Horoscop Urania zilnic: duminică, 22 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 22 februarie 2015


Horoscop 22 februarie 2015, Berbec:

Planurile pe care le-aţi făcut pe termen lung vor avea nevoie de ajustări; unele dintre ele vor trebui amânate sau chiar anulate. Pentru a face schimbările potrivite, încercaţi să nu vă lăsaţi influenţaţi de sentimente şi emoţii. Sfatul prietenilor vă va ajuta foarte mult.


Horoscop 22 februarie 2015, Taur:

Prima parte a zilei de duminică este foarte bună pentru relaxare. După o perioadă mai aglomerată, iată că acum aveţi timp suficient pentru a vă bucura de linişte şi pace. După orele prânzului, este posibil ca partenerul de cuplu să vă surprindă cu un cadou frumos. Seara se anunţă a fi foarte frumoasă dacă este petrecută în compania persoanelor dragi.


Horoscop 22 februarie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi este bună pentru a vă bucura de linişte; interacţiunea cu prietenii va fi una dezamăgitoare, însă vă va ajuta să înţelegeţi ce părere au ei despre voi. Vă recomand să vă rezervaţi seara pentru activităţi relaxante, care să vă ajute să vă destindeţi.


Horoscop 22 februarie 2015, Rac:

După câteva zile destul de aglomerate şi obositoare la locul de muncă, iată că ziua de azi vă aduce mult timp liber, pe care îl puteţi folosi relaxându-vă. Primele ore ale dimineţii sunt petrecute alături de partenerul de cuplu. După orele prânzului, este posibil să simţiţi nevoia pentru o scurtă drumeţie sau vacanţă.


Horoscop 22 februarie 2015, Leu:

Prima parte a zilei de duminică este dedicată relaxării; aveţi timp să vă bucuraţi de timp frumos alături de persoanele dragi. După orele prânzului trebuie să vă ocupaţi de o problemă profesională. Un coleg de muncă vă ajută cu un sfat foarte bun, care vă va fi de folos în viitorul apropiat.


Horoscop 22 februarie 2015, Fecioară:

Simţiţi că aveţi foarte multe pe cap şi nu vă mai vedeţi capul de atâta treabă. Problemele vă acaparează şi nu ştiţi ce să mai faceţi pentru a scăpa de această situaţie dificilă. Încercaţi să faceţi o scurtă pauză şi să vă relaxaţi. Dacă rămâneţi stresaţi şi nervoşi, nu veţi reuşi să rezolvaţi ce vă propuneţi, iar lucrurile se vor complica şi mai mult.


Horoscop 22 februarie 2015, Balanţă:

În prima parte a zilei de duminică reuşiţi să vă relaxaţi; simţiţi nevoia să aveţi parte de câteva clipe de singurătate pentru a vă face ordine în gânduri. După orele prânzului, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou frumos; sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile pentru seară.


Horoscop 22 februarie 2015, Scorpion:

Astăzi vă pregătiţi pentru un eveniment important pentru voi; este posibil să participaţi la o petrecere destul de amplă, la care aveţi posibilitatea de a cunoaşte persoane noi. În cazul în care sunteţi singuri, acesta este un moment excelent pentru a începe o nouă relaţie.


Horoscop 22 februarie 2015, Săgetător:

Problemele în relaţia de cuplu par să devină tot mai serioase; poate că este timpul să aveţi parte de o discuţie matură cu partenerul de cuplu. Încercaţi să ascultaţi ce are de spus şi să vă recunoaşteţi greşelile, atunci când este cazul. Înţelegerea reciprocă va fi fundamentul unei comunicări eficiente.


Horoscop 22 februarie 2015, Capricorn:

Încăpăţânarea voastră poate transforma o mică ceartă într-un adevărat conflict. Nu complicaţi lucrurile, ci încercaţi să vă retrageţi înainte ca cineva să aibă de suferit. Dacă rămâneţi calmi şi nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere, totul va fi dat uitării. Seara va fi petrecută într-o companie plăcută.


Horoscop 22 februarie 2015, Vărsător:

Prima parte a zilei este foarte bună pentru a începe noi proiecte sau a vă ocupa de întâlniri importante. Sunteţi pregătiţi să cooperaţi, iar asta vă ajută foarte mult în planurile pe care le aveţi. După orele prânzului, acordaţi o atenţie deosebită relaţiei de cuplu.


Horoscop 22 februarie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi nu este una destinată odihnei, ci din contră; sunteţi foarte concentraţi asupra vieţii profesionale şi vă pregătiţi să faceţi câteva schimbări importante. Chiar dacă acesta este un pas destul de riscant, ştiţi că asta vă doriţi şi acceptaţi să fiţi expuşi pericolului.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS