Horoscop Urania zilnic: joi, 12 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 12 martie 2015


Horoscop 12 martie 2015, Berbec:

Ziua de joi este una liniştită, ceea ce înseamnă că acesta este cel mai bun moment pentru a vă ocupa de proiectele ambiţioase. Veţi fi uimiţi de cât de productivă se va dovedi a fi munca voastră dacă rămâneţi concentraţi asupra planurilor şi ideilor voastre.


Horoscop 12 martie 2015, Taur:

Această perioadă este una de tranziţie pentru nativii născuţi în semnul Taurului; ieşiţi din zona de confort cu un proiect amplu şi foarte important de care trebuie să vă ocupaţi de unii singuri. Este destul de înfricoşător pentru voi şi aveţi nevoie de susţinere din partea celor dragi pentru a merge mai departe.


Horoscop 12 martie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei întâmpinaţi o situaţie complicată la locul de muncă; sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de această problemă. Vă recomand să aveţi răbdare şi să vă păstraţi calmul deoarece doar aşa veţi găsi cea mai bună soluţie. După orele prânzului sunteţi foarte relaxaţi.


Horoscop 12 martie 2015, Rac:

Treceţi printr-o perioadă foarte frumoasă; totul s-a aranjat perfect pentru voi şi sunteţi în al nouălea cer. Pe plan profesional lucrurile vă merg aşa cum vă aşteptaţi. În ceea ce priveşte viaţa personală, sunteţi împăcaţi şi aveţi parte de liniştea de care aveţi nevoie. Pe plan sentimental, realizaţi că partenerul de cuplu este persoana alături de care vreţi să vă petreceţi întreaga viaţă.


Horoscop 12 martie 2015, Leu:

În prima parte a zilei de joi aveţi timp suficient pentru a vă relaxa; proiectele la care lucraţi sunt destul de lejere, iar sarcinile voastre sunt din ce în ce mai uşoare. După orele prânzului trebuie să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru cumpărături importante.


Horoscop 12 martie 2015, Fecioară:

Prima parte a zilei de astăzi va fi una foarte liniştită pentru nativii născuţi în semnul Fecioarei; după orele prânzului primiţi o veste neplăcută de la un membru al familiei. Este posibil ca optimismul vostru să fie afectat de o ceartă sau un conflict neaşteptat. Vă recomand să nu acţionaţi sub influenţa impulsului de moment.


Horoscop 12 martie 2015, Balanţă:

Astăzi primiţi o veste foarte frumoasă de la partenerul de cuplu; este posibil să nu vă bucuraţi aşa cum vă aşteptaţi din cauza emoţiilor negative. Nu mai lăsaţi ca cei din jurul vostru să vă influenţeze deciziile şi gândirea; în caz contrar veţi compromite viitorul relaţiei sentimentale.


Horoscop 12 martie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru schimbări şi noutăţi; vă doriţi să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi pe plan profesional. Este posibil să fiţi tentaţi să acceptaţi o propunere de colaborare din partea unui coleg de muncă. Alegerea este a voastră, nu îi lăsaţi pe cei din jurul vostru să vă influenţeze.


Horoscop 12 martie 2015, Săgetător:

Vă recomand ca astăzi să evitaţi conflictele, în special în cazul în care nu au nimic de-a face cu voi sau cu cei dragi vouă. Încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale şi să vă ocupaţi de proiectele mai vechi, pe care le-aţi pus în aşteptare. Aveţi multe idei bune, care vă vor ajuta să o scoateţi la capăt.


Horoscop 12 martie 2015, Capricorn:

Ziua de 12/03/2015 este foarte bună şi vă poate aduce numeroase beneficii profesionale şi financiare dacă rămâneţi optimişti. Cel mai bine este să evitaţi întâlnirile cu cei din jurul vostru deoarece o simplă discuţie contradictorie vă poate schimba radical starea de spirit; lucraţi de unii singuri şi rezultatele vor fi foarte bune.


Horoscop 12 martie 2015, Vărsător:

Treceţi printr-un moment mai dificil în viaţa personală; nu ştiţi încă ce vă doriţi, însă sunteţi convinşi că locul vostru nu este aici. Vă recomand să aveţi mai multă încredere în voi şi să învăţaţi să vă ascultaţi gândurile. Viitorul vostru va fi unul frumos dacă veţi lua deciziile potrivite. Va fi dificil, însă va merita.


Horoscop 12 martie 2015, Peşti:

Trebuie să fiţi foarte atenţi astăzi la viaţa profesională; dacă lucraţi la proiecte importante, vă recomand să vă planificaţi cu mare atenţie mişcările pe care vreţi să le faceţi. Nu luaţi nicio decizie decât dacă sunteţi complet convinşi că aceasta este cea bună. Fiţi prudenţi şi aveţi multă răbdare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS