Horoscop Urania zilnic: miercuri, 11 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 11 martie 2015


Horoscop 11 martie 2015, Berbec:

Aveţi multă încredere în voi şi reuşiţi să obţineţi tot ce vă propuneţi. Ziua de astăzi este foarte bună pentru a face schimbări în viaţa profesională sau a accepta propuneri îndrăzneţe. Indiferent de drumul pe care alegeţi să mergeţi, succesul va fi unul garantat.


Horoscop 11 martie 2015, Taur:

Vremea frumoasă de afară pare să aibă o influenţă pozitivă asupra voastră. Este un moment excelent pentru a începe proiecte sau chiar a face planuri şi a gândi strategii. În cazul în care vă gândiţi să faceţi schimbări în viaţa profesională, aceasta este cea mai bună perioadă.


Horoscop 11 martie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de miercuri sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi multă energie şi sunteţi atenţi la detalii, ceea ce vă ajută să vă terminaţi proiectele mai repede decât vă aşteptaţi. Seara este bună pentru a rezolva problemele pe care le aveţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 11 martie 2015, Rac:

Vă simţiţi obosiţi, însă nu aveţi timp de odihnă. Sunteţi prinşi în multe treburi şi proiecte importante; un coleg de muncă vă poate ajuta cu un sfat foarte bun, care să vă facă să înţelegeţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi. Vă recomand să nu vă neglijaţi viaţa personală.


Horoscop 11 martie 2015, Leu:

În prima parte a zilei trebuie să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a rezolva câteva probleme profesionale; din fericire rămâneţi calmi şi reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. În a doua parte a zilei astrele vă aduc numeroase surprize pe toate planurile.


Horoscop 11 martie 2015, Fecioară:

Se pare că ziua de 11/03/2015 este una destul de complicată pentru nativii născuţi în semnul Fecioarei; din păcate, nu aveţi starea de dispoziţie necesară pentru a vă ocupa de sarcinile importante. Nu sunteţi negociatori foarte buni în această perioadă, aşa că vă recomand să vă amânaţi sau anulaţi întâlnirile de afaceri.


Horoscop 11 martie 2015, Balanţă:

Ziua de 11 martie este una foarte aglomerată, însă extrem de frumoasă pentru nativii născuţi în semnul Balanţei. După ce mult timp v-aţi făcut planuri şi aţi gândit strategii, iată că a venit momentul mult aşteptat; începeţi un proiect important, de lungă durată, care vă va schimba radical viaţa profesională.


Horoscop 11 martie 2015, Scorpion:

Astăzi faceţi tot posibilul să evitaţi discuţiile importante cu partenerul de cuplu; vă este teamă de modul în care evoluează lucrurile între voi şi de aceea faceţi tot posibilul să vă ocupaţi timpul cu altceva. Vă îndreptaţi atenţia asupra proiectelor la care lucraţi şi bine faceţi. Rezultatele vor fi foarte bune.


Horoscop 11 martie 2015, Săgetător:

Este posibil ca miercuri să fiţi nevoiţi să acceptaţi anumite compromisuri pe plan profesional; din cauza unei greşeli pe care aţi făcut-o în urmă cu puţin timp, un proiect poate fi anulat. Din fericire, primiţi susţinere din partea celor dragi, care vă ajută să treceţi peste acest moment.


Horoscop 11 martie 2015, Capricorn:

Prima parte a zilei este una foarte aglomerată pentru nativii născuţi în semnul Capricornului; chiar dacă aveţi foarte multe de realizat, încercaţi să nu vă epuizaţi energia. Se vor întâmpla foarte multe lucruri noi în următoarele ore şi trebuie să fiţi pregătiţi să le faceţi faţă. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 11 martie 2015, Vărsător:

În ultima perioadă, relaţia dintre voi şi partenerul de cuplu s-a răcit. Sunteţi destul de irascibili unul cu celălalt şi vă certaţi din nimicuri. Acesta este un moment potrivit pentru a avea o discuţie serioasă şi a lămuri situaţia; veţi observa că totul va reveni la normal.


Horoscop 11 martie 2015, Peşti:

Este posibil să fiţi gazda unui eveniment ce va avea loc în curând, iar astăzi aveţi suficient timp liber pentru a vă ocupa de pregătiri. Nu vă descurcaţi foarte bine la detalii, aşa că cereţi ajutorul unei persoane de încredere. Spre seară, primiţi o veste bună de la un prieten drag.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS