Horoscop Urania zilnic: vineri, 20 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 20 februarie 2015


Horoscop 20 februarie 2015, Berbec:

Ziua de vineri vine cu multe proiecte şi schimbări profesionale; din fericire, vă este uşor să vă adaptaţi şi să vă ocupaţi de noile sarcini ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Sunteţi foarte atenţi la detalii şi reuşiţi să vă planificaţi bine timpul petrecut la muncă astfel încât să nu rămâneţi şi peste program.


Horoscop 20 februarie 2015, Taur:

Ziua de astăzi va fi una obositoare pentru nativii născuţi în semnul Taurului; este posibil să faceţi o călătorie în interes de afaceri, unde veţi avea posibilitatea să vă faceţi noi relaţii importante pentru viitorul carierei voastre. Urmează să începeţi câteva proiecte foarte bune, care vă vor aduce numeroase beneficii.


Horoscop 20 februarie 2015, Gemeni:

Pe plan profesional vă ocupaţi fără nicio problemă de sarcinile pe care le primiţi; partenerii de afaceri vor fi mulţumiţi de evoluţia voastră. Persoana iubită trece printr-un moment destul de dificil pe plan profesional; trebuie să îi fiţi alături şi să îl încurajaţi în aceste clipe.


Horoscop 20 februarie 2015, Rac:

Astăzi vă ocupaţi de câteva probleme importante la locul de muncă; aveţi foarte multă răbdare şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, motiv pentru care superiorii au foarte mare încredere în voi. Este posibil să fiţi nevoiţi să rămâneţi şi peste program din cauza unor proiecte a căror finalizare nu poate fi amânată.


Horoscop 20 februarie 2015, Leu:

Ziua de astăzi vine cu o surpriză pentru nativii născuţi în zodia Leu; este posibil să primiţi o ofertă foarte frumoasă pe plan profesional, care vă va aduce numeroase beneficii. Însă, veţi fi nevoiţi să faceţi numeroase compromisuri; de aceea vă recomand să vă gândiţi de două ori înainte de a accepta propunerea.


Horoscop 20 februarie 2015, Fecioară:

Chiar dacă este vineri, sunteţi foarte liniştiţi şi relaxaţi. Ziua de astăzi este una frumoasă pentru voi, fără prea multe probleme care să vă dea bătaie de cap. Pe plan sentimental, în cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa să întâlniţi o persoană care vă va cuceri instant.


Horoscop 20 februarie 2015, Balanţă:

Relaţia cu partenerul de cuplu are suişuri şi coborâşuri; pentru ca lucrurile să funcţioneze între voi, este necesar să învăţaţi să faceţi compromisuri şi să vă acordaţi unul celuilalt spaţiul necesar. O discuţie serioasă vă poate ajuta să vă rezolvaţi problemele.


Horoscop 20 februarie 2015, Scorpion:

Începeţi ziua cu numeroase probleme şi alte sarcini dificile de care trebuie să vă ocupaţi într-un timp foarte scurt; este posibil să nu reuşiţi să vă descurcaţi de unii singuri, aşa că decideţi că ar fi bine să cereţi ajutorul unui coleg de muncă; va fi mult mai uşor în echipă.


Horoscop 20 februarie 2015, Săgetător:

Este posibil ca ziua de astăzi să vă aducă multe schimbări pe plan profesional; deciziile pe care urmează să le luaţi vă vor influenţa în mod direct viaţa sentimentală. Înainte de a lua o hotărâre finală, vă recomand să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu şi să aflaţi şi părerea lui.


Horoscop 20 februarie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale; trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante, care necesită multă răbdare. După orele prânzului, vă întâlniţi cu o persoană din trecut, alături de care petreceţi momente foarte frumoase.


Horoscop 20 februarie 2015, Vărsător:

Aveţi foarte multe pe cap, însă vă este destul de greu să rămâneţi concentraţi şi să vă ocupaţi de sarcinile primite; câteva probleme personale par să aibă prioritate pentru voi. Nu luaţi decizii importante acum deoarece este posibil să le regretaţi mai târziu.


Horoscop 20 februarie 2015, Peşti:

Astăzi simţiţi nevoia de a face o schimbare în viaţa voastră profesională; rutina în care aţi intrat vă apasă şi simţiţi că nu mai sunteţi fericiţi. O discuţie serioasă cu o persoană în vârstă vă va face să înţelegeţi ce vă doriţi cu adevărat. Sfaturile pe care le primiţi vă vor ajuta foarte mult în viaţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS