Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 28 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 28 februarie 2015


Horoscop 28 februarie 2015, Berbec:

Prima parte a zilei de sâmbătă vine la pachet cu numeroase întâmplări neaşteptate; sunteţi puşi în faţa unor probleme pe care nu ştiţi cum să le preveniţi şi vă este greu să acţionaţi. Vă recomand să nu faceţi nicio mişcare bruscă şi să nu luaţi decizii radicale. Seara va fi una neaşteptat de frumoasă pentru voi.


Horoscop 28 februarie 2015, Taur:

Săptămâna aceasta a fost una de foc pentru nativii născuţi în semnul Taurului; aşteptaţi cu nerăbdare weekendul pentru a vă relaxa şi a vă bucura de puţină linişte. Din fericire, ziua de astăzi va fi mai uşoară, cu sarcini obişnuite, care să nu vă dea bătăi de cap. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu o propunere neaşteptată.


Horoscop 28 februarie 2015, Gemeni:

Problemele personale vă dau mari bătăi de cap, însă consideraţi că nu este timpul să vă stoarceţi nervii cu ele. De aceea vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale unde, spre deosebire de viaţa personală, care este un haos, aveţi parte doar de bucurii. O veste frumoasă din partea şefilor vă va face să radiaţi de fericire.


Horoscop 28 februarie 2015, Rac:

Profitaţi de această zi pentru a vă bucura de momente relaxante; weekendul va fi unul de foc pentru voi, aşa că ar fi bine să vă odihniţi acum, cât încă mai puteţi. Seara se anunţă a fi una frumoasă deoarece va fi petrecută într-o companie foarte plăcută.


Horoscop 28 februarie 2015, Leu:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să vă amânaţi planurile; o problemă destul de delicată se iveşte şi voi sunteţi singurii care se pot ocupa de ea. După orele prânzului, puteţi face o călătorie de afaceri neaşteptată pentru a discuta despre o colaborare cu o persoană influentă.


Horoscop 28 februarie 2015, Fecioară:

Trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu sau cu o persoană din trecutul vostru. Inima deja vă dictează ce trebuie să faceţi, însă parcă raţiunea nu vă lasă să mergeţi pe acest drum. O discuţie cu o persoană de încredere vă poate ajuta să luaţi decizia potrivită.


Horoscop 28 februarie 2015, Balanţă:

Vă simţiţi singuri şi destul de neîmpliniţi, chiar dacă sunt mulţi în jurul vostru care ţin la voi şi aveţi aproape tot ce vă doriţi. Aveţi aşteptări foarte mari de la voi şi din această cauză niciodată nu reuşiţi să vă bucuraţi de lucrurile mici ale vieţii. Nu vă mai supăraţi, problemele există doar pentru că voi le creaţi.


Horoscop 28 februarie 2015, Scorpion:

Prima parte a zilei se anunţă a fi foarte frumoasă pentru viaţa profesională; vă descurcaţi de minune în interviuri, întâlniri de afaceri, şedinţe sau negocieri. Rămâneţi calmi şi vă păstraţi cumpătul, reuşind să îi intimidaţi pe cei din jurul vostru. Spre seară, sunteţi nevoiţi să faceţi o schimbare destul de neaşteptată cu privire la viaţa personală.


Horoscop 28 februarie 2015, Săgetător:

Ziua de sâmbătă este foarte bună pentru a vă ocupa de proiectele pe care le-aţi primit recent; din păcate, planurile voastre sunt date peste cap. Colegii de muncă au nevoie de ajutorul vostru. Aceştia s-au lovit de un obstacol mare în rezolvarea problemelor pe care le au şi nu ştiu ce este de făcut.


Horoscop 28 februarie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi este interesantă încă de dimineaţă. Aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană nouă, care vă va ajuta foarte mult să treceţi peste obstacolele din viaţa voastră. Este prea devreme pentru a vorbi de relaţia pe care o veţi avea cu această persoană, însă cel mai bine este să o ţineţi pe lângă voi; pare a fi îngerul vostru păzitor.


Horoscop 28 februarie 2015, Vărsător:

După o săptămână mai aglomerată, astăzi profitaţi de faptul că este sâmbătă pentru a vă ocupa de toate treburile pe care trebuie să le lăsaţi rezolvate. Din fericire, sarcinile primite sunt destul de uşoare şi terminaţi mult mai repede decât vă aşteptaţi. Seara va fi una foarte frumoasă pentru nativii născuţi în semnul Vărsătorului.


Horoscop 28 februarie 2015, Peşti:

La prima oră a dimineţii şefii vă anunţă că sunteţi nevoiţi să mergeţi într-o călătorie de afaceri sau la o întâlnire pentru a negocia un contract important. Au încredere în voi, iar asta vă dă şi mai mult curaj. Ştiţi că sunteţi persoane potrivite pentru a face asta şi sunteţi convinşi că nu îi veţi dezamăgi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS