Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 7 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 7 februarie 2015


Horoscop 7 februarie 2015, Berbec:

Încercaţi să le oferiţi celor dragi posibilitatea de a face parte din viaţa voastră şi de a vă ajuta atunci când aveţi nevoie. Toate problemele pot fi rezolvate cu uşurinţă dacă aveţi pe cineva alături, o persoană de încredere care vă sprijină şi vă ajută în momentele dificile. Nu uitaţi că nu sunteţi singuri, sunt mulţi care vor să vă ofere sprijin.


Horoscop 7 februarie 2015, Taur:

În ultima perioadă aţi fost destul de stresaţi; s-au întâmplat foarte multe, iar voi nu sunteţi persoane care să se adapteze cu uşurinţă schimbărilor. Din fericire, se pare că de data aceasta acceptaţi toate aceste modificări. Urmează o altă etapă pentru voi, care vă va aduce numeroase beneficii pe toate planurile.


Horoscop 7 februarie 2015, Gemeni:

Aceasta este o zi excelentă pentru a face investiţii sau mici schimbări în locuinţă; indiferent de ceea ce alegeţi, aveţi idei foarte bune şi nu veţi da greş. Spre seară este posibil să faceţi un drum mai lung pentru participarea la un eveniment sau pentru a revedea o persoană foarte dragă.


Horoscop 7 februarie 2015, Rac:

Aţi trecut prin numeroase schimbări importante în ultima perioadă; sunteţi mult mai maturi şi vă gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie importantă. Relaţia cu partenerul de cuplu s-a schimbat şi ea, iar asta vă mulţumeşte foarte mult. În sfârşit vă simţiţi împliniţi şi vă bucuraţi de ceea ce aţi obţinut până acum.


Horoscop 7 februarie 2015, Leu:

Ziua de sâmbătă este cea mai frumoasă zi a acestei săptămâni pentru nativii născuţi în zodia Leu; aveţi suficient timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de lucrurile mici care vă fac viaţa mai frumoasă. Este posibil să participaţi la un eveniment restrâns, în care sărbătoriţi o persoană dragă.


Horoscop 7 februarie 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi vine cu o surpriză foarte mare pentru nativii născuţi în semnul Fecioarei. Este posibil să primiţi o sumă de bani importantă, care vă va ajuta foarte mult în ceea ce priveşte investiţiile pe care intenţionaţi să le faceţi în următoarea perioadă. Mare atenţie, însă, la riscurile pe care vi le asumaţi.


Horoscop 7 februarie 2015, Balanţă:

După un proiect foarte amplu, iată că acum a venit momentul să culegeţi roadele muncii voastre. Primiţi un bonus substanţial, care vă va ajuta să restabiliţi echilibrul normal între venituri şi cheltuieli. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi în compania persoanelor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 7 februarie 2015, Scorpion:

Astrele vă lasă pe voi să faceţi alegerile pe care le consideraţi potrivite; mare atenţie la detalii, nu vă lăsaţi păcăliţi de ceea ce vi se oferă pe tavă. Este indicat să cântăriţi cu mare atenţie ofertele pe care le primiţi şi să puneţi în balanţă avantajele şi dezavantajele înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 7 februarie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva probleme neaşteptate la locul de muncă; vă păstraţi calmul şi reuşiţi să rezolvaţi aceste situaţii neplăcute. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o surpriză extrem de frumoasă din partea unei persoane importante.


Horoscop 7 februarie 2015, Capricorn:

Încercaţi să vă controlaţi cu mare atenţie fiecare mişcare; aveţi răbdare şi analizaţi fiecare opţiune pe care o luaţi în calcul. Deciziile pe care urmează să le faceţi sunt definitive şi vă vor schimba în mod radical viaţa. Poate că o discuţie cu o persoană de încredere vă va ajuta să vedeţi şi alt drum pe care puteţi merge.


Horoscop 7 februarie 2015, Vărsător:

Ziua de 7/02/2015 vine cu o surpriză foarte mare pentru nativii născuţi în semnul Vărsătorului; este posibil să revedeţi o persoană dragă sau chiar să participaţi la un eveniment de familie. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, relaţia cu partenerul de cuplu pare să fie tot mai serioasă. Poate că este timpul să treceţi la etapa următoare.


Horoscop 7 februarie 2015, Peşti:

Astrele sunt de partea nativilor născuţi în semnul Peştilor în ceea ce priveşte viaţa sentimentală; în urma unei discuţii cu partenerul de cuplu, relaţia voastră se consolidează şi devine şi mai serioasă. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană nouă, care va juca un rol important în viitorul vostru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS