Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 14 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 14 martie 2015


Horoscop 14 martie 2015, Berbec:

Prima parte a zilei de sâmbătă este una aglomerată, cu multe proiecte şi întâlniri neaşteptate; trebuie să vă ocupaţi de mai multe sarcini importante şi nu sunteţi pregătiţi pentru atâtea responsabilităţi. După orele prânzului este posibil să simţiţi nevoia să vă relaxaţi, însă vă recomand să rămâneţi cu ochii în patru întreaga zi.


Horoscop 14 martie 2015, Taur:

Aţi stat foarte mult timp şi v-aţi ocupat de proiectele altor persoane; astăzi astrele sunt de partea voastră şi vă deschid numeroase uşi. Ieşiţi din zona de confort, aveţi încredere în voi şi urmaţi-vă visele. Planurile voastre sunt foarte bune, aşa că nu ezitaţi să le puneţi în aplicare.


Horoscop 14 martie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi este foarte complicată pentru nativii născuţi în semnul Gemenilor; vă ocupaţi de un proiect foarte amplu alături de o echipă destul de mare. Nu sunteţi obişnuiţi să lucraţi în grup, însă vă descurcaţi de minune. Vor exista mici conflicte între voi şi câteva persoane, însă nu trebuie să vă faceţi griji. Vă veţi descurca de minune şi veţi reuşi să lămuriţi problemele.


Horoscop 14 martie 2015, Rac:

Nu este cazul să vă încercaţi norocul astăzi; ar fi bine să aveţi răbdare şi să aşteptaţi ca timpul să îşi joace cartea. Cel mai bine este să vă relaxaţi şi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de faptul că aveţi o zi destul de liniştită.


Horoscop 14 martie 2015, Leu:

Este posibil ca astăzi să aveţi impresia că aveţi totul sub control, însă situaţia este mult mai complicată decât pare. Nu faceţi schimbări bruşte şi nici nu luaţi decizii importante. Indicat este să aveţi răbdare şi să aşteptaţi ca această perioadă tumultoasă să treacă; apoi lucrurile vor reveni pe făgaşul normal.


Horoscop 14 martie 2015, Fecioară:

Aveaţi multe planuri pregătite pentru astăzi, însă din cauza unor întâmplări neaşteptate, vă vedeţi nevoiţi să le amânaţi sau chiar anulaţi. Trebuie să vă concentraţi asupra proiectelor pe care le primiţi şi să vă ocupaţi de mai multe probleme profesionale. Seara va fi una liniştită.


Horoscop 14 martie 2015, Balanţă:

În prima parte a zilei sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş şi să staţi la cozi interminabile pentru a vă ocupa de câteva probleme legale sau profesionale. Important este să vă păstraţi cumpătul şi să încercaţi să staţi relaxaţi. După orele prânzului, aveţi timp să vă odihniţi.


Horoscop 14 martie 2015, Scorpion:

Prima parte a zilei va fi una aglomerată pentru voi, cu multe schimbări pe care nu ştiţi cum să le interpretaţi. După orele prânzului, vi se va deschide o portiţă; este posibil să primiţi o ofertă de colaborare interesantă din partea unei persoane importante.


Horoscop 14 martie 2015, Săgetător:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra proiectelor profesionale; este un moment excelent pentru a vă concentra asupra planurilor pe care le aveţi şi a vă pune în aplicare ideile. Seara vine cu o vizită neaşteptată sau o întâlnire cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 14 martie 2015, Capricorn:

Sunteţi concentraţi asupra proiectelor de care vă ocupaţi şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor; este un moment excelent pentru a vă ocupa de negocieri sau întâlniri importante deoarece ştiţi cum să vă convingeţi posibilii parteneri şi să îi aduceţi în tabăra voastră.


Horoscop 14 martie 2015, Vărsător:

Este posibil ca astăzi să vă simţiţi un pic neglijaţi de persoanele dragi şi asta doar din cauza unor probleme sentimentale. Trebuie să înţelegeţi că nu sunteţi centrul universului şi că uneori trebuie să vă ocupaţi singuri de situaţiile complicate; aveţi mai multă încredere în voi şi învăţaţi să nu mai depindeţi de ceilalţi.


Horoscop 14 martie 2015, Peşti:

În prima parte a zilei faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de câteva probleme personale; există posibilitatea să fiţi nevoiţi să faceţi nişte achiziţii importante, care vă vor lăsa o gaură destul de mare în buget. Seara aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea celor dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS