Horoscop Urania zilnic: marţi, 10 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 10 martie 2015


Horoscop 10 martie 2015, Berbec:

Marţi hotărâţi că este timpul să aveţi o discuţie serioasă cu superiorii în ceea ce priveşte poziţia voastră în cadrul companiei. Profesionalismul şi maturitatea de care daţi dovadă în timpul şedinţei vă vor ajuta să câştigaţi un proiect la care visaţi de foarte mult timp.


Horoscop 10 martie 2015, Taur:

Din păcate trebuie să vă puneţi proiectele personale pe plan secund deoarece treburile de la locul de muncă sunt atât de multe încât nu mai aveţi timp de absolut nimic. Nu abandonaţi complet ideile şi planurile pe care le-aţi făcut în ultima perioadă, acestea se vor dovedi extrem de eficiente o dată ce vă ocupaţi de ele.


Horoscop 10 martie 2015, Gemeni:

Aveţi foarte multe pe cap pe plan profesional, iar toate proiectele şi sarcinile de care trebuie să vă ocupaţi vă ocupă mai mult timp decât de obicei. Este posibil ca partenerul de cuplu să se simtă neglijat şi de aceea este recomandat să aveţi o discuţie serioasă cu el; trebuie să îl faceţi să înţeleagă că această perioadă este una temporară.


Horoscop 10 martie 2015, Rac:

În prima parte a zilei de marţi vă ocupaţi de câteva sarcini extrem de importante; colaboratorii vor fi foarte mulţumiţi de modul impecabil în care vă prezentaţi şi vă vor recompensa cu un bonus substanţial. Folosiţi banii primiţi pentru a face investiţiile pe care vi le doriţi.


Horoscop 10 martie 2015, Leu:

Astăzi, mai mult ca oricând, este o zi excelentă pentru a vă ocupa de viaţa financiară; vă achitaţi datoriile şi este posibil să vă doriţi să faceţi o investiţie majoră, care are potenţial uriaş de dezvoltare. Spre seară este posibil să faceţi un drum lung pentru a revedea o persoană dragă.


Horoscop 10 martie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de sarcinile primite la locul de muncă; aveţi foarte multă energie şi sunteţi atenţi la detalii, iar asta vă ajută să vă terminaţi treburile mai repede decât vă aşteptaţi. După orele prânzului, un coleg vă cere sfatul cu privire la un proiect la care lucrează.


Horoscop 10 martie 2015, Balanţă:

Ziua de 10/03/2015 va fi una agitată şi foarte aglomerată chiar şi pentru voi, nişte pasionaţi de muncă. Trebuie să vă planificaţi foarte bine timpul pentru a vă ocupa de toate sarcinile pe care le primiţi. Din fericire, seara vine la pachet cu liniştea de care aveţi nevoie. Este timpul să vă relaxaţi.


Horoscop 10 martie 2015, Scorpion:

Este posibil ca ziua de marţi să vă găsească într-o stare romantică; vă doriţi foarte mult ca relaţia cu partenerul de cuplu să funcţioneze, aşa că sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri atâta timp cât şi el va accepta asta. Mare atenţie, totul trebuie să vină de la sine, nimic nu poate fi forţat.


Horoscop 10 martie 2015, Săgetător:

Ziua de 10.03.2015 este foarte bună pentru negocieri importante, întâlniri de afaceri sau chiar susţinerea unor examene. Vă păstraţi calmul în orice situaţie complicată pe care o întâlniţi şi sunteţi foarte atenţi la detalii. Seara vine cu o surpriză frumoasă din partea unui om drag vouă.


Horoscop 10 martie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi vine cu multe sarcini noi pentru nativii născuţi în semnul Capricornului, iar asta nu poate decât să vă bucure. Aveţi multă energie şi vă este uşor să vă ocupaţi de toate treburile pe care le primiţi. Nu luaţi decizii importante deoarece nu este o perioadă bună pentru schimbări.


Horoscop 10 martie 2015, Vărsător:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi asupra vieţii personale; este posibil să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru a rezolva mici probleme legale şi financiare. După orele prânzului sunteţi în al nouălea cer deoarece reîntâlniţi o persoană dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 10 martie 2015, Peşti:

Iată dovada că a doua zi a săptămânii poate fi şi una liniştită, nu doar agitată. În primele ore ale zilei primiţi câteva sarcini de care trebuie să vă ocupaţi. Din fericire, sunteţi relaxaţi şi concentraţi asupra treburilor voastre şi terminaţi totul mult mai repede decât vă aşteptaţi. Seara va fi petrecută într-o companie plăcută.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS