mai bine organizaţi, cu atât vă veţi termina mai repede treaba.


Horoscop 27 martie 2015, Taur:

Ziua de astăzi este mai mult decât excelentă pentru a vă ocupa de proiectele voastre; planurile şi ideile pe care le aveţi sunt foarte bune, aşa că este timpul să le puneţi în aplicare. Este posibil să fiţi destul de speriaţi, însă este normal; ieşiţi din zona de confort şi întâlniţi numeroase lucruri noi.


Horoscop 27 martie 2015, Gemeni:

Sunteţi foarte concentraţi asupra proiectelor de care vă ocupaţi; chiar şi aşa, vă este foarte dificil să găsiţi soluţii care să vă mulţumească. Sunteţi persoane destul de stricte şi perfecţioniste, care nu renunţă până când nu obţin ceea ce îşi doresc.


Horoscop 27 martie 2015, Rac:

În prima parte a zilei aveţi de rezolvat mici probleme profesionale; chiar dacă sunteţi foarte obosiţi, reuşiţi să vă ocupaţi şi de aceste situaţii fără nicio dificultate. După orele prânzului aveţi timp pentru a vă relaxa şi a vă bucura de clipe frumoase în compania persoanei iubite.


Horoscop 27 martie 2015, Leu:

Consideraţi că este timpul să faceţi o schimbare în ceea ce priveşte viaţa profesională; nu sunteţi deloc mulţumiţi de modul în care evoluează relaţia dintre voi şi superiori şi deja vă gândiţi să căutaţi alte colaborări. Analizaţi bine situaţia şi asiguraţi-vă că ştiţi toate riscurile înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 27 martie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva întâlniri sau participaţi la unele şedinţe importante; daţi dovadă de profesionalism şi reuşiţi să îi uimiţi pe colaboratori. După orele prânzului, este posibil să aveţi nevoie de ajutorul celor dragi. Primiţi o veste neplăcută şi trebuie să luaţi câteva decizii urgente.


Horoscop 27 martie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei va fi una destul de obişnuită, cu multe proiecte şi sarcini de îndeplinit. Vă este uşor să vă concentraţi deoarece ştiţi foarte bine ce aveţi de făcut şi nu vă este teamă de compromisuri. Spre seară primiţi o veste care vă schimbă complet starea de dispoziţie.


Horoscop 27 martie 2015, Scorpion:

Astăzi pare să fie ziua voastră norocoasă; vi se ivesc numeroase oportunităţi şi vă recomand să profitaţi de ele deoarece cu astfel de situaţii vă întâlniţi doar o dată în viaţă. Totuşi, mare atenţie la compromisurile pe care sunteţi obligaţi să le faceţi. Nu oferiţi mai mult decât puteţi da.


Horoscop 27 martie 2015, Săgetător:

Ziua de 27.03.2015 vine cu o surpriză pentru nativii născuţi în semnul Săgetătorului; superiorii sau colaboratorii vă fac o propunere interesantă, care vă aduce numeroase beneficii, în special pe plan financiar. Schimbările vor fi majore şi va trebui să vă adaptaţi destul de repede la noul stil de viaţă.


Horoscop 27 martie 2015, Capricorn:

Relaţia sentimentală este pe drumul cel bun; după o discuţie serioasă, partenerul de cuplu vă poate surprinde cu o decizie neaşteptată. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară este posibil să întâlniţi o persoană nouă, care vă va atrage de la primele priviri.


Horoscop 27 martie 2015, Vărsător:

În prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; rămâneţi prinşi cu treburi şi alte sarcini importante şi nici nu vă daţi seama cum trece timpul. Seara este un moment foarte bun pentru a vă relaxa; încercaţi să vă odihniţi, urmează o nouă zi complicată.


Horoscop 27 martie 2015, Peşti:

Superiorii v-au pregătit programul pentru astăzi, aşa că trebuie să vă amânaţi planurile. Sunteţi nevoiţi să participaţi la o conferinţă sau să mergeţi într-o şedinţă mai lungă cu câţiva colaboratori. Sunteţi foarte inspiraţi şi găsiţi soluţii eficiente pentru problemele pe care le întâlniţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS