Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 21 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 21 februarie 2015


Horoscop 21 februarie 2015, Berbec:

Sâmbătă sunteţi foarte liniştiţi şi calmi; din fericire, aveţi parte de momente extrem de frumoase alături de persoanele importante din viaţa voastră. Învăţaţi să vă bucuraţi de lucrurile mărunte şi să apreciaţi mai mult ceea ce primiţi de la univers. Pe plan sentimental, pot apărea surprize plăcute.


Horoscop 21 februarie 2015, Taur:

Totul începe să se aşeze bine pentru Tauri; ultima perioadă a fost una mai complicată, însă acum vă puteţi apuca de proiectele la care aşteptaţi să lucraţi. Este posibil ca astăzi să întâlniţi noi persoane, care vă vor ajuta foarte mult în viitorul vostru profesional.


Horoscop 21 februarie 2015, Gemeni:

Astăzi simţiţi nevoia să vă faceţi ordine în viaţă; sunteţi liniştiţi şi calmi şi vă este uşor să gândiţi limpede şi să analizaţi situaţiile de care vreţi să vă ocupaţi. O discuţie sinceră cu o persoană mai în vârstă, experimentată, vă va ajuta să luaţi cele mai bune decizii.


Horoscop 21 februarie 2015, Rac:

Prima parte a zilei va fi una obositoare pentru voi, însă foarte bună pe plan profesional; reuşiţi să vă ocupaţi de proiectele şi sarcinile pe care le-aţi primit. Spre seară, aveţi timp să vă odihniţi. Partenerul de cuplu vă va surprinde în mod plăcut cu un cadou foarte frumos.


Horoscop 21 februarie 2015, Leu:

Vă aflaţi între ciocan şi nicovală; aţi primit o ofertă de colaborare foarte interesantă, care presupune destul de multe sacrificii, însă beneficiile sunt pe măsură. Nu ştiţi încă ce decizie să luaţi. Vă recomand să nu vă grăbiţi şi să discutaţi şi cu alte persoane, colegi de muncă, pentru a le afla părerea.


Horoscop 21 februarie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei de sâmbătă aveţi de rezolvat câteva probleme importante, însă nu vă faceţi probleme. Rămâneţi calmi şi daţi dovadă de profesionalism în acţiunile voastre. După orele prânzului, aveţi parte de o surpriză foarte frumoasă din partea şefilor. Puteţi primi un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu.


Horoscop 21 februarie 2015, Balanţă:

După o perioadă mai întunecată, iată că în sfârşit apare şi soarele pe strada voastră. Astăzi vă simţiţi foarte bine, zâmbiţi mai tot timpul şi vă bucuraţi de fiecare lucru mărunt. Sunteţi împăcaţi cu propria persoană şi învăţaţi că viaţa nu este întotdeauna aşa cum vi-o doriţi; însă este bine să vă bucuraţi de ea.


Horoscop 21 februarie 2015, Scorpion:

Indiferent de situaţiile pe care le întâmpinaţi sau de locul în care vă aflaţi, astăzi sunteţi tot timpul cu zâmbetul pe buze. Atmosfera generală de linişte din jurul vostru va influenţa în mod pozitiv şi starea voastră de spirit. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea unei persoane dragi.


Horoscop 21 februarie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru decizii importante; viaţa sentimentală are prioritate şi hotărâţi că dorinţele personale sunt mult mai importante decât nevoile profesionale. De aceea nu trebuie să le ignoraţi; vă recomand să vă lăsaţi purtaţi de val şi să faceţi ce vă dictează inima.


Horoscop 21 februarie 2015, Capricorn:

Problemele cu care vă confruntaţi trebuie privite din mai multe unghiuri; încercaţi să fiţi impersonali. Acest lucru vă poate ajuta să înţelegeţi motivul acţiunilor persoanelor din jurul vostru. Seara se anunţă a fi una foarte frumoasă şi relaxantă pentru voi.


Horoscop 21 februarie 2015, Vărsător:

Relaţiile cu persoanele din jurul vostru se pot dezvolta armonios astăzi dacă există pace şi linişte. Empatia se va dovedi a fi un fundament minunat şi foarte util în relaţiile profesionale. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă.


Horoscop 21 februarie 2015, Peşti:

Ziua de 21/02/2015 este foarte importantă pentru voi deoarece vă poate decide viitorul. Trebuie să acordaţi o atenţie deosebită nevoilor partenerilor de afaceri şi a clienţilor deoarece aceştia vor juca un rol important în proiectele pe care urmează să le primiţi. Spre seară, sunteţi relaxaţi şi fericiţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS