Horoscop Urania zilnic: marţi, 17 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 17 februarie 2015


Horoscop 17 februarie 2015, Berbec:

Trebuie să încercaţi să aveţi răbdare marţi. Este o zi foarte aglomerată şi este indicat să profitaţi de tot timpul pe care îl aveţi pentru a rezolva problemele. Astrele sunt în favoarea voastră şi chiar vă ajută în unele situaţii, readucând soarele pe strada voastră. Nu luaţi decizii importante.


Horoscop 17 februarie 2015, Taur:

Ultimele zile au venit cu numeroase schimbări majore în viaţa profesională; chiar dacă încă nu realizaţi, urmează o perioadă aglomerată, însă foarte frumoasă pentru voi deoarece acum aveţi posibilitatea de a evolua şi de a creşte în ochii şefilor. Totul depinde doar de voi.


Horoscop 17 februarie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de marţi vă ocupaţi de câteva situaţii urgente la locul de muncă; trebuie să vă păstraţi calmul şi veţi găsi rezolvare la orice problemă complicată. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu o discuţie destul de serioasă; este posibil să începeţi să vă faceţi planuri pentru viitor.


Horoscop 17 februarie 2015, Rac:

Dacă aveţi posibilitatea, terminaţi mai repede munca la birou şi mergeţi acasă să vă odihniţi. Aveţi nevoie de relaxare deoarece această săptămână este mai aglomerată decât credeţi, iar colegii de muncă vor avea nevoie de ajutorul vostru.


Horoscop 17 februarie 2015, Leu:

Este indicat ca, temporar, să încercaţi să vă ţineţi în frâu visele; nu este o perioadă deloc bună pentru schimbări şi veţi fi foarte dezamăgiţi dacă proiectele voastre nu se vor desfăşura conform planurilor făcute. Cel mai bine este să aveţi puţină răbdare, nu grăbiţi lucrurile. Totul la timpul lor.


Horoscop 17 februarie 2015, Fecioară:

După mai multe eşecuri, începeţi să vă resemnaţi; şi tocmai asta este cea mai frumoasă parte. Cu cât vă aşteptaţi mai puţin ca planurile voastre să fie îndeplinite, cu atât veţi avea mai multă satisfacţie când veţi vedea că totul este posibil. Contează doar să aveţi răbdare şi să nu vă daţi bătuţi.


Horoscop 17 februarie 2015, Balanţă:

Conjunctura astrală de astăzi nu favorizează deloc schimbările; nu sunteţi persoane foarte sociabile astăzi şi de aceea este indicat să staţi departe de întâlnirile importante sau şedinţele cu partenerii de afaceri. Cel mai bine este să vă concentraţi doar pe sarcinile obişnuite de muncă.


Horoscop 17 februarie 2015, Scorpion:

Din cauza unei situaţii complicate, un coleg de muncă întâmpină dificultăţi în rezolvarea problemelor; aveţi mai mult timp liber, aşa că decideţi să îl ajutaţi. Din fericire, aceasta este cea mai bună hotărâre pe care aţi luat-o în ultimul timp; este posibil să primiţi o ofertă foarte bună de colaborare din partea lui.


Horoscop 17 februarie 2015, Săgetător:

Astrele nu sunt de partea voastră astăzi şi de aceea ar fi bine să rămâneţi la rutină şi să nu încercaţi nicio mişcare nechibzuită. De asemenea, vă recomand să nu aveţi încredere în toate informaţiile sau sfaturile pe care le primiţi de la cei cu care intraţi în contact; mulţi vor să vă pună beţe în roate.


Horoscop 17 februarie 2015, Capricorn:

Începutul zilei nu este deloc aşa cum vă aşteptaţi; eraţi convinşi că va fi unul dificil, însă nu credeaţi că poate fi atât de rău. Trebuie să vă mobilizaţi şi să încercaţi să rămâneţi concentraţi pe parcursul întregii zile. Planurile pe care le faceţi sunt foarte importante pentru proiectele voastre.


Horoscop 17 februarie 2015, Vărsător:

Încă de dimineaţă sunteţi foarte energici şi puşi pe treabă; reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite la locul de muncă. Daţi dovadă de creativitate şi veniţi cu idei foarte bune în rezolvarea problemelor pe care le întâlniţi. Seara se anunţă a fi una frumoasă doar dacă este petrecută în compania unei persoane dragi.


Horoscop 17 februarie 2015, Peşti:

La locul de muncă nu se întâmplă nimic special; în schimb, pe plan sentimental, vă faceţi curaj şi vă invitaţi partenerul de cuplu la o discuţie serioasă. Vă simţiţi liberi în gânduri şi acţiuni şi decideţi că acesta este cel mai bun moment pentru a spune tot ce aveţi pe suflet.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS