Horoscop Urania zilnic: marţi, 17 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 17 martie 2015


Horoscop 17 martie 2015, Berbec:

Ziua de marţi începe cu o schimbare neaşteptată la locul de muncă; este posibil să fiţi mutaţi într-un alt departament pentru a lucra cu o altă echipă la un proiect important. Vă adaptaţi cu uşurinţă acestor schimbări şi vă descurcaţi de minune la rezolvarea sarcinilor voastre.


Horoscop 17 martie 2015, Taur:

Săptămâna aceasta va fi doar despre muncă; vă ocupaţi de foarte multe sarcini şi proiecte importante şi, chiar dacă aproape că nu mai aveţi deloc timp liber, sunteţi extrem de mulţumiţi. Beneficiile financiare vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 17 martie 2015, Gemeni:

Din cauza unei probleme profesionale, este posibil să vă amânaţi planurile de astăzi; chiar şi aşa, încercaţi să vă ocupaţi de întâlnirile şi negocierile importante, care nu pot fi anulate. De asemenea, nu este o perioadă bună pentru a lua decizii şi a face schimbări bruşte.


Horoscop 17 martie 2015, Rac:

Aceasta ar trebui să fie cea mai dificilă zi a săptămânii, însă pentru voi este una foarte relaxantă. Dimineaţa vă ocupaţi de mici probleme profesionale, iar după orele prânzului este posibil să vă doriţi să faceţi câteva schimbări în locuinţă.


Horoscop 17 martie 2015, Leu:

După o perioadă în care au fost schimbate foarte multe lucruri, iată că ziua de astăzi vă ajută să reveniţi la normal. Este posibil ca la locul de muncă să vă aştepte multe sarcini şi proiecte; ar fi bine să vă planificaţi cu mare atenţie ziua, doar nu vreţi să staţi peste program.


Horoscop 17 martie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei întâlniţi o persoană importantă, care vă va ajuta foarte mult în carieră; relaţia dintre voi şi acest om va fi una foarte strânsă şi împreună veţi avea de câştigat. Spre seară, primiţi o veste bună de la un membru al familiei.


Horoscop 17 martie 2015, Balanţă:

Este posibil ca problemele pe care le aveţi să fie mult mai dificile decât credeţi voi; chiar dacă acum totul merge foarte bine, proiectele personale vor interfera cu viaţa profesională, iar superiorii nu vor fi foarte mulţumiţi de acest lucru. Încercaţi să găsiţi o soluţie pentru ca lucrurile să funcţioneze normal în continuare.


Horoscop 17 martie 2015, Scorpion:

Ziua de 17.03.2015 vă găseşte foarte liniştiţi şi romantici; în cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va atrage de la primele priviri. Cupidon este pe poziţii, aşteaptă doar să îşi folosească săgeata. Contează foarte mult să nu grăbiţi lucrurile.


Horoscop 17 martie 2015, Săgetător:

Începeţi ziua cu o veste foarte frumoasă; în urma unui proiect de care v-aţi ocupat, este posibil să primiţi un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu. Superiorii sunt foarte mulţumiţi de modul în care abordaţi problemele şi de cum vă ocupaţi de sarcinile voastre.


Horoscop 17 martie 2015, Capricorn:

Este posibil ca lucrurile să nu mai funcţioneze aşa cum vă doriţi între voi şi persoana iubită; au intervenit unele schimbări şi niciunul dintre voi nu este dispus să facă compromisurile necesare pentru a fi ca la început. Este timpul pentru o discuţie sinceră şi matură; trebuie să stabiliţi ce urmează.


Horoscop 17 martie 2015, Vărsător:

Este posibil să vă simţiţi destul de epuizaţi şi să nu aveţi niciun chef de muncă; chiar şi aşa, cu cât zilele trec cu atât totul se va aglomera. Veţi regreta că pierdeţi aceste momente şi că nu vă faceţi treaba. Încercaţi să vă planificaţi ziua şi să fiţi mai responsabili cu privire la rezolvarea sarcinilor primite.


Horoscop 17 martie 2015, Peşti:

După o perioadă mai relaxantă, astăzi reveniţi cu forţe proaspete. Aveţi multe idei bune pe care vă doriţi să le puneţi în aplicare însă, înainte de toate, trebuie să vă consultaţi cu superiorii. Seara va fi una foarte frumoasă, este posibil să primiţi un cadou de la nişte persoane dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS