Horoscop Urania zilnic: luni, 23 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 23 martie 2015


Horoscop 23 martie 2015, Berbec:

Mai multe schimbări şi întâmplări de astăzi vă vor face să vă schimbaţi planurile pe care le aveaţi pregătite. Pentru a vă ocupa de problemele care apar, este necesar să vă ţineţi nervii sub control şi să vă concentraţi pe lucrurile care sunt cu adevărat importante.


Horoscop 23 martie 2015, Taur:

După o perioadă mai încărcată, astăzi aveţi timp să vă odihniţi. Dimineaţa se va dovedi a fi foarte relaxantă pentru voi deoarece este petrecută alături de o persoană dragă. Pentru prima dată în ultima vreme nu mai faceţi planuri şi vă simţiţi foarte bine.


Horoscop 23 martie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de câteva chestiuni profesionale importante, care nu pot fi amânate. Trebuie să aveţi răbdare şi să încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiilor pe care le aveţi cu parteneri importanţi. Spre seară, primiţi un cadou frumos.


Horoscop 23 martie 2015, Rac:

Astăzi sunteţi înconjuraţi de persoane dragi; aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de timp liber. După orele prânzului, activităţile în aer liber vă vor ajuta să uitaţi de griji şi de probleme. Acesta este un moment bun şi pentru a vă pune în ordine finanţele.


Horoscop 23 martie 2015, Leu:

După ziua de ieri, astăzi vă simţiţi foarte obosiţi. Nu aveţi chef de nimic, însă trebuie să încercaţi să vă concentraţi deoarece vă aşteaptă probleme importante la locul de muncă. O discuţie cu partenerii sau superiorii vă poate ajuta să faceţi alegeri pentru viitorul vostru profesional.


Horoscop 23 martie 2015, Fecioară:

Ziua de 23.03.2015 vine cu numeroase oportunităţi pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; este un moment bun pentru a lăsa grijile şi temerile deoparte şi a lua decizii importante. Încercaţi să vă ascultaţi inima şi nu vă mai lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru.


Horoscop 23 martie 2015, Balanţă:

Ziua de luni este foarte bună pentru a evada din rutină şi a vă relaxa; încercaţi să staţi cât mai mult timp în aer liber deoarece aveţi posibilitatea de a întâlni oameni noi. Seara se anunţă a fi una cu adevărat specială, este posibil să primiţi o vizită de departe.


Horoscop 23 martie 2015, Scorpion:

Astăzi aveţi posibilitatea de a lua decizii majore şi de a vă schimba radical viaţa. Este momentul pe care îl aşteptaţi de foarte mult timp însă, acum că sunteţi în faţa lui, vă este teamă să nu daţi greş. Uitaţi de stereotipuri, extindeţi-vă orizonturile şi acceptaţi noile modificări.


Horoscop 23 martie 2015, Săgetător:

Astăzi sunteţi mai sensibili decât de obicei; este posibil ca o persoană apropiată vouă să vă rănească în mod voit. Va fi o perioadă mai dificilă, însă veţi trece peste această dezamăgire. Cel mai bine este să vă îndreptaţi atenţia asupra altor probleme; proiectele profesionale vă vor face să uitaţi mai repede.


Horoscop 23 martie 2015, Capricorn:

Astăzi vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră; din păcate acesta nu este un moment tocmai potrivit pentru a face planuri pentru o perioadă prea lungă de timp deoarece vor exista întâmplări care vă vor da totul peste cap. Cel mai bine este să trăiţi prezentul.


Horoscop 23 martie 2015, Vărsător:

Astăzi primiţi o veste foarte bună pe plan profesional; este posibil ca un proiect la care aţi lucrat să fie apreciat de superiori şi colaboratori. De asemenea, un bonus substanţial vă va intra în buzunar. Mare atenţie la investiţiile pe care vreţi să le faceţi.


Horoscop 23 martie 2015, Peşti:

Este posibil ca astăzi să primiţi o sumă de bani; sunteţi foarte fericiţi şi vă gândiţi serios să faceţi câteva investiţii. Nu lăsaţi ca entuziasmul să decidă în locul vostru deoarece puteţi face greşeli majore. Cel mai bine este să investiţi în locuinţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS