Horoscop Urania zilnic: luni, 23 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 23 februarie 2015


Horoscop 23 februarie 2015, Berbec:

Din cauza unor schimbări importante la locul de muncă, partenerul de cuplu se poate simţi neglijat. Este foarte important să aveţi o discuţie serioasă cu el şi să îi explicaţi motivul pentru care amândoi trebuie să faceţi aceste compromisuri. Va înţelege şi vă va oferi tot sprijinul necesar pe acest nou drum.


Horoscop 23 februarie 2015, Taur:

După o perioadă în care aţi avut numeroase întâlniri alături de persoane importante, sunteţi pregătiţi mai mult ca niciodată să vă dezvoltaţi şi să aduceţi noutăţi în cariera voastră. Acesta este un moment bun pentru a vă pune în aplicare planurile şi ideile cu privire la proiectele de care vreţi să vă ocupaţi.


Horoscop 23 februarie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei de luni va fi una foarte frumoasă deoarece este petrecută alături de o persoană dragă; după orele prânzului, este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a revedea un prieten sau un membru de familie. Seara va fi una liniştită, perfectă pentru relaxare.


Horoscop 23 februarie 2015, Rac:

Ştiind că vă aşteaptă o săptămână foarte încărcată, faceţi tot posibilul pentru a profita din plin de ziua de astăzi. Petreceţi timp frumos alături de persoane dragi şi vă încărcaţi bateriile cu activităţi care reuşesc să vă relaxeze. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 23 februarie 2015, Leu:

Este posibil ca astăzi să primiţi răspuns cu privire la un proiect de care vreţi să vă ocupaţi; totul sună foarte bine, însă compromisurile pe care trebuie să le faceţi sunt prea mari pentru voi. Vă recomand să vă acordaţi un timp de gândire, în care să analizaţi cu mare atenţie situaţia. Nu luaţi o decizie pripită.


Horoscop 23 februarie 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi este una foarte frumoasă pentru nativii născuţi în semnul Fecioarei; în sfârşit aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă eliberaţi de probleme şi alte complicaţii profesionale. Este un moment excelent pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii sentimentale. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă de la o persoană dragă.


Horoscop 23 februarie 2015, Balanţă:

Aţi pregătit o zi relaxantă pentru voi însă, din păcate, o veste neaşteptată vă dă toate planurile peste cap. Este nevoie de prezenţa voastră într-o problemă de familie. Trebuie să rămâneţi calmi şi să încercaţi să analizaţi situaţia înainte de a lua o decizie finală. Astrele vă sunt de mare ajutor.


Horoscop 23 februarie 2015, Scorpion:

Sunteţi foarte relaxaţi, însă trebuie să încercaţi să acordaţi o atenţie mai mare vieţii profesionale. Există numeroase probleme de care trebuie să vă ocupaţi. Încercaţi să daţi dovadă de profesionalism, să vă acceptaţi greşelile şi să încercaţi să le îndreptaţi. Un coleg de muncă vă oferă un sfat foarte bun.


Horoscop 23 februarie 2015, Săgetător:

Ziua de 23/02/2015 vă găseşte destul de agitaţi; lucraţi la un proiect important şi încercaţi mai tot timpul să găsiţi idei şi să faceţi planuri care să vă ajute să vă continuaţi munca. Vă recomand ca astăzi să vă faceţi puţin timp liber pentru a vă relaxa. Urmează o săptămână dificilă, aşa că profitaţi de această zi frumoasă pentru a vă încărca bateriile.


Horoscop 23 februarie 2015, Capricorn:

Este posibil ca ziua de astăzi să vină la pachet cu o schimbare majoră în ceea ce priveşte viaţa voastră personală; vă faceţi curaj şi decideţi că este timpul să faceţi ce vă dictează inima. Multe persoane nu vor fi de acord cu această hotărâre, însă important este ceea ce simţiţi. Aveţi încredere în voi şi faceţi compromisuri dacă vreţi să fiţi fericiţi.


Horoscop 23 februarie 2015, Vărsător:

Ziua de luni este una foarte frumoasă pentru voi deoarece este petrecută în compania persoanelor dragi; aveţi parte de momente minunate şi vă bucuraţi de faptul că sunteţi înconjuraţi de cei pe care îi iubiţi. Seara este dedicată relaxării; un film bun vă poate ajuta să încheiaţi frumos această zi.


Horoscop 23 februarie 2015, Peşti:

În prima parte a zilei sunteţi destul de relaxaţi; însă, după orele prânzului, totul se schimbă. Primiţi multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede. Trebuie să învăţaţi să vă planificaţi timpul şi să vă îndreptaţi atenţia asupra lucrurilor importante. Un coleg de muncă vă poate ajuta în acest sens.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS