Horoscop Urania zilnic: vineri, 13 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 13 martie 2015


Horoscop 13 martie 2015, Berbec:

Sunteţi foarte practici astăzi şi reuşiţi să vă planificaţi timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi. Imediat după orele prânzului primiţi o veste neaşteptată, care vă va face să vă schimbaţi planurile pentru următoarea perioadă. Aveţi mare grijă la relaţia pe care o aveţi cu persoanele cu care colaboraţi.


Horoscop 13 martie 2015, Taur:

Astăzi faceţi ultimele planuri pentru proiectele pe care vreţi să le începeţi. Sunteţi pregătiţi pentru ceea ce urmează şi, chiar dacă aveţi emoţii uriaşe, aveţi multă încredere în voi şi ştiţi că totul va fi bine. În ceea ce priveşte viaţa personală, este doar calm şi pace în jurul vostru.


Horoscop 13 martie 2015, Gemeni:

Vineri nu reuşiţi să vă concentraţi asupra vieţii profesionale; problemele sentimentale vă ocupă timpul şi gândul, iar voi nu ştiţi ce să mai faceţi în această privinţă. Poate că o discuţie serioasă cu o persoană de încredere vă poate ajuta să luaţi o decizie bună pentru a scăpa de această situaţie.


Horoscop 13 martie 2015, Rac:

La primele ore ale dimineţii aveţi parte de o întâlnire cu un partener de afaceri; reuşiţi să îl impresionaţi cu răbdarea şi profesionalismul de care daţi dovadă. Este posibil chiar să primiţi o propunere de colaborare care vă va pune pe gânduri. După orele prânzului, superiorii au nevoie de voi.


Horoscop 13 martie 2015, Leu:

Sunteţi foarte liniştiţi şi relaxaţi astăzi; este un moment excelent pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii personale. Activităţile în aer liber vă vor ajuta să vă faceţi ordine în gânduri sau să luaţi decizii importante cu privire la relaţia pe care o aveţi cu cei din jurul vostru.


Horoscop 13 martie 2015, Fecioară:

Astăzi participaţi la o întâlnire cu mai mulţi colaboratori pentru a discuta o problemă foarte importantă. Este posibil să veniţi cu o idee extrem de bună şi un plan de acţiune excelent, care vă vor ajuta să creşteţi foarte mult în ochii şefilor. Acum trebuie doar să vă gândiţi strategiile.


Horoscop 13 martie 2015, Balanţă:

Astăzi sunteţi foarte sensibili şi vă este destul de dificil să vă ocupaţi de sarcinile primite la locul de muncă. Încercaţi să vă relaxaţi şi să evitaţi conflictele sau certurile cu colegii sau colaboratorii. Spre seară, partenerul de cuplu vă oferă atenţia de care aveţi nevoie.


Horoscop 13 martie 2015, Scorpion:

Sunteţi foarte atenţi la detalii, ceea ce înseamnă că este un moment excelent pentru a vă dezvolta latura artistică. Ziua de vineri va fi una productivă dacă vă îndreptaţi atenţia asupra unor activităţi care să vă ofere libertatea de a vă autoexprima. Nu vă fie teamă să ieşiţi din rutină.


Horoscop 13 martie 2015, Săgetător:

V-aţi săturat de rutina în care aţi intrat şi vreţi să încercaţi şi lucruri noi. Nu sunteţi mulţumiţi de modul în care sunteţi văzuţi în cadrul companiei şi începeţi să vă gândiţi tot mai serios că este momentul să vă începeţi propriile proiecte. Va fi un drum anevoios, însă foarte interesant pentru voi.


Horoscop 13 martie 2015, Capricorn:

Ziua de 13.05.2015 vine cu o altă rundă de schimbări neaşteptate în ceea ce priveşte cariera; aceste modificări pot necesita eforturi suplimentare din partea voastră şi poate dura mai mult timp pentru a vă adapta. Încercaţi, totuşi, să vă depăşiţi teama şi limitele pe care vi le-aţi impus.


Horoscop 13 martie 2015, Vărsător:

Astăzi sunteţi mai romantici şi mai pasionali decât de obicei, ceea ce înseamnă că este un moment excelent pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii sentimentale. Acordaţi o atenţie deosebită partenerului de cuplu, iar asta nu poate decât să îl bucure. Dacă sunteţi singuri, spre seară astrele vă pregătesc o surpriză.


Horoscop 13 martie 2015, Peşti:

Nu sunteţi foarte mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional, însă nici nu faceţi mare lucru în acest sens. Voi sunteţi cei care pot schimba ceva, aşa că ieşiţi din zona de confort, treceţi de rutina în care v-aţi instalat şi asumaţi-vă riscurile necesare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS