Horoscop Urania zilnic: duminică, 8 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 8 februarie 2015


Horoscop 8 februarie 2015, Berbec:

Chiar dacă sunteţi obosiţi, nu renunţaţi nici măcar pentru o clipă la proiectele voastre. Vreţi să ajungeţi cât mai repede la finalul acestei curse şi de aceea faceţi tot posibilul să rămâneţi motivaţi. Aţi parcurs o bună bucată din drum, aşa că nu mai este foarte mult până când veţi putea observa rezultatul muncii voastre.


Horoscop 8 februarie 2015, Taur:

Visaţi de foarte mult timp să transformaţi hobby-ul vostru într-o afacere de succes, însă de fiecare dată au intervenit anumite probleme sau situaţii neprevăzute care v-au dat peste cap planurile. Duminică este ziua mult aşteptată; astrele sunt în favoarea voastră, aşa că ar fi bine să vă apucaţi de treabă.


Horoscop 8 februarie 2015, Gemeni:

Relaţia cu partenerul de cuplu s-a răcit destul de mult în ultima perioadă din cauza programului încărcat al amândurora. Acesta este un moment bun pentru a sta de vorbă şi a vă rezolva micile neînţelegeri. Trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare şi să îi oferiţi partenerului spaţiul de care are nevoie.


Horoscop 8 februarie 2015, Rac:

Săptămâna aceasta nu a fost una foarte ocupată, însă aţi avut parte de câteva schimbări importante, care v-au consumat o mare parte din energie. Iată că ziua de astăzi este foarte bună pentru relaxare; activităţile fizice sau chiar şi o vacanţă de o zi vă pot ajuta să vă încărcaţi bateriile.


Horoscop 8 februarie 2015, Leu:

În prima parte a zilei de duminică reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de clipe frumoase în compania celor dragi. Este posibil ca spre seară să primiţi o ofertă de la un partener de afaceri, care vă propune o colaborare foarte interesantă. Mare atenţie la riscurile pe care vi le asumaţi.


Horoscop 8 februarie 2015, Fecioară:

Astrele sunt de partea voastră, însă voi sunteţi cei care trebuie să îşi asume riscuri şi să îşi aleagă drumul potrivit. Mare atenţie la alegerile pe care le faceţi, acestea vor fi unele definitive; în cazul în care sunteţi încă nesiguri, mai lăsaţi să treacă puţin timp pentru a vă evalua dorinţele şi aşteptările.


Horoscop 8 februarie 2015, Balanţă:

Săptămâna de muncă nu a fost foarte grea, însă pe plan personal aţi avut parte de lovituri şi obstacole din toate părţile. Chiar dacă nu aţi reuşit să vă ocupaţi de tot, vă recomand să profitaţi de ziua de duminică şi să încercaţi să vă relaxaţi. Aveţi nevoie de puţină linişte deoarece doar aşa veţi putea merge mai departe.


Horoscop 8 februarie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a vă ocupa de viaţa profesională; trebuie să faceţi planuri şi idei pentru un proiect amplu, de care urmează să vă ocupaţi în următoarea perioadă. Aveţi nevoie de stabilitate financiară şi de aceea faceţi tot posibilul pentru a ieşi pe profit cât mai repede.


Horoscop 8 februarie 2015, Săgetător:

Ziua de 8/02/2015 este una agitată, însă voi reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să vă ocupaţi doar de problemele urgente. Chiar dacă aveţi idei foarte bune, vă mişcaţi destul de lent şi nu reuşiţi să rezolvaţi chiar tot ce vă propuneţi. Seara se anunţă a fi una frumoasă pentru nativii născuţi în semnul Săgetătorului.


Horoscop 8 februarie 2015, Capricorn:

Întreaga săptămână aţi fost legaţi de problemele profesionale; aţi fost nevoiţi să faceţi tot posibilul să le rezolvaţi. De aceea ziua de astăzi este una liniştită şi lipsită de griji pentru voi. Vă simţiţi relaxaţi şi independenţi, stări care vă fac să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 8 februarie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi vine cu numeroase surprize pentru nativii născuţi în zodia Vărsător; pe plan sentimental, partenerul de cuplu vă aduce o veste foarte frumoasă, care vă va ţine cu zâmbetul pe buze întreaga zi. Este posibil ca după orele prânzului să primiţi o sumă mai mare de bani, care vă va ajuta să vă continuaţi proiectele profesionale.


Horoscop 8 februarie 2015, Peşti:

Astăzi vă simţiţi relaxaţi şi liberi; este un moment foarte bun pentru a explora lucruri necunoscute şi chiar a ieşi din zona de confort. Petreceţi ziua aşa cum vă doriţi; sunteţi stăpâni pe situaţie şi asta vă oferă o uşurare. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS