Horoscop Urania zilnic: duminică, 22 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 22 martie 2015


Horoscop 22 martie 2015, Berbec:

Deşi dornici să exploraţi necunoscuturi şi să întâlniţi noi orizonturi, însă nu v-aţi găsit cea mai bună zi. Aceste momente sunt nefavorabile pentru schimbări, iar rezultatul ar putea fi opusul la ceea ce vă aşteptaţi. Cel mai bine este să încercaţi să vă relaxaţi şi să aşteptaţi să treacă timpul.


Horoscop 22 martie 2015, Taur:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi într-o stare de dispoziţie foarte bună; nu vă lipseşte zâmbetul de pe buze şi daţi dovadă de optimism în orice acţiune pe care o faceţi. Astăzi este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi un drum mai lung pentru a revedea o persoană dragă. Seara se anunţă a fi foarte frumoasă.


Horoscop 22 martie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de duminică reuşiţi să vă odihniţi; profitaţi de această zi liberă pentru a vă relaxa şi a vă bucura de linişte. După orele prânzului este posibil să fie nevoie de ajutorul vostru într-o situaţie familială. Trebuie să rezolvaţi un conflict sau o dispută dureroasă între două persoane dragi.


Horoscop 22 martie 2015, Rac:

Ziua de 22.03.2015 vă găseşte hotărâţi să faceţi schimbări importante; este posibil să faceţi o achiziţie majoră - poate fi vorba despre un autoturism sau chiar despre un apartament. Pe plan personal, vă recomand să aveţi mare atenţie la discuţiile pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru.


Horoscop 22 martie 2015, Leu:

Astăzi trebuie să rezolvaţi mai multe probleme profesionale; sunteţi nevoiţi să acţionaţi în grabă şi de aceea trebuie să fiţi foarte atenţi la deciziile şi schimbările pe care le faceţi. Proiectele la care urmează să lucraţi vă vor aduce multe beneficii în viitor.


Horoscop 22 martie 2015, Fecioară:

Este posibil ca astăzi să vă simţiţi singuri; primiţi o veste neplăcută şi descoperiţi că sunteţi dezamăgiţi de persoanele în care aveaţi încredere. Trebuie să mergeţi mai departe, să vă ridicaţi de unii singuri şi să demonstraţi că sunteţi mai puternici decât cred ceilalţi.


Horoscop 22 martie 2015, Balanţă:

În ciuda tentaţiei puternice de a lăsa totul baltă şi a pleca departe de toţi şi de toate, aveţi responsabilităţi de care trebuie să vă ocupaţi. Nu mai sunteţi singuri, sunt alţii în jurul vostru care depind de voi şi de ajutorul vostru. Pe plan financiar, vă recomand să aveţi grijă la cheltuieli; se apropie o perioadă mai dificilă.


Horoscop 22 martie 2015, Scorpion:

Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu tot ce se întâmplă în jurul vostru, însă vă este foarte dificil să vă obişnuiţi cu schimbările. Acceptaţi aceste modificări şi, totuşi, simţiţi că locul vostru nu este aici. Trebuie să lăsaţi timpul să treacă şi să îşi joace cartea, în scurt timp totul se va aranja în favoarea voastră.


Horoscop 22 martie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a vă ocupa de proiectele personale; astrele sunt de partea voastră, aşa că aveţi şanse foarte mari de a vă transforma hobby-urile în afaceri cu un profit foarte mare. Rămâneţi la planurile pe care le aveţi şi nu schimbaţi strategia.


Horoscop 22 martie 2015, Capricorn:

Visaţi la o viaţă liberă, fără griji şi probleme, însă se pare că astrele nu sunt de părere cu voi. Oportunităţile noi sunt în conflict cu obligaţiile curente. Trebuie să fiţi foarte atenţi la deciziile pe care le luaţi în această perioadă deoarece acestea vă vor afecta mult viitorul.


Horoscop 22 martie 2015, Vărsător:

O discuţie neaşteptată cu partenerul de cuplu se poate transforma într-o ceartă complicată. Încercaţi să rezolvaţi lucrurile înainte de a fi prea târziu. Este necesar să vă impuneţi punctul de vedere şi, în acelaşi timp, să puteţi face compromisuri pentru a vă înţelege.


Horoscop 22 martie 2015, Peşti:

Astăzi vă simţiţi liberi şi vă doriţi să exploraţi; simţiţi nevoia schimbărilor şi vreţi să vi se ofere posibilitatea de a vă găsi menirea. Vă puteţi confrunta cu câteva probleme neprevăzute în viaţa personală sau cea sentimentală. Relaţia cu o persoană importantă va fi supusă unei schimbări neaşteptate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS